ضمن تشکر از شما که وقت گزاشتین
تجهیزات من اینها هستن
https://www.persian-music.org/showpost.php?p=10520&postcount=33
چون کار صدا برداری لایو انجام میدم ممکنه با همه نوع گروهی سرو کار داشته باشم
ولی در حال حاضر اکثرا گروه های سنتی و پاپ
بزرگترین مشکل من مربوط به خواننده هاست که همه گی از افکتی که روی صداشون هست ناراضی هستن!
یکی از مسائلی که ما تو ایران و مخصوصا شهرستان باهاش درگیر هستیم اینه که هیچ کس زمانی برای ساند چک در نظر نمی گیره و همه چیز دقیه ی 90
به عنوان مثال آخرین کنسرت سنتی که صدا برداری کرم سانس 8:30 سینما رو گرفته بود که تا 8:15 سالن در اشغال تماشاگران سینما بود و من برای چیدن وسایل + ساند چک 10 نوازنده با سازهای سنتی فقط 45 مین وقت داشتم:smile (77):
از بحث خارج نشیم
روشی که شما معرفی کردین قبلا هم به ذهن خودم رسیده بود ولی به نظر خودم چند اشکال داره
1-ضریب اطمینان خیلی پاینه چون ممکنه سیستم هنگ کنه
2- زمان زیادی برای اتصال تجیزات نیازه(برنامه های دقیقه 90)
3-قیمت لب تاپ و ساند کارت مورد اطمینان تقریبا با مثلا m300 با قیمت1400$ برابری می کنه و حتی شاید گرون تر
در حال حاضر من ساند کارت fast track pro ولب تاپ dell inspiron 6400 نمی دونم واسه این کار جواب میده یا نه چون دوست دارم امتحان کنم.
بیشتر تمرکزتون رو روی افکت پراسسور بذارین تا صرفا ریوربیتور . چون معمولا اونها توی خودشون چند الگوریتم پردازش ریورب هم دارن .
همیشه واسه من سوال بوده که سایر افکت های پراسسور در اجرای لایو به چه دردی می خورن!
سطح نیاز شما چقدره و شما چه توقعی از پردازشگرتون نسبت به هزینه ای که براش کنار گذاشتین دارین ؟ مختصات کمی و کیفی اجرای زنده شما چیه عزیز ؟ آیا شما نیاز به یک پراسسور Dual Engine و بالاتر دارین ؟ حتی سبک شما میتونه معیارهای اصلی انتخاب تجهیزات رو تعیین کنه .
حدودا در مورد کارم توضیح دادم
و فکر می کنم با توجه به این که mx200 دارم نهایتا یک پراسسور Dual Engine واسم کافی باشه
اینطوری به واژه Daily هم که فرمودین لطمه نمیخوره عزیز ...
اینجا رو هم متوجه نشدم منظورتون چیه
باز هم ممنون