امین جان به نظر شما این مانیتور esi near 08 در مقایسه با hs80m چه جوریه؟ممنون میشم اگه صداهاشو شنیدید نظرتون بفرمایید چون من شهرستانم و امکانش نیست تست کنم این دو مدلو دوستان دیگه هم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم مانیتورای قبلیمو فروختم الان بودجه ام برای خرید این دو برند مناسبه با تشکر.یکی از دوستای من همین مانیتورو تویه استادیوش داره که خیلی هم ازش راضیه
منم گوش دادم بد نبود
منتها رنج صداهای بیس و کیکو درست متوجه نمیشدم تنها مشکلی که بگوشم میرسید... !
ممنون امید جان البته پیشنهاد یکی از دوستام که خودشونم hs80 داره همین بود منتها ایشون سبکی که کار میکنن بیشتر ارکسترال و پاپ هست و میگن این مدل تو فرکانسهای میانی کمی رنگ شدگی داره و برای سبکای الکترونیک که من کار میکنم ایشون mackie mr8 mkii پیشنهاد داد که از این دو مدل گرونتره ببخشید حالا به نظر شما بین mackie و hs80 کدومو انتخاب کنم؟با تشکر.یاماها تفکیک بهتری داره تا این مدل
مسلما یاماها بخرید پشیمون نخواهید شد.
شما قیمت این مدلا رو دارید الان؟راستش من تا یک تومن میتونم هزینه کنم با توجه به سبکم پیشنهاد شما چیه؟مکی هم مدل خوبیه
بستگی به میزان بودجه شما داره
نظر شخصیم رو میدم با این که بین yamaha hs80 و mackie mr8 خودم هیچکدوم رو نمیپسندم ! اما yamahahs80 بهتره (نظر شخصی) mackie mr8 عجییب رنگ شدگی داره ! به نظر من هر کی میخواد آهنگ گوش بده بره mackie mr8 بخره !!ممنون از راهنماییتون.کاملا درست فرمایشتون خدا عاقبت همه رو با این وضعیت به خیر کنه