موضوع جامع کار با اف ال استودیو FL Studio ( رفع اشکال و سئوالات )

Omid A

عضو سایت
من منظورتو نفهمیدم شما هر کانالی که داشته باشی مستقیم یا غیر مستقیم به مستر سند میشه
یا کانال مستقیم به مستر
یا کانال به یه کانال دیگه سند و سپس ازون به مستر (که این میتونه چندین کانال تو در تو باشه)
هم روت میشه هم سایدچین
یه راه هم میشه ولوم سند مستر اون پایین رو اتومیشن کرد
ببینید دقیقا منظورم همین هست..که یعنی راهی هست که به مستر سند نشه؟؟ مثلا تو لاین مستر من سایدچین گذاشتم میخوام کل موزیکمو تحت تاثیر قرار بده.. ولی مثلا کانال وکالم نمیخوام تحت تاثیر این سایدچینه مستر قرار بگیره.. راهی است برای انجام این کار آیا؟

M.Minoo

مدیر تالار آهنگسازی
تیم مدیریت
مدیر تالار
22/12/09
899
1,114
113
iran
ببینید دقیقا منظورم همین هست..که یعنی راهی هست که به مستر سند نشه؟؟ مثلا تو لاین مستر من سایدچین گذاشتم میخوام کل موزیکمو تحت تاثیر قرار بده.. ولی مثلا کانال وکالم نمیخوام تحت تاثیر این سایدچینه مستر قرار بگیره.. راهی است برای انجام این کار آیا؟
شما در کانال مستر ساید چین نزار
ببین ساید چین
فرآیند ارسال صدا از یک کانال به کانال دیگر بدون شنیدن صدا در مسیر کانال مستر است(البته با حق انتخاب فعال وغیر فعال کردن سند مستر)
شما چند تا کانال ساید چین درست کن (مثلا یکی برای دیلی یکی برای ریورب یکی برای کامپرسور (رفع تداخل کیک وباس) و....) حالا برای هر کدوم ازینا کانالهای مرتبط رو ساید چین کن بهشون.
خروجی این کانالهای ساید چین هم که روته به مستر وکانال وکالت هم میتونه مستقیم به مستر روت بشه یا به یکی ازین کانالها ساید چین بشه .
هر کانالی که ساید چین میشه به اون چند کانال بالا یه لینک هم به مستر داره که میتونه فعال وغیر فعال بشه مثلا شما کیک داری لینک کردی به کانال ساید چین .
حالا هم میتونه سیگنال بره به ساید چین وازونجا به مستر
وهم همزمان به هردو بره

19/8/23
1
0
0
برنامه FL STUDIO چرا نمیتونم توش آهنگ کوتاه کنم؟ وقتی گوشه ی آهنگ رو سمت چپ میکشم صدای خواننده بم میشه وقتی سمت راست میکشم صدای خواننده نازک میشه

Soheil Monfared

هنرمند
عضو سایت
22/5/12
2,179
2,169
113
38
Home
soheil0monfared.bandcamp.com
برنامه FL STUDIO چرا نمیتونم توش آهنگ کوتاه کنم؟ وقتی گوشه ی آهنگ رو سمت چپ میکشم صدای خواننده بم میشه وقتی سمت راست میکشم صدای خواننده نازک میشه
توی پلی لیست سمت چپ زیر منو ها یه سربرگ داره عکس شکل موج ویو داره یه دکمه stretch داره غیر فعالش کن درست میشه

10/4/10
295
434
63
با وی اس تی "ای زد کی" یسری نت هایی رو بدون پدال گیری رکورد گرفتم ولی الان میخوام اون نتها با پدال گیری اجرا بشه. راه حل چیه؟

M.Minoo

مدیر تالار آهنگسازی
تیم مدیریت
مدیر تالار
22/12/09
899
1,114
113
iran
با وی اس تی "ای زد کی" یسری نت هایی رو بدون پدال گیری رکورد گرفتم ولی الان میخوام اون نتها با پدال گیری اجرا بشه. راه حل چیه؟
در پنجره وی اس تی گزینه بروس پارامتر ز رو بزن واز لیست گزینه ساستین رو انتخاب کن وراست کلیک و گزینه ادیت ایونت یا ادیت این پیانو رول رو بزن و براش اتومیشن بساز