.........
موسیقی شما تنها موسیقیست که حفظ شده و به نظرم یا با همین شیوه در موسیقی فیلم ادامه بدید یا این که از صداهای جدید استفاده کنید و شعر رو عوض کنید و با بقیه خودتون رو هماهنگ کنید و در این بازار رقابت کنید . چون به نظرم موفقیت فقط در این دو راه هست.
که اگر من شخصا میخواستم انتخاب کنم راه اول رو انتخاب میکردم و موسیقی خودمو بدون دست بردن و با اصالت ادامه میدادم و سعی میکردم در همین حیطه نواوری رو بوجود بیارم دقیقا مثل حامی !
چون بازار مدینگ یه روزی تموم میشه و یه تیپ و یه نوع اهنگ دیگه مد میشه و اهنگهایی که با هزار زحمت ساخته میشه خیلی زود فراموش میشه. نمونه اش خواننده هایی که تا پارسال روی بورس بودند و یه دفعه مثل پپسی تموم شدند .
من که نظرمو گفتم تصمیم گیری با خودتون.
با احترام
رامتین
سلام
رامتین عزیز صحبت کردن با شما و این آشنایی بدون شک برای من افتخار بزرگی بوده از شما بی نهایت سپاسگزارم که وقت گذاشتید و پاسخ دادید.
نظر لطف شماست .
ضمن تائید فرمایشات شما، اما من به قضیه طور دیگری نگاه می کنم... به نظر من این جامعه نیست که راه موسیقی شنیدن خود را انتخاب می کند (که حالا من و شمای نوعی برویم به دنبال به روز بودن) بلکه این هنرمندان هستند و من و شمای نوعی هستیم که با شناساندن کارهای خوب کم کم و به مرور زمان جای خودمان را پیدا می کنیم.
همیشه و در همه دوره ها همینطور بوده. فرهاد را نگاه بکنید. فرهاد در زمان خودش که اکثر افراد جامعه موسیقی 6/8 می پسندیدند هرگز یک قدم از راهش منحرف نشد. هیچگاه به دنبال این نرفت که ببیند مردم آن روز چه می خواهند. شما داریوش را نگاه کنید. از ابتدا بر کارنامه کاری اش پای فشرد. در همان زمان که اکثر جامعه دنبال شهره و شهرام صولتی بودند و کارهای 6/8
به عقیده شما آیا دلیل موفقیت این هنرمندان پافشاری بر روی کارنامه کاریشان نبوده است؟
شما یک بار دیگه با دقت مطلب من رو بخونید مخصوصا قسمتی که bold کردم .
شما میتونید همین راه رو ادامه بدید ولی اگر برای بازار و فروش میخواید باید به سمت موزیک فیلم برید . چون این کار مارکتی نداره خودتون هم اشاره کردید که برای فروش به شرکت توزیع کننده به مشکل خوردید .:smile (82):پس متوجه شدیدکه من صحبتم همین بود. و متاسفانه یک اصلی هست که این اقایان خواننده جدید نمیدونند بایستی بزرگ بود تا بزرگ موند
ولی شما این رو خوب درک کردید که سراغ کارهای اصیل و با ارزش رفتید
این جای تشویق داره ولی گفتم باید نواوری بوجود بیارید تا این موسیقی و این سبک رو جایگزین سر و صداهای فعلی کنید. تا زمانی که شما یک کار پر سر و صدا نشون ندید کسی هم رغبت نمیکنه که به صدای شما گوش ده
زنده یار ناصر عبداللهی اومد و با ناصریا حرفهاشو زد و چقدر هم خوب و قشنگ کارشو ادامه داد
و تا اخرین کارهاش من جز 2-3 تا کار هیچ کدوم رو به اندازه ناصریا ( از حیث اعتبار ) قبول ندارم .
و به قولی نتونست دوباره یک اهنگ با همون کیفیت و ویژگیهای ناصریا خلق کنه .
و این دیگه به شما بستگی داره که چقدر خلاق باشید و نواوری بوجود بیارید تا این سر و صداهایی که به نام رپ عرضه میشه زودتر به انتها برسه.
شما خوب میدونید هرچیزی که فکرشو میکنین به صدا تبدیل میشه هرچیزی !
پس میشه حوصله به خرج داد و وقت گذاشتو یک اهنگ جدید و نو رو عرضه کد.
نمیخوام مقایسه کنم ولی یه نگاه به حامی بندازید در تمامی اهنگهای قدیمی صدای گیتار هست ولی دراکثر کارهای حامی پیانو هست یعنی یک ساز و یک صدا !
هیمن برای یک کار جدید کافیه . صدایش اینقدر قوی هست که اسمشو سر زبونها انداخته
چرا شما این کار رو با یک ساز غریب و ناشناخته انجام نمیدهید؟
دنیا که پر از ساز و سبک های قدیمی و گناگون هست
به جای oboe از شاخچی استفاده کنید به جای تومبا از طبلا استفاده کنید
یه مقدار نواوری به خرج بدید ولی در همین سبک و با همین وازه ها حرکت کنید.
مطمئن باشید تا چیز جدیدی بوجود نیارید کسی دنبال کار شما نمیاد.
نمونه اش : بنیامین ،
نمونه اش منصور !!! ( از البوم انتظار به بعد هوادار پیدا کرد و با البوم دیوونه معروف شد )
نمونه اش سیروان خسروی و کاری که برای مهدی اسدی انجام داده بود
اینها فقط 2 تا نمونه کوچیک بودند ! خیلیهای دیگه هستند.
شما باید سراغ سبکهای دیگه برید و اونها رو با کار خودتون تلفیق کنید مطمئن باشید نتیجه مییگرید.
خوب فعلا:smile (19):