انتخاب یک استاد بسیار مهم و تاثیر گذار در آینده نوازنده هست و استاد حکم راه رو داره اما این هنرجو هست که باید راه رو طی بکنه و گام برداره,پس بخش عمده به شما برمیگرده که چطور از استاد استفاده بکنید حالا با هر روش تدریس که ممکنه هر کس روش خودش رو داشته باشه اما به نظر من تئوری هم گام با آموزش ساز بهتر هست از نظر ادراکسلام حسین جان. خیلی خوشحالم که همشهری هستم(اصفهان). من مدتهاست به دنبال یه استاد خوبم، بیشتر افراد استاد چناریان رو معرفی می کنند،می خواستم بهم یه استاد یا آموزشگاهی رو معرفی کنی که هم قیمتش خوب باشه و هم روشش خوب باشه. مثلا بعضی اول تئوری موسیقی کار می کنند بعد ویالون رو شروع می کنند بعضی ها هم همزمان با آموزش ویالون، تئوری موسیقی کار می کنند، بعضی ها کتاب ل ویالون رو کار می کنند، بعضی ها کتاب روح الله خالقی بعضی ها بجای پرده چسب می زنند، بعضی ها اعتقادی به این کار ندارن... درمجموع بهم بگو کجا برم بهتره و استاد یا آموشگاه چه ویژگی هایی باید داشته باشه.
سوال دوم اینکه من هفته ای 5 تا 6 ساعت ( فقط روز پنج شنبه و جمعه) وقت دارم برای این کار، فایده داره؟ به نتیجه می رسم؟ قصد دارم ظرف 4 تا 5 سال ویالون رو به یه جایی برسونم، اینطوری میشه؟
در پایان اگه کمی هم در مورد سابقه خودت در موسیقی و ویالون بگی، خیلی خوبه، البته اگه دوست داری.
سایر دوستان هم اگه نظری دارن بگن، مثلا اگه در تهران استادی هست که پیشنهاد می کنن و ارزش داشته باشه که بیام ( با توجه به محدودیت زمانی که بیشتر روزهای 5 شنبه و جمعه می تونم بیام خارج استان) بهم بگین، یا شاید اصلا در این سطح نیازی به این جور خودکشی ها نیست....
خير دوست عزيز كي اين حرف رو زده..؟یعنی اگه کسی سبک ایرانی ویلن رو آموزش ببینه دیگه نمیتونه کلاسیک بزنه؟