بخشی از آهنگ "bring him home" از موزیکالِ بینوایان
[aasmp3]178407[/aasmp3]
[aasmp3]178407[/aasmp3]
فایل های ضمیمه
-
2 مگابایت نمایشها: 879
البته اینو که بنده خوندمنمیدونم کی اینو خونده، ولی یه فارسی زبان اینو خونده. صداش هم بد نیست.
توضیح نمیدی که این مربوط به کدوم موزیکال بینوایان هست و کی خونده و غیره و غیره؟
رامین کریملو؟البته اینو که بنده خوندمولی این آهنگ در تمام موزیکال های بینوایان اجرا شده و میشه چه فیلم چه تئاتر.. آهنگ رو بازیگر نقش ژان والژان میخونه.. از اجراهای برجسته ی این آهنگ میشه به اجرای رامین کریملو و جاش گروبن اشاره کرد..
بله..رامین کریملو؟
موزیک اینتسترومنتال اینو رو از اینترت گیر آوردی؟
ینی یه دیقه و نیم، کافی نیست؟!چرا نصفه شر کردی؟! قطعه وقتی ناقصه آدم نمیتونه چیزی در موردش بگه.
این اولین باره که من در مورد پست خوانندگی در این سایت میخوام چیزی بنویسم، چون توی ژانریه که با اون آشنا هستم. ولی نمیتونم با قطعیت بنویسم، چون فایل ناقصه.
موضوع "تایم" نیست! یک قطعه ساختار مشخص داره. شروع داره، بدنه داره و پایان داره. قطعه ی موسیقی در هریک از اون مقاطع به سبک و شکل خاصی عمل میکنه و ووکالیست هم به طبع اون کارش رو انجام میده. وقتی داخل این تعریف نباشه، دیگه "قطعه" محسوب نمیشه و چیزی نمیشه در موردش گفت. مثل یک داستان میمونه، مثل فیلم، مثل یک روایت. شما میتونی در مورد یک فیلم سینمایی 2 ساعته که فقط نیم ساعت اونو دیده باشی چیزی بگی؟ینی یه دیقه و نیم، کافی نیست؟!
پوزش میخوام که به خاطر تنبلی بنده نتونستید نظرتون رو بگید! چون من آهنگایی که واسه تمرین انتخاب میکنم ، معمولا یه ورس یا یه بخش کوتاهش رو میخونمموضوع "تایم" نیست! یک قطعه ساختار مشخص داره. شروع داره، بدنه داره و پایان داره. قطعه ی موسیقی در هریک از اون مقاطع به سبک و شکل خاصی عمل میکنه و ووکالیست هم به طبع اون کارش رو انجام میده. وقتی داخل این تعریف نباشه، دیگه "قطعه" محسوب نمیشه و چیزی نمیشه در موردش گفت. مثل یک داستان میمونه، مثل فیلم. شما میتونی در مورد یک فیلم سینمایی 2 ساعته که فقط نیم ساعت اونو دیده باشی چیزی بگی؟