مشکل شما وی اس تی نیست
:smile (74):من یک وی اس تی یا اموزشی می خواهم که اهنگهای شاد بتوان با ان ساخت
سلام دوست عزیز
جسارتا خدمتتون عرض کنم مشکل شما با داشتن وی اس تی خاصی که بهتون معرفی بشه تا حدودی قابل حله.اما قسمت عمده مشکلتون برمیگرده به اینکه تا چه اندازه توانائی استفاده از دریای بیکران صداهائی که در وی اس تیها نهفته است رو دارار هستید؟ ! اینکه ژانر اهنگتون شاد یا غمگین.پاپ یا راک یا ... باشه بسیار در انتخاب شما در استفاده از وی اس تی تاثیر داره و اینکه شما به عنوان تنظیم کننده اثر و بسته به توانائی علمی و عملیتون و همچنین سلیقه و ذوق هنریتون چگونه از وی اس تی استفاده میکنید.
در ضمن اضافه کنم بر خلاف بسیاری از دوستان و همکاران که اعتقاد دارن کار کردن با وی اس تی راحته بنده معتقدم راحتتر که نیست هیچ بلکه احتیاج به شناخت سازها (ساز شناسی حداقل در سطح عمومی) شناخت فرکانس (جهت جلوگیری از مشکل دفع فرکانسهای یکسان) که مشکل اخر در نود و نه درصد کارهای ایرانی وجود داره. همچنین دانستن علم هارمونی ارکستراسیون ونوازندگی در سطح قابل قبول که شما میتونید با توجه به نوع پروژتون از این توانائیها استفاده کنید.
در هر صورت اگه بفرمائید که سبک کارتون چی هست بنده میتونم جهت انتخاب وی اس تی و انواع لوپ و اینکه چجوری و از کجا و با چه قیمتی میتونید تهیه بفرمائید کمکتون کنم.