چند تا سوال

شروع موضوع توسط yakamuoz ‏12/9/11 در انجمن آرشیو مطالب قدیمی

تاپیک چند تا سوال تالار آرشیو مطالب قدیمی در persian-music.org.

  1. yakamuoz

    yakamuoz عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏4/10/10
    ارسال ها:
    83
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    البرز
    امتیازات:
    +16 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio, reason
    سلام من چندتا سوال داشتم که تو چند جای مختلف خواستم مطرح کنم نشد اگه جای درستی مطرح نکردم از مدیران خواهش میکنم اونارو جابهجا کنن.ممنون
    1.وقتی رکورد میکنیم میتونیم از کامپرسور تو ورودی استفاده کنیم به صورتی که روی وکالی که ضبط میشه تاثیر بذاره وتو کدوم dawبهتره اینکارو کرد.
    2.لودنس یه آهنگ به چه شکلی بالا میره؟
    3.برای پخته شدن صداهای خام چه مراحلی رو باید رمی وکال یا سمپل انجام داد.نشانه های صدای پخته چیه؟
    4.لول کشی کار رو با چه ملاک هایی از کیک باید انجام داد؟
    5.با دو تا میکروفون چه جوری همزمان به صورت استریو رکورد بگیریم؟
    6.برای رکورد از چه رنج بیت ریتی استفاده کنم؟:smile (74):
     
  2. محمد سعید صمدی

    محمد سعید صمدی عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏25/7/10
    ارسال ها:
    279
    امتیازات:
    +217 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase, reason
    با تشکر از دوست عزیزمون .... تقریبا همه ی اینا سوالای منم هست و فکرمو مشغول کرده.... بطور پراکنده بعضی مطالب سایتمونو خوندم ... از اساتید و دوستان عزیزم که اطلاع دارن خواهش می کنم راهنمایی بفرمایین .... سپاس:smile (61):
     
  3. Ramtin Shabanian

    Ramtin Shabanian مدیر تالار آهنگسازی تیم مدیریت مدیر تالار

    تاریخ عضویت:
    ‏11/4/10
    ارسال ها:
    1,866
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    Music producer
    محل سکونت:
    G Studio
    امتیازات:
    +2,094 / 3 / -3
    بله میتونید این کار رو کنید اما بیشتر مواقع پلاگین هارو بعدا روی وکال خام اعمال میکنند که همیشه نسخه اصلی رکورد شده در دست رس باشه.
    DAW اصلا مهم نیست هر کدوم که راحت هستید...

    در مرحله مسترین پلاگین هایی هستند که این کار رو انجام میدند مانند maximizer ها و....


    منظورتون رو متوجه نشدم دقیقا صدای پخته چه صدایی هست؟!

    معمولا ابتدا کیک رو لول کشی میکنند و بقیه لاین ها رو با توجه به اون قرار میدنند. و میتونید کیک رو به حالت 0db قرار بدید البته اگر صدای اصلی از 0 db گذر نکند.

    هر میکروفن فقط یک خروجی mono به شما میده و برای رکورد با دو میکروفن میتونید دو لاین باز کنید در صورتی که کارت صدای شما ورودی بیشتر از یک میکروفن رو داشته باشه میتونید ورودی هرکدوم از لاین ها رو روی DAW تون به یکی از میکروفن ها نسبت بدید و رکورد کنید.
    در این صورت هم زمان هردو رکورد میشن و میتونید بعدا با استفاده از pan اون هارو به حالت استریو دربیارید.


    حالت استاندارد پخش موزیک 44100 سمپل ریت و 16 بیت هست اما اکثرا در استدیو ها از حالت 48000 سمپل ریت و 24 بیت استفاده میکنند.
     
  4. yakamuoz

    yakamuoz عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏4/10/10
    ارسال ها:
    83
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    البرز
    امتیازات:
    +16 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio, reason
    منظورم از صدای پخته اینه که توی یه کار مثلا وکال ضبط شده به آهنگ نمیخوره و انگار جدا از اهنگه و بعضی ها میگن مثلا تو کارت صدای وکال یا یه ملودی یا سمپل کیک خامه و خوب روش کار نکردی میخواستم بدونم چه کارهای رو باید روی صداها انجام داد که آهنگ یک دست بشه وقطعه ها به هم دیگه بخوره.:smile (8):
     
بارگذاری...