تراس رود میله ایست که در neck قرار میگیره
هر سیم با مقدار خیلی زیادی نیرو headstock رو به سمت bridge میکشه اومدن یه میله موزی شکل کردن تو دسته گیتار(neck) تا دسته بر روی اون استوار باشه و بتونه نیرویی که بر دسته وارد میشه رو مهار کنه مثل تیرآهنی که تو ستون قرار میگیره
توی بیس های 5 سیم به علت اضافه شدن یک سیم نیروی بیشتری به دسته وارد میشه بنابر این باید یه میله ( تراس رود) اضافه کرد تا اضافه بارو بکشه
دو تراس رود
مدلای مختلفی میتونی بگیری بستگی به سبکت داره من چند تا معرفی میکنم ولی نمیدونم سبکت چیه تا مرتبط به اون معرفی کنم anyway:
قبلش یه چیزی بگم: کلا من با بیس فندر موافقم خودم هم ازش استفاده میکنم بهترینه ولی با توجه به بودجه شما معرفی میکنم این گیتارا زیاد شاخ نیستن ولی خوب هرچی پول بدی آش میخوری
Ibanez GSR205 5-String Electric Bass Guitar
قیمت : 300$
قیمت در ایران : 550t
Ibanez SR305 5-String Electric Bass Guitar
قیمت:350$
قیمت در ایران: 600t
ESP LTD B55 5-String Electric Bass
قیمت: 259$
قیمت در ایران: 400t
از برند هایی مثل aria-yamaha-zin-yaboo-rainbow-.... میتونی بگیری مارک های خوبی نیستن ولی ارزونن در حد 250 تومن 5 سیم تو اینا یاماهاش بد نیس از بقیه بهتره
دست دوم هم اگه پایه ای معرفیت کنم منبع دست دوم فروشا( البته هرچیزی نوش خوبه)
در مورد امپ : بهترین امپ برای بیس : orange-hiwatt-marshall-peavy-.fender..
تو ایران برو جمهوری امپ بیس زیاده از بهرینگر گرفته تا line 6 full stock مجبوری ترانزیستوری بگیری چون پولت کمه lainy هم میتونی بخری مارشال هم هندی میتونی بخری مارک های متفرقه هم زیاده مارک رو حتما تو اینترنت ببین پدر مادر دار باشه . توی امپ بیس حتما دقت کن اونجا تو مقازه بزن باش ببین مثل ماشین لباسشویی نباشه شروع کنه راه رفتن مثل پراید هم نباشه که هی وز وز کنه اتصالاتش
یه افکت هم نیاز داری یه مولتی افکت DOD بد نیس بگیری اگه یونیت بازی از برند boss همه چی میتونی بخری قیمت همه یونیت ها 120 تومن هستش 30 تومن هم حد اقل حداقل برای سیم کنار بزار چون سیم هایی که روشه سیمه تسته و فرت ها تو خراب میکنه الان سیم معمولی 5 سیم بیس 50 تومنه
اگه دوبی میری چند تا رفیق دارم اونجا که تو پاچت نکنن zack electronic , house of guitar