چرا باید یک مبدل (Converter) جداگانه خریداری کنیم؟

• شروع کننده موضوع JunioR
  • تاریخ شروع

JunioR

کاربر با تجربه
18/9/09
841
101
0
تهران
در خصوص سوال یکی از دوستان مناسب دیدم که پاسخ سوالشون رو در یک تاپیک توضیح بدم.

سوال ایشون:
راجع به نحوه ی استفاده و کانکت کردن کانورتور apogee rosetta 200 با کارت صدا و بقیه دستگاهها کمک می خوام...چطوری و کجا باید نصب بشه؟؟ هر اطلاعاتی راجع بهش داری ممنون میشم..
اول از همه باید بگم که گزینه خیلی خوبی را در نظر گرفتید. بنظر من APOGEE محصولات فوق العاده ای تولید میکنه و من مطمئنم شما از صدای این کانورتر کاملا راضی خواهید بود.
من دو سال پیش از اینترفیس APOGEE DUET استفاده کردم و وقتی که صداشو شنیدم مطمئن بودم که این یک محصول High-End هستش و کاملا حرفه ای صدا میده.

دوستانی که با این محصول آشنایی ندارن باید عرض کنم که
برای مشاهده لینک‌ها لطفا ورود یا ثبت نام کنید
یک مبدل دو کاناله هست که دو کانال مبدل دیجیتال به آنالوگ و دو کانال مبدل آنالوگ به دیجیتال داره.
این دستگاه یک مبدل مستقل هست به این معنی که هیچ نوع ارتباط مستقیمی به کامپیوتر نداره (اگر چه APOGEE یک
جداگانه ای رو پیشنهاد داده)

اکثر Rosetta ها با اینترفیس های صوتی بوسیله رابط های S/PDIF, ADAT, or AES وصل میشن.
برای مثال Rosetta 200 با ورودی خروجی های S/PDIF اینترفیس صوتی 003 در ارتباط خواهد بود.

چرا باید یک مبدل جداگانه خریداری کنیم؟

مگه مبدل اینترفیس های صوتی کافی نیستند؟
البته، اینترفیس های صوتی تبدیل A/D و D/A رو میتونن انجام بدن اما سیگنال صوتی مبدل هایی مثل Rosetta 200 یک Level بالاتر قرار دارن. بیس قویتر و جزییات بیشتری دارن و تصویر استریوی ضبط های شما عریض تر هستن وقتی که از یک مبدل high-end عبورش میدین.

آیا همه به یک Rosetta 200 نیاز دارن؟ خیر در حقیقت من به کسانی که خرید اون رو درنظر دارن پیشنهاد میکنم اول فکر خرید میکروفن ها، پری امپ ها ، مانیتور های بهتر و یا محصولات آکوستیک باشن.

قانون اصلی که اینجا باید در نظر داشت این هست که همه تجهیزات شما باید با هم دیگه حس و نتیجه بدن.
نباید یک میکروفن 3 میلیون تومنی رو با یه میکسر 200 هزار تومنی استفاده بشه و یا یه مبدل 2 میلیون تومنی با یه مانیتور 400 هزار تومنی. و حتما از کابل های خوب استفاده کنید.

در مورد ارتباط Apogee Rosetta 200 به مانیتورها هم اگه پنل پشتی Rosetta 200 رو نگاه کنید مبینید که خروجی آنالوگ XLR وجود داره که مستقیم به مانیتورهاتون میتونه وصل بشه اما چجوری ولوم رو کنترل میکنید؟ هیچ نابی هم در پنل جلو نیست تا اینکار رو انجام بده.
این مورد در مورد مبدل های مستقل عادی هست. اون ها فقط ورودی خروجی های لاین رو ارائه میدن و هیچ کنترلر ولومی ارائه نمیدن. در این حالت شما باید یک باکس مدیریت مانیتور رو هم برای خرید در نظر بگیرید.
اونها انواع و تعداد زیادی ورودی از مبدل ها، پلیرها رو دریافت و در یک جفت یا چند جفت مانیتور پلی بک میکنن.
مهمتر از همه اینکه اون ها ولوم صدا رو هم کنترلر میکنن.

گزینه های زیاد نیستن مثلا:

PreSonus Central Station

TC Electronic Level Pilot

موفق باشید.