سلام
خوب خدا رو شکر :smile (71): کارت صدای فایروایرتون ورودی و خروجی میدی نداره متاسفانه:smile (5):
ماردبوردتون هم اشاره نکردید چیه ولی خوب چون سوکت 775 هستش اون هم گیم پورت نداره .!!!!
rash عزیز :smile (82):دوست من
2 تا راه حل دارید
یا اجازه بدید من کارت صدا بگیرم و ببینم که مشکلی با سیستم من نداره از حیث 64 بیتی بودن
و اگر مشکلی نداشت 5 تا هزارتومن باید بدید و کارت صدای دست دوم تهیه کنید و یک کابل ده تومنی. میدی اینترفیس که یک سرش دوتا میدی in / out داره و سر دیگرش گیم پورت داره تهیه کنید که کل هزنیه حدود 15 تومن در میاد
گیم پورت ، پورت زرد رنگ هستش. این کارت 5 تومن قیمتش هست.
این فیش مستطیل مشکی به پورت زرد رنگ کارت میخوره نام این کابل میدی اینترفیس هستش. قیمتش هم 10 تومنه کمتر هم گیر میاد/
-----------------------------------------------------------------------------------
یا اینکه اداپتور میدی اسپورت تهیه کنید که اون هم 40-50 تومن هزینه اش هست و کابلش همراهش هست
میدی اسپورت با برندmaudio که یک سر دیگه اش usb هست
2 تا کابل میدی معمولی از یک طرف میگیره و از طرف دیگه usb تحویل میده که به سیستم میزنی قیمت 50 تومن
اینم یه مدل جدیدترش
2تا ورودی و خروجی میدی داره با یک خروجی usb که به سیستم وصل میشه
قیمت از 40 تا 60 تومن . که این تصویر دوم مدل جدیدتر و کم حجمترش هست.
------------------------------------------------------------
خرید میدی کیبورد دست دوم :
میدی کیبورد یک وسیله است شبیه میدی کنترلر که داخلش هیچی نداره و اسپیکر و باند هم نداره فقط کارش اینه که با USB به سیستم وصل میشه و همون کار نت نویسی رو انجام میده.
دقیقا یک ارگ بدون صداست ! و کابلش هم همراهسش و فقط یه خرج بزرگ باید انجام بدید/
در چندین مدل تولید میشه که بستگی به تعداد اکتاوهاش داره از 49 و 63 کلیدش میشه استفاده کرد
که مدلهای پیانویی هم داره که برای ارپژ گرفتن ساخته شدند و میتونید هرچقدر دلتون میخواد روی این کلاویه ها قدم بزنید !
البته کلیدهای این مدل بهرینگر مقداری سفتر تر از مدلهای مشابه هست ولی بازم بهتر از خرید اداپتورمیدی اسپورت هست ( که عکسش در بالای این قسمت اومده )
و قیمت یک میدی کیبورد نو در حدود 150 تومن هستش که دست دومش رو میتونین کمتراز 100 تومن گیر بیارید که به مراتب بهتر از خرید میدی اسپورت هستش . و مشکلات عدم هماهنگی و از این داستانها هم نداره. توی هیمن فروم هم یکی از بچه ها برای فروش گذاشته
( هرچند که به جای هزینه میدی کیبورد بهتره کارت صدات رو عوض کنی و یک کارت بهتر بگیری که ورودی و خروجی میدی داشته باشه و از همین فانتوم !!!! استفاده کنی .. واگر میخوای 100 تومن هزینه کنی بهتره کارت صدات رو عوض کنی و یک کارت بگیری که ورودی و خروجی میدی داشته باشه مثل این
و یک کابل میدی بک تو بک بگیری
در این تصویر ورودی midi بوضوح مشخص هست - همون دوتا فیش مشکی که در کنار هم هستند)
البته باید کابل مخصوصش هم بگیری که چیزی نیست جز این
که باید بصورت دوبل استفاده بشه
به این صورت
که همانطور که در تصویر مشهود هست یک کابل دوبل هستش و جفتشو به کارت صدا میدهید. قیمت این کابل هم حدود 10-12 تومن هستش که برای اتال بین قطعات استفاده میشه.
------------------------------------------------------------------------------------------
ولی در کل اگر مورد شماره یک ( یعنی خرید کارت صدای 5 تومنی ) جواب بده خیلی ارزونتر در میاد و به صرفه تر هستش . فقط اگر از این روش میخواید استفاده کنید باید اجازه بدید من اینو ازمایش کنم ببینم میشه یا نه.
سئوالی هست بپرسید