در حال حاضر شما می تونید نسخه اصل نرم افزار ریزن 4 و ریکورد رو که در ایران موجود هست خریداری کنید و از سایت porpellerheads.se نسخه beta ورژن 5 رو بصورت رایگان دانلود دانلود کنیدسلام
reason 5 و record 1.5 رو میشه الان تو ایران پیدا کرد؟
آیا reason 5 و record 1.5 هر دو یکی هستند؟
سینت جدید اضافه نشدهسلام دوستای عزیز به نظرم خیلی محیط عوض نشده. آیا سینتی سایزر جدید اضافه کرده تویه reason 5?
بستگی به خودتون داره و میزان آشنایی شما با مفاهیم موسیقی و کار با نرم افزارکلا برای کار به نظرتون چند روز طول میکشه باهاش راحت کار کنیم.
مشکلی نداره هر دو نسخه رو می تونید همزمان استفاده کنیدنسخه بتا رو بخوام نصب کنم ریزون 4 رو باید پاک کنم از سیسبم یا میزاه بدون پاک کردن نسخه قبلی ازش استفاده کرد؟
ممنون
سلام.یکی از مشکلاتی که ریزن 4 داشت این بود که فقط دو فایل WAV و AIF رو برای سمپل هاش ایمپرت میکرد و مسئله دیگر این بود که ریزن فقط فایل های استاندارد WAV رو میخوند و بعضی مواقع که از یک نرم افزار دیگه ای (مثل FL Studio) برای آهنگسازیم استفاده میکردم و میخواستم اون رو به عنوان سمپل به ریزن اضافه کنم خطای "Unsupported Format" ظاهر میشد و مانع ایمپرت سمپل میشد.
1) به جزء فایلهای WAV و AIF در ریزن5 امکان ایمپرت پسوند دیگه ای هم به برنامه اضافه شده؟
2) در مورد Error آیا این مشکل هم حل شده؟
فرمایشی که شما میکنید درست ولی من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم:smile (49):. در ضمن باید بگم من وقتی بخوام نسخه Acapella یک ترک رو با داکیمنت خودم میکس کنم، بهتره که یک فایل MP3 320kbps رو Import کنم به جای اینکه یک فایل ویو رو Import کنم و دلیلش هم اینه که خودتون گفتید من اگه متوسط زمانی Acapella رو 03:30 درنظر بگیرم، فایل MP3 تقریبا میشه 8mb ولی فایل Wave نزدیک 200mb که این خودش حجم رم رو اشغال میکنه و باعث کندی سرعت میشه...سلام.
در مورد سوال اولتون باید بگم که وقتی که یه فایل موسیقی رو شما با فرمت Mp3 انکود(ٍEncode) میکنی در واقع سمپلها رو خیلی به هم نزدیک میکنی که در کارهای حرفه ایی باعث افت کیفیت میشه.
اصلا فرمت مرجع Wav هست.حتما دیدی که یه آهنگ 3 دقیقه ایی با فرمت Wav مثلا 50 مگابایته و در حالتی که MP3 کنی همون آهنگ میشه 3 مگابایت.
واسه همینه که این نرم افزار از Wav ساپورت میکنه.
خیلی ساده توضیح دادم.وگرنه فرمت Wav و MP3 ،یه مقاله تخصصی خیلی کاملی رو میطلبه.
ممنون.
این اینک تفاوت بین ریزن و ریکرد هست بهتره ی سری بزنیدسلام.لطفا از دوستان اگر کسی اطلاع دقیقی داره تفاوت دقیق بین Reason 5 و Record 1.5 رو اینجا قرار بده.
والا چه عرض کنم!خوب من یه مشکل دارم تویه ریزن 5 چند وقته میخام ببینم واسه شما هم همینطوره یا نه وقت نمیشه بیام بگم.
maximizer رو که من استفاده میکنم attack رو وقتی میذارم روی fast بعد اینکه proje رو save میکنم .و ریزن رو میبندم و دوباره وارد میشم اتک از فست میاد رو slow !!!!!!! والا عجیبه؟
راستی من ریزن 7 gig که سایت magesy گذاشته بود رو گرفتم. واسه شما هما هم همینطوره ؟؟ اگه نیست که از یه جای دیگه دانلود کنم.
ممنون