کابل اتصال مانیتور به کارت صدا

Dr.Noise

هنرمند
عضو سایت
23/2/10
1,881
2,689
113
35
مشهد
درود دوستان و اساتید محترم
چند تا سوال برام پیش اومده که به نظرم خیلی هم مهم هستن !!!
1-من قصد خرید Big Knob Mackie رو دارم ، چون از دوتا مانیتور استفاده میکنم و شاید در آینده 3 تا هم بشه ...
کارت صدای من TC KONNEKT6 مانیتورها هم KRK ROKIT 8 و YAMAHA HS50m هست و همونطور که می دونید ، خروجی صدای کارت صدا TRS هست و هر دو مانیتور هم ورودی TRS + XLR دارند .
Big Knob هم تمام ورودی و خروجی هاش TRS هست . با توجه به این شرایط و لوازم :
1 - آیا کابلی که از Big Konb میاد تا به مانیتورها وصل بشه ، قسمت اتصال کابل به مانیتور ، باید از جک TRS استفاده بشه یا XLR ؟؟ یا فرقی نمیکنه ؟؟؟ ( با توجه به این که خروجی که از Big Knob میاد سرفش TRS هستش )
2 - اگر تفاوتی نداره که TRS یا XLR باشه ، قطعا تو نوع اتصال رشته های سیم به سر فیش باید تفاوت داشته باشه ، پس نوع اتصال رشته های سیم به سر فیش TRS باید چطوری باشه ؟ به سر فیش XLR باید چطوری باشه ؟
3 - سر فیش هایی که از Big Knob به عنوان خروجی های چپ و راست میان باید مونو باشن دیگه ؟؟؟
جسارتا اگر بشه باعکس توضیح داده بشه به مراتب بهتره ...
ممنونم و منتظر پاسختون هستم ...

Hamidreza Mehrfar

مدیر ارشد
تیم مدیریت
مدیر ارشد
دوست عزیز از شما که کاربر ویژه هستید انتظار میره اینقدر اسپم نفرستید

من خودم شخصاً اتصال بالانس XLR رو ترجیح میدم،کابل از کارت صدا به Big Knob هر دو سر TRS
از Big Knob به مانیتور ها یک سر TRS یک سر XLR
تمام این کابل ها آماده برای فروش هست
ولی اگه خودتون میخواید بسازید شاید این عکس کمکتون کنه
پیشنهاد میکنم کابل سومر و کانکتشن نئوتریک استفاده کنید (البته الان یه مقداری گرون شدن)

فایل های ضمیمه

Dr.Noise

هنرمند
عضو سایت
23/2/10
1,881
2,689
113
35
مشهد
دوست عزیز از شما که کاربر ویژه هستید انتظار میره اینقدر اسپم نفرستید

من خودم شخصاً اتصال بالانس XLR رو ترجیح میدم،کابل از کارت صدا به Big Knob هر دو سر TRS
از Big Knob به مانیتور ها یک سر TRS یک سر XLR
تمام این کابل ها آماده برای فروش هست
ولی اگه خودتون میخواید بسازید شاید این عکس کمکتون کنه
پیشنهاد میکنم کابل سومر و کانکتشن نئوتریک استفاده کنید (البته الان یه مقداری گرون شدن)
با تشکر از شما دوست خوبم و عذر خواهم بابت اسپم ...
در عکسی که شما گذاشتید Trs استریو هست ...
آیا من از TRS استریو استفاده کنم یا مونو ؟؟؟ برای اتصال کارت صدا به بیگ ناب چطور ؟؟؟
ممنون و منتظرم

Dr.Noise

هنرمند
عضو سایت
23/2/10
1,881
2,689
113
35
مشهد
مسلماً از مونو استفاده کنید،هر جا خروجی به صورت L و R بود از یک کابل مونو برای L و یکی کابل مونو برای R استفاده کنید
این عکس صرفاً جهت آشنایی بود
قطعا همینطوره ، من کابل ها رو خودم درست می کنم ...
همونطور که می دونید کابل ها 3 تا رشته داره با توجه به این که باید از مونو به XLR بیاد ، نوع لحیم و اتصال باید چطوری باشه و چجوری باید اتصالات رو لحیم کنم ؟؟ سرفیش TRS و سرفیش XLR رو ؟؟؟؟
ممنون و منتظرم

Dr.Noise

هنرمند
عضو سایت
23/2/10
1,881
2,689
113
35
مشهد
تو TRS مونو قسمت Ring نیست

لطفاً اسپم نفرستید،بار دومی هست که تو همین تاپیک میگم
واقعا ممنونم و خیلی لطف کردید و شرمنده به خاطر اسپم ها ، فقط جسارتا TRS به TRS هم همینطوریه ؟؟؟ یعنی دو طرف مونو رو مثل این شکل درست کنم ؟؟؟؟
باز هم خیلی خیلی ممنونم

sam.k

عضو سایت
12/8/10
55
18
8
اهواز
با عرض سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم خدمت اساتید که زیاد با موضوع مرتبط نیست ولی ترجح دادم که اینجا مطرحش کنم تا اینکه موضوع جدید ایجاد کنم.
در رابطه با BIG KNOBE تو توضیحات یکی از سایتا خوندم که :
(دارای پیش تقویت کننده های بسیار مناسبی برای جلوگیری از افت سیگنال است)
و :
(سوییچر کانال های ورودی با کنترل سطح مستقل و سوییچ تقویت کننده سطح)
و : (یک خروجی استریو میکس با خروجی میکس شده تمامی کانال ها روی اسپیکر مانیتور با سوییچر و کنترل سطح مستقل)
و همچنین گفته شده که این دستگاه پری آمپ هستش؟؟؟؟؟؟؟

من هیچ اطلاعاتی در این رابطه ندارم و این توضیحات سوالات زیادی رو واسم ایجاد کرد
از دوستانی که تو این زمینه آگاهی دارند خواهش دارم بنده رو راهنمایی کنند
ممنون.

Dr.Noise

هنرمند
عضو سایت
23/2/10
1,881
2,689
113
35
مشهد
با عرض سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم خدمت اساتید که زیاد با موضوع مرتبط نیست ولی ترجح دادم که اینجا مطرحش کنم تا اینکه موضوع جدید ایجاد کنم.
در رابطه با BIG KNOBE تو توضیحات یکی از سایتا خوندم که :
(دارای پیش تقویت کننده های بسیار مناسبی برای جلوگیری از افت سیگنال است)
و :
(سوییچر کانال های ورودی با کنترل سطح مستقل و سوییچ تقویت کننده سطح)
و : (یک خروجی استریو میکس با خروجی میکس شده تمامی کانال ها روی اسپیکر مانیتور با سوییچر و کنترل سطح مستقل)
و همچنین گفته شده که این دستگاه پری آمپ هستش؟؟؟؟؟؟؟

من هیچ اطلاعاتی در این رابطه ندارم و این توضیحات سوالات زیادی رو واسم ایجاد کرد
از دوستانی که تو این زمینه آگاهی دارند خواهش دارم بنده رو راهنمایی کنند
ممنون.
درود دوست عزیزم ...
بیگ ناب مکی ، یک جور مبدل یک به تعداد هستش . یعنی خروجی اصلی به بیگ ناب متصل کنیو از بیگ ناب به چند خروجی . ( اسپیکر ، هدفون و ... )
با استفاده از بیگ ناب ، شما میتونید از 1 تا 3 جفت مانیتور به کارت صدا متصل کنید با یک پیچ وایوم و کنترل خیلی ساده . 3 کلید برای انتخاب پخش صدا توسط مانیتور انتخابی و امکان شنیدن صدا در هر 3 مانیتور به صورت همزمان .
یک عدد مایک تاک بک برای ارتباط با ددروم روی خودش داره . میتونید 3 تا کارت صدا بهش وصل کنید و از کلیدهای مجزا جهت فعال و غیر فعال کردنش استفاده کنید . دو تا هدفون به صورت کاملا مستقیم با ولوم مجزا داره . خروجی های متعدد و در نهایت پری امپ نداره . آمپ مستقل برای هدفون داره . با خروجی های چپ و راست . یعنی میتونید به عنوان مثال اگر 8 تا هدفون لازم داشتید ، از مینی آمپ 800 بهرینگر استفاده کنید ...
این هم عکس با توضیحات کامل ...
موفق باشید ...

10005541.jpg

mohem

عضو سایت
30/9/09
339
18
18
اکسین
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده به تازگی مانیتور صدا تهیه کردم
jbl lsr 305 و کارت صدام هم tc impact هستش ! از چه نوع کابلی برای اتصالشون باید استفاده کنم؟
چون الان با کابل تی ار اس به تی ار اس وصل کردم صدا نداره :| البته اینم بگم نمیدونم کابلی که از مانیتور میاد رو باید به کدوم ورودی یا خروجی ایمپک بزنم! لطفا راهنماییم کنیین :(
[doublepost=1461623625,1461621119][/doublepost]impact-twin-rear.png jbl-lsr305-spkrs-jackpanel-1500x1000.jpg

تو تمام عکسهای این مانیتور اونو با کابل ایکس ال ار به تی ار اس متصل کردن! حالا منتظر راهنمایی شما دوستان هم هستم :)

sam ca

کاربر با تجربه
عضو سایت
8/2/16
1,275
1,743
113
... از چه نوع کابلی برای اتصالشون باید استفاده کنم؟...
از output Main L & R میتونی بری به یکی از اون ۲ تا input که پشت Monitor هست فرقی نمیکنه کدوم, چون output Soundcard که داری Balanced هستش.. احتمالا اون دگمه output که جلوی soundcard هست به Main OutPut وصل هست. برای کنترل output ۳ & ۴, روی خود کارت دگمه نزاشتن یا شاید من ندیدم.

mohem

عضو سایت
30/9/09
339
18
18
اکسین
از output Main L & R میتونی بری به یکی از اون ۲ تا input که پشت Monitor هست فرقی نمیکنه کدوم, چون output Soundcard که داری Balanced هستش.. احتمالا اون دگمه output که جلوی soundcard هست به Main OutPut وصل هست. برای کنترل output ۳ & ۴, روی خود کارت دگمه نزاشتن یا شاید من ندیدم.
من همین کارو کردم! یعنی از اوتپوت کارت صدا به اوت پوت مانیتور یه کابل تی ار اس وصل کردم ولی صدا بی صدا!

sam ca

کاربر با تجربه
عضو سایت
8/2/16
1,275
1,743
113
من همین کارو کردم! یعنی از اوتپوت کارت صدا به اوت پوت مانیتور یه کابل تی ار اس وصل کردم ولی صدا بی صدا!
همچی رو چک کردی ؟ Volume پشت سپیکر ها ؟ Master Bus تو DAW به Main OutPut تنظیم شده ؟ وقتی هدفون وصل میکنی به کارت صدا داری ؟

mohem

عضو سایت
30/9/09
339
18
18
اکسین
همچی رو چک کردی ؟ Volume پشت سپیکر ها ؟ Master Bus تو DAW به Main OutPut تنظیم شده ؟ وقتی هدفون وصل میکنی به کارت صدا داری ؟
والا تو نرم افزار هیچ کاری نکردم! این که گفتین دقیقا کجای اف ال استدیوهه؟
[doublepost=1461688650,1461688612][/doublepost]
ولوم که رو حد وسطه!
[doublepost=1461688917][/doublepost]
یه عکس از قسمت Sound ویندوز ( توی کنترل پنل) بزار قسمت playpack
spk.jpg

sam ca

کاربر با تجربه
عضو سایت
8/2/16
1,275
1,743
113
من اصلان Fl ستودیو رو باهاش کار نکردم والی به هر حال هر DAW یک MASTER track داره که همه ترک ها output شون اونجا فرستاده میشه. اگه صدا تو هدفون کارت داری پس اون مشکل نداره. ولی اگه اونجا هم صدا نمیاد یکی از دلیلها میتونه این باشه که master bus به main تنظیم نشده. نگفتی اگه تو هدفون صدا داری یا نه ؟

سوال دوم : آیا این کارت کنترل پنل خودش رو هم داره ؟ یعنی خودش بغر از driver ها , software خودش رو هم داره ؟

mohem

عضو سایت
30/9/09
339
18
18
اکسین
من اصلان Fl ستودیو رو باهاش کار نکردم والی به هر حال هر DAW یک MASTER track داره که همه ترک ها output شون اونجا فرستاده میشه. اگه صدا تو هدفون کارت داری پس اون مشکل نداره. ولی اگه اونجا هم صدا نمیاد یکی از دلیلها میتونه این باشه که master bus به main تنظیم نشده. نگفتی اگه تو هدفون صدا داری یا نه ؟

سوال دوم : آیا این کارت کنترل پنل خودش رو هم داره ؟ یعنی خودش بغر از driver ها , software خودش رو هم داره ؟
بله هدفون صدا داره
بله کنترل پنتل خودشو داره

sam ca

کاربر با تجربه
عضو سایت
8/2/16
1,275
1,743
113
اگه تو هدفون صدا داری پس مشکل از DAW نیست چون سیگنال به کارت میرسه. پس بین کارت و speaker داره ی اتفاقی میوفته. ممکنه یه چیزه ساده باشه. موتمن شو که دگمه Mute رو فشار نداده باشی روی کارت اگه همچین چیزی اصلان داره ?

بد control panel رو هم نگاه کن ببین اگه چیزی اونجا mute نشده. من خودم یک کارت Apogee Duet دارم که کنترل پنل خودش رو داره . Main output هارو اونجا mute کرده بودم و صدا در نمیومد.

ی سوال دیگه :
این قبلان رو همین computer با همین speaker ها کار میکرد و یدفه این مشکل پیش اومد ؟

الان اینو google کردم و مثل اینکه خیلی ها این مشکل رو داشتن بد از چند سال کار کردن با این کارت. جالب بود که چند نفر اینو نوشته بودن :

I have discovered that when i PRESS +48V button and connect anything to front XLR input #2, the sound comes back in all it's glory - but I need to let IT to warm up a little bit before this.

چند نفر نوشتن که اگه Phantom Power رو روشن کنن و ی چیزی به input XLR ۲ وصل کنن , output رو میشنون !!!

آخرین ویرایش: