عزیز من یکم مقایسه نادرستی کردم ، چون BM12A جفتش 2200 هست و 1032A جفتش در میاد 4 تومان !! :smile (73):
واسه خودم داینآدیو میگیرم ، صداش عالیه البته اون جنلک رو نشنیدم اما خیلی هم فرق نمیکنه ...
BM12A واسه کار الکترونیک و سبک های جدید طراحی شده ، اما اون جنلک کمی قدیمیه و شنیدم واسه کارایه آکوستیک بهتره :smile (75):
بنده از مانیتور bm12a تو یه استودیو تجاری استفاده میکنم و باید بگم که اون رو به 8040 ترجیح میدم. من هیچ وقت نتونستم با مانیتورهای سری اخیر جنلک، سری 8000 کنار بیام و مانیتورهای دیگه رو بهشون ترجیح میدم چون به گوشم تو فرکانس های پایین عالی کار میکنن اما در میدرنج به سختی کار میکنن و از جزییات زیاد تو فرکانس های بالا خبری نیست. این فقط تجربه شخصی بنده است.
سلام دوست عزیز...
با اجازه از اساتید من تا حدودی میتونم جواب شما رو بدم....
مانیتور Yamaha ns10 تقریبا همه تن حریف هست یعنی شما هم میتونید کارهای الکترونیک با پاسخ فرکانسی پایین رو باهاش خلق کنید و هم کار های آکوستیک با فرکانس بالا ولی بیشتر آکوستیک رو بهتر تا الکترونیک جواب میده ...
ولی bm 12a توی پاسخ دهی به فرکانس های پایین درش هیچ شکی نیست...
دوستان گرامی، برای استفاده از سرویس اوریجینال اشتنبرگ (پرشین موزیک) و اطلاع از قیمت ها و خرید لایسنس های اوریجینال میتوانید با آیدی پشتیبانی فروشگاه در تماس باشید،
با سپاس
ارسال پیام به Sales Support