کمک برای ساخت یک Speaker

h@d!_metal

Banned
24/8/09
170
12
0
Sirjan City
سلام اساتید محترم
من میخوام خودم یک Speaker دست ساز برای استدیو خانگیم بسازم اما نمیدونم برای یک speaker قوی چه قطعاتی لازم هست برای همین از شما میخوام راهنماییم کنید که چه قطعاتی رو لازم دارم
لطفا با ذکر مارک و قیمتشون منو در خرید کمک کنید
در ضمن چه نوع چوبی برای speaker لازمه؟؟
مرسی

JunioR

کاربر با تجربه
18/9/09
841
101
0
تهران
از لینک زیر میتونید آموزش ساخت مونیتور استدیویی رو ببینید.
برای مشاهده لینک‌ها لطفا ورود یا ثبت نام کنید

این هم یک لینک دیگه برای ساخت جعبه اسپیکر.

برای مشاهده لینک‌ها لطفا ورود یا ثبت نام کنید

4/12/09
94
20
0
اصفهان
درود بر دوستان عزیز

برای ساخت یک اسپیکر شما نیاز به ساخت طبقات پری امپ و امپلی فایر دارید که نیاز به تخصص در زمینه الکترونیک داره!

اگر تخصص لازم رو دارید برای شروع باید مرجع و کتابی تهیه کنید که نقشه شماتیک و فیبر مدار چاپی امپ و پری امپ رو به شما ارائه کنه.به عنوان مثال کتاب جلد 3 مهندس بخت اور که فکر میکنم یه مقدار هم سخت پیدابشه رو میتونید استفاده کنید.
.مدار امپ 100 وات یا 50 وات که البته این مقادیر واقعی هستند و قدرت بالایی دارند,اسپیکر های تجاری که روی اونها نوشته چند هزار وات !!!, طبق یک الگوریتم تجاری حساب میشه و واقعی نیست.بگذریم,بعد از تهیه کتاب قطعات لازم در متن کتاب وجود داره که تهیه میکنید و به امید ایزد منان با موفقیت اون رو میسازید.

برای باند ها هم بهتره از mdf استفاده کنید که مطلوب هست,البته نئوپان هم میشه استفاده کرد.
داخل اون رو با پشم شیشه و یه لایه موکت بپوشونید تا خصوصیات اکوستیکی اون بهتر بشه.
در اخر روی جعبه اسپیکر رو میتونید با موکت مشکی نازک یا رنگ بپوشونید تا نمای زیبایی پیدا کنه.
اگر نیاز به صدای کاملن فلت ندارید و بیس زیباتری رو ترجیح میدید میتونید در دیواره چوبی که بلند گو روی اون نصب شده یک سوراخ
دایره ای به قطر 2 تا 4 اینچ ایجاد کرده و یک لوله به اندازه قطر سوراخ در ان قرار دهید که از داخل حدودن تا نیمه باکس ادامه پیدا کند.

موفق باشید

6/4/10
1
0
1
فکر کنم مدت زیادی از درخواست شما گذشته اما اگر هنوز پروژه ات را نساختی و کمکی میخوای یا سوالی داری بپرس چون یک قسمت این کارت در تخصص حرفه ای من است.
اگه بخوام تو چند کلمه راهنماییت کنم این است که این کار را عجولانه انجام نده چون رسیدن به یه صدای خوب پیچیدگی زیادی دارد.

با سلام ، آیا راهی وجود داره بشه یه اسپیکر مانیتور ساخت که جوابگو اولیه کار باشه و قابل قبول باشه صداش؟ من مطلب خاصی پیدا نکردم در مورد چگونگی ساخت تیوتر و بلندگو ....آمپلی هم میشه امپلی کلاس d استفاده کرد فک کنم کراوس اور هم دستی میشه ساخت......حالا دوستان راهنمایی کنن ، که اگه ممکنه ارایه بدن ، ممنون میشم سپاس

17/7/23
2
0
0
فکر کنم مدت زیادی از درخواست شما گذشته اما اگر هنوز پروژه ات را نساختی و کمکی میخوای یا سوالی داری بپرس چون یک قسمت این کارت در تخصص حرفه ای من است.
اگه بخوام تو چند کلمه راهنماییت کنم این است که این کار را عجولانه انجام نده چون رسیدن به یه صدای خوب پیچیدگی زیادی دارد.

17/7/23
2
0
0
سلام
عصر بخیر
من نیاز به اسپیکر مانیتورینگ برای شروع دارم میتونید کمکم کنید تا بسازمش
اگه هم در زمینه آمپلیفایر های لامپی شر رشته ای دارید ممنون میشم کمکم کنید