سلام
یه هدفون خوب:smile (31): میخوام
تا 35 تومن یه چیزی که کار کنه و ترجیحا استحکام بالایی رو داشته باشه پیشنهاد بدید
میدونم قیمت خیلی کمی رو گفتم :smile (9): و اساسا چیز خیلی عالی رو بدست نمیارم ولی اسباب بازی هم نمیخوام:smile (31):
سابق یه دونه داشتم و تجربه کار با این اسباب بازیهای somic رو داشتم.:smile (73):
مورد استفاده هم دد روم و موننیتور و میکس. فقط یه چیزی میخوام که کار کنه وصدایش هم زیاد باشه ( البته GAIN و اکولایزر هم میشه داد ) ولی میخوام به کل قوی باشه و با امپر دک هم موردی نداشته باشه., و یه سئوال اساسی هم دارم که تفاوت بین 2 تا از هدفونها حدود 10 دسیبل هستش و ایا این خیلی محسوس هست ؟
ویا پاسخ فرکانسی 10 هرتز تا 12 هرتز خیلی زیاده ؟
ولی میدونم هرچقدر مقاومت بالاتر باشه امکان اتصال هدفون به وسایل قدرتمند هم بیشتره و نمیسوزه.
در حال حاضر دوتا مارک دیدم و بدک نیستند
sony در دو مدل sd-100 و xd 200
و فیلیپس هم توی همین رینج با مدل SHP 2000
که به نظرم سونیها یه حرفی برای گفتن دارند
خودم با توجه به حساسیت و مقاومت نظرم روی XD 200از سونی هستش
قیمتها =
فیلیپس 2000 حدود 17 تومن فاقد گارانتی:smile (29):و ظاهرا باز هستش
سونی XD100= حدود 18 تومن:smile (8):
سونی xd 200= حدود 28 تومن:smile (8):
در ضمن سونیها جفتشون 6ماه گارانتی ایران رهجو رو دارند و مشخصاتشون رو از داخل سایت ایران رهجو چک کردم و سونی واقعی هستند :smile (20):
مشخصاتشون رو میزارم اساتید با ذکر دلیل بفرمایند کدوم بهتره:smile (19): اگر هم مدلی خودشون دارند که ( از لحاظ استحکام و کارایی) بهتر هستش بفرمایند خوشحال میشم.و خواهشا از مطرح کردن هدفونهای بالای 100 تومن خودداری کنید که یه گونی کاتالوگ دارم !!
فقط توی همین رینج و نسبت به هم مدلهای خودش عالی باشه.
در ضمن هدفون باز هم نمیخوام چون جایی که هستم برای رفع سر و صدا میخوام از این هدفون استفاده کنم و متاسفانه مونیتورها رو خاموش کردم . برای همین عجالتا میخوایم یه مدت از هدفون استفاده کنیم.
اول از همه حضرت فیلیپس :smile (30):
Superb comfort and fully adjustable
For Music, PC, TV
Full-size lightweight headphones with fully adjustable headband and ear shells to provide excellent fit and comfortable listening
Features
Comfort is enhanced for long-term use
This headphone is designed around the shape of your ear for extra comfort and more enjoyment during longer periods of listening.
Easy adjustable headband ensures optimum fit and comfort
The easily adjustable mechanism provides a comfortable close fitting acoustic seal between the ear cushion and ear, ensuring optimal performance.
Lightweight headband enhances comfort and adds durability
The light weight material used for the headband
The whole ear is covered to optimize sound quality
Full-size earshells not only cover your whole ear for better sound quality, but also provide space for a larger, higher performance driver.
Comes with 2-meter long cable
Specifications
Sound
Acoustic system
Open
Frequency response
15 - 22 000 Hz
Impedance
32 Ohm
Maximum power input
500 mW
Sensitivity
100 dB
Speaker diameter
40 mm
Cable length
2 m
Finishing of connector
Chrome plated
Type of cable
OFC
و حالا دوتا سونی مرغوب
xd100

XD 200

philips shp 2000
موارد کلی
MDR-XD200 MDR-XD100 نوع
دینامیک، بسته
دینامیک، بسته
واحد راه انداز
40 میلیمتر
40 میلیمتر
حساسیت
120 دسیبل بر میلی وات
100 دسیبل بر میلی وات
ظرفیت هدایت توان
1.5 وات
1.5 وات
امپدانس
70 اهم
70 اهم
پاسخ فرکانسی
10-22000 هرتز
12-22000 هرتز
طول بند گردنی
3.5 متر
3.5 متر
وزن (بدون بند گردنی)
حدود 220 گرم
حدود 175 گرم
خوب در پایان بسیار بسیار سپاسگذارم
یه هدفون خوب:smile (31): میخوام
تا 35 تومن یه چیزی که کار کنه و ترجیحا استحکام بالایی رو داشته باشه پیشنهاد بدید
میدونم قیمت خیلی کمی رو گفتم :smile (9): و اساسا چیز خیلی عالی رو بدست نمیارم ولی اسباب بازی هم نمیخوام:smile (31):
سابق یه دونه داشتم و تجربه کار با این اسباب بازیهای somic رو داشتم.:smile (73):
مورد استفاده هم دد روم و موننیتور و میکس. فقط یه چیزی میخوام که کار کنه وصدایش هم زیاد باشه ( البته GAIN و اکولایزر هم میشه داد ) ولی میخوام به کل قوی باشه و با امپر دک هم موردی نداشته باشه., و یه سئوال اساسی هم دارم که تفاوت بین 2 تا از هدفونها حدود 10 دسیبل هستش و ایا این خیلی محسوس هست ؟
ویا پاسخ فرکانسی 10 هرتز تا 12 هرتز خیلی زیاده ؟
ولی میدونم هرچقدر مقاومت بالاتر باشه امکان اتصال هدفون به وسایل قدرتمند هم بیشتره و نمیسوزه.
در حال حاضر دوتا مارک دیدم و بدک نیستند
sony در دو مدل sd-100 و xd 200
و فیلیپس هم توی همین رینج با مدل SHP 2000
که به نظرم سونیها یه حرفی برای گفتن دارند
خودم با توجه به حساسیت و مقاومت نظرم روی XD 200از سونی هستش
قیمتها =
فیلیپس 2000 حدود 17 تومن فاقد گارانتی:smile (29):و ظاهرا باز هستش
سونی XD100= حدود 18 تومن:smile (8):
سونی xd 200= حدود 28 تومن:smile (8):
در ضمن سونیها جفتشون 6ماه گارانتی ایران رهجو رو دارند و مشخصاتشون رو از داخل سایت ایران رهجو چک کردم و سونی واقعی هستند :smile (20):
مشخصاتشون رو میزارم اساتید با ذکر دلیل بفرمایند کدوم بهتره:smile (19): اگر هم مدلی خودشون دارند که ( از لحاظ استحکام و کارایی) بهتر هستش بفرمایند خوشحال میشم.و خواهشا از مطرح کردن هدفونهای بالای 100 تومن خودداری کنید که یه گونی کاتالوگ دارم !!
فقط توی همین رینج و نسبت به هم مدلهای خودش عالی باشه.
در ضمن هدفون باز هم نمیخوام چون جایی که هستم برای رفع سر و صدا میخوام از این هدفون استفاده کنم و متاسفانه مونیتورها رو خاموش کردم . برای همین عجالتا میخوایم یه مدت از هدفون استفاده کنیم.
اول از همه حضرت فیلیپس :smile (30):
Superb comfort and fully adjustable
For Music, PC, TV
Full-size lightweight headphones with fully adjustable headband and ear shells to provide excellent fit and comfortable listening
Features
Comfort is enhanced for long-term use
This headphone is designed around the shape of your ear for extra comfort and more enjoyment during longer periods of listening.
Easy adjustable headband ensures optimum fit and comfort
The easily adjustable mechanism provides a comfortable close fitting acoustic seal between the ear cushion and ear, ensuring optimal performance.
Lightweight headband enhances comfort and adds durability
The light weight material used for the headband
The whole ear is covered to optimize sound quality
Full-size earshells not only cover your whole ear for better sound quality, but also provide space for a larger, higher performance driver.
Comes with 2-meter long cable
Specifications
Sound
Acoustic system
Open
Frequency response
15 - 22 000 Hz
Impedance
32 Ohm
Maximum power input
500 mW
Sensitivity