اخیرا دارم روی کتاب ایتالیایی پوزولی کار میکنم میخواستم ببینم کتاب خوبیه یا نه؟
اون کتاب کاملا منسوخ شده و هیچ کجای دنیا دیگه ازش استفاده هم نمیشه!!!برخی از مربیان سلفژ هنوز هم اون رو کتاب خوبی و مفیدی میدونن. شما خودتون چی پیشنهاد میدید؟ میشه توضیحات بیشتری بدید؟
اینم اضافه کنم که کسی که جاذبه بلد باشه، 60 تا ملودیه قسمت کانتانیشو میتونه در عرض یک ساعت یا شاید نیم ساعت بخونه!!!برخی از مربیان سلفژ هنوز هم اون رو کتاب خوبی و مفیدی میدونن. شما خودتون چی پیشنهاد میدید؟ میشه توضیحات بیشتری بدید؟
اینم اضافه کنم که کسی که جاذبه بلد باشه، 60 تا ملودیه قسمت کانتانیشو میتونه در عرض یک ساعت یا شاید نیم ساعت بخونه!!!
اصلا نیازی نیست یه شخص ماه ها و ماه ها کلاس بره که معلمش این کتابو باهاش کار کنه!!!!
منظور منو خوب متوجه نشدید من واسه شروع نگفتم من الان یک سال دارم سلفژ تمرین میکنم این کتاب واسه تمرین نه واسه حفظ من فقط تمرین کانتاتی و پارلاتی رو منظورم بود.اون کتاب کاملا منسوخ شده و هیچ کجای دنیا دیگه ازش استفاده هم نمیشه!!!
اصلا و اصلا و اصلا کتاب مناسبی نیست
ینی چجوری بگم، اصلا بدرد نمیخوره
پیشنهاد من برای کسی که میخواد سلفژ یاد بگیره اینه که اول روش های سلفژ کردن رو بیاموزه بعد بره سراغ یه کتابی که مربوط به سلفژ هست
چون ملودی خوانی هم خیلی خوبه و مهارت آدمو بالا میبره و باید باید کسی که سلفژ کار میکنه ملودی هم بتونه بخونه
روش های سلفژ توی ایران میشه گفت جاذبه هست
روش فاصله هست
روش آرپژی هست(وصل آرپژ ها و درجات مختلف)
همشون هم خوبن!!
ولی بهترین روش، روش فاصله ای هست!! و البته سخت ترین روش!!
روش های نوین و جدید بسیار زیادی دیگه ای هم وجود داره ولی توی کشورای پیشرفته مثل کشورای اروپایی و آمریکا و ..
بعد که هنرجو روش سلفژ کردن رو یاد گرفت میتونه بره سراغ کتاب
کتاب نیو آپروچ سایت سینگینگ کتاب خیلی خوبی هست
بر پایه ی آرپژ ها هم نوشته شده
ینی اگه شما بتونی به صورت آرپژی، درجات مختلف رو به هم وصل کنی، اکثر تمریناشو میتونی بخونی (البته همه ی تمریناتشو ندیدما!! چون تمریناتی که داره بسیار زیاده!! اوناییو که خودم دیدم و خوندم بر همین پایه نوشته شده بودن)
اگه بازم سوالی بود بنده در خدمتم
من خودم 4 سال پیش این کتاب رو کار کردماون کتاب کاملا منسوخ شده و هیچ کجای دنیا دیگه ازش استفاده هم نمیشه!!!
اصلا و اصلا و اصلا کتاب مناسبی نیست
ینی چجوری بگم، اصلا بدرد نمیخوره
پیشنهاد من برای کسی که میخواد سلفژ یاد بگیره اینه که اول روش های سلفژ کردن رو بیاموزه بعد بره سراغ یه کتابی که مربوط به سلفژ هست
چون ملودی خوانی هم خیلی خوبه و مهارت آدمو بالا میبره و باید باید کسی که سلفژ کار میکنه ملودی هم بتونه بخونه
روش های سلفژ توی ایران میشه گفت جاذبه هست
روش فاصله هست
روش آرپژی هست(وصل آرپژ ها و درجات مختلف)
همشون هم خوبن!!
ولی بهترین روش، روش فاصله ای هست!! و البته سخت ترین روش!!
روش های نوین و جدید بسیار زیادی دیگه ای هم وجود داره ولی توی کشورای پیشرفته مثل کشورای اروپایی و آمریکا و ..
بعد که هنرجو روش سلفژ کردن رو یاد گرفت میتونه بره سراغ کتاب
کتاب نیو آپروچ سایت سینگینگ کتاب خیلی خوبی هست
بر پایه ی آرپژ ها هم نوشته شده
ینی اگه شما بتونی به صورت آرپژی، درجات مختلف رو به هم وصل کنی، اکثر تمریناشو میتونی بخونی (البته همه ی تمریناتشو ندیدما!! چون تمریناتی که داره بسیار زیاده!! اوناییو که خودم دیدم و خوندم بر همین پایه نوشته شده بودن)
اگه بازم سوالی بود بنده در خدمتم
بله من یک سال سلفژ کار میکنم و به تازگی دارم روی این کتاب کار می کنممن خودم 4 سال پیش این کتاب رو کار کردم
بستگی داره هدف شما از خوندن این کتاب چی باشه.! اما چیزی که صحیح تره خوندن این جاذبه ها و آرپژ ها و ... + کتاب هست. یعنی کاملا" در هم آمیخته. اینجوری هم مهارت های نت خوانی و وزن خوانی درست میشه. هم ملودی خوانی هم آشنایی با فواصل و آرپژ هاو....
یعنی روش کاملش این هست.
البته من هیچکجا ندیدم از روز اول کتاب رو باز کنن و بگن بخون. معمولا" چند جلسه بابت همین فواصل و خوندن گام صرف میشه.
البته خود این گام خواندن هم خیلی قضیه ادامه داری هست.
خلاصه عرض میکنم. بر اساس تجربیات کم بنده نمیشه گفت این کتاب خوب نیست. روش تدریس خیلی مهمه.
قبلش من روی کتاب ریتم رابرت استایرر و ریتم در موسیقی شهرام مظلومی و یکی دوتا کتاب دیگه که خود استاد داده مخصوص پارلاتی و کانتاتیبنظر من اشکالی نداره. قبلش چه کار هایی انجام شده؟ اگر باعث ساخته شدن پایه های کارتون شده باشه خیلی هم خوبه.
برای تمرینم مناسب نیستمنظور منو خوب متوجه نشدید من واسه شروع نگفتم من الان یک سال دارم سلفژ تمرین میکنم این کتاب واسه تمرین نه واسه حفظ من فقط تمرین کانتاتی و پارلاتی رو منظورم بود.
هدف هر چی که باشه این کتاب اصلا مناسب نیست! اصلا!!!من خودم 4 سال پیش این کتاب رو کار کردم
بستگی داره هدف شما از خوندن این کتاب چی باشه.! اما چیزی که صحیح تره خوندن این جاذبه ها و آرپژ ها و ... + کتاب هست. یعنی کاملا" در هم آمیخته. اینجوری هم مهارت های نت خوانی و وزن خوانی درست میشه. هم ملودی خوانی هم آشنایی با فواصل و آرپژ هاو....
یعنی روش کاملش این هست.
البته من هیچکجا ندیدم از روز اول کتاب رو باز کنن و بگن بخون. معمولا" چند جلسه بابت همین فواصل و خوندن گام صرف میشه.
البته خود این گام خواندن هم خیلی قضیه ادامه داری هست.
خلاصه عرض میکنم. بر اساس تجربیات کم بنده نمیشه گفت این کتاب خوب نیست. روش تدریس خیلی مهمه.
کتاب استایرر کتاب بسیار خوبیه برای ریتم و البته سختم هستقبلش من روی کتاب ریتم رابرت استایرر و ریتم در موسیقی شهرام مظلومی و یکی دوتا کتاب دیگه که خود استاد داده مخصوص پارلاتی و کانتاتی
من نمیدونم چی باعث شده که اینقدر با پا فشاری به بد بودن کتاب اشاره کنید.هدف هر چی که باشه این کتاب اصلا مناسب نیست! اصلا!!!
اتفاقا من به یه آدمی برخوردم که روز اول این کتابو داد بهم گفت بخون
در این حد یعنی
بعدشم یادگیری فواصل و جاذبه و .. برای یکی که هیچی سلفژ نمیدونه، یکسال آموزش میخواد
فواصل که تو یک یا دو هفته حفظ نمیشن(کاراکترشون منظورم هستا نه اسمشون)
خود جاذبه حداقل 6 ماه زمان برای یادگیریش لازمه
تازه روش آسونی هم هست
خوده تقلید فرکانس چندین ماه زمان لازم داره
تجربه ی من میگه این کتاب کاملا منسوخ شده و اصلن بدرد نمیخوره و چیزی نداره که بخوای روش تمرین کنی
60 تا ملودی ساده تو قسمت کانتاتیش داره دیگه
کسی که جاذبه بلد باشه تو نیم ساعت میتونه همشو درست و عالی بخونه
ببینید دوست من، شما دارید میگید طبق تجربه این حرفاتونو میزنیدمن نمیدونم چی باعث شده که اینقدر با پا فشاری به بد بودن کتاب اشاره کنید.
ببینید من که گفتم این کار های گام خوندن و امثال این کار ادامه دار هست. حداقل قضیه اینه که چند جلسه(بسته به استعداد هنرجو) همین فواصل و گام ها خونده بشه (تا وقتی که حس بشه میشه وارد اون کتاب شد) بعد از اینکه وارد کتاب شدید همین فواصل و... به همراه کتاب کار بشه. گام خوندن آسون و سخت داره. کسی از اول یه گام مشکل رو نمیده هنرجو بخونه. مدت ها روی دو ماژور کار میشه
من دارم تجربه ناچیز خودم رو با دوستان درمیون میذارم. من خودم از این کتاب استفاده کردم و نیاز های منو برطرف کرده. افرادی رو هم که دیدم و کارشون خوب بوده خودشون به عنوان کتاب اول از این کتاب استفاده کردن. من نمیدونم واقعا" چی دیدید که این حرف رو میزنید
البته نا گفته نماند من قبل از اینکه بخوام سلفژ برم یه سری پیش زمینه از سلفژ داشتم. که از دوره موسیقی کودکی که شرکت کرده بودم این پیش زمینه بوجود اومده بود.
موفق باشید
اول اینکه طرفی که اون کتاب رو بهت اول بسم الله داده خیلی بیفکر بوده که بدون مقدمه رفته سراغ تمرین من گفتم یه سال تمرین کردم الان دارم روش کار میکنمهدف هر چی که باشه این کتاب اصلا مناسب نیست! اصلا!!!
اتفاقا من به یه آدمی برخوردم که روز اول این کتابو داد بهم گفت بخون
در این حد یعنی
بعدشم یادگیری فواصل و جاذبه و .. برای یکی که هیچی سلفژ نمیدونه، یکسال آموزش میخواد
فواصل که تو یک یا دو هفته حفظ نمیشن(کاراکترشون منظورم هستا نه اسمشون)
خود جاذبه حداقل 6 ماه زمان برای یادگیریش لازمه
تازه روش آسونی هم هست
خوده تقلید فرکانس چندین ماه زمان لازم داره
تجربه ی من میگه این کتاب کاملا منسوخ شده و اصلن بدرد نمیخوره و چیزی نداره که بخوای روش تمرین کنی
60 تا ملودی ساده تو قسمت کانتاتیش داره دیگه
کسی که جاذبه بلد باشه تو نیم ساعت میتونه همشو درست و عالی بخونه
بهر حال دوست من[!] شما مختارید روی هر کتابی که دوست دارید وقت بزاریداول اینکه طرفی که اون کتاب رو بهت اول بسم الله داده خیلی بیفکر بوده که بدون مقدمه رفته سراغ تمرین من گفتم یه سال تمرین کردم الان دارم روش کار میکنم
دوم وقتی روش تمرین با یک کتاب یا نحوه تمرینش رو ندونه دلیل نمیشه که کتاب بده