چراغ peak

mashhad

عضو سایت
27/11/21
35
2
8
صدایی که برامون میفرستن
چطور بفهمیم دیستور زدن هنگام
رکوردش یعنی هنگام
رکورد صدا چراغ peak کارت صدا روشن شده

mashhad

عضو سایت
27/11/21
35
2
8
منظورت چيه صدا براتون ميفرستند؟ من نفهميدم
استاد منظورم اینکه ی عده ایی اگر در یک استودیویی دیگری رکورد کنند وتنظیم بشه وبرا میکس بفرستن برا یکی دیگر اونی میکس قرار انجام بده چطور بفهمه هنگام رکوردی گرفتن چراغ peak روشن شده باشه

Farhood

Capo del clan
21/12/11
3,480
11,043
113
56
.
استاد منظورم اینکه ی عده ایی اگر در یک استودیویی دیگری رکورد کنند وتنظیم بشه وبرا میکس بفرستن برا یکی دیگر اونی میکس قرار انجام بده چطور بفهمه هنگام رکوردی گرفتن چراغ peak روشن شده باشه
نمیدونم اهل کدوم کشوری. ولی بد نیست یه کمی فارسی خودتو قوی کنی. آدم باید 13 بار جملاتت رو بخونه تا بفهمه منظورت چی بوده.

1- صدای دیستورت، با همون گوش کردن هم خودشو نشون میده. ولی چیزی نیست که من اینجا با کلمات بتونم بگم چطور صدا میده.
2- کسی که استودیو داشته باشه، دیستورت ریکورد نمیکنه، مگه اینکه از سر تفریح و شکم سیری استودیو زده باشه.
3- فایل رو بعد از تحویل گرفتن، خودت میتونی لود کنی توی DAW یا یک نرم افزار ادیت صدا و اونجا ببینی که هدروم چقدر هست و پیک میزنه یا نه. البته این روش همیشه جوابگو نیست، چون کسی که دیستورت ریکورد کرده، میتونه با پایین آوردن حجم فایل، یک خروجیِ بدونِ "پیک" بگیره؛ در حالیکه صدای دیستورت هنوز شنیده میشه.
4- تو یا هر کس دیگری که بخواد احتمال دیستورت ریکورد شدن رو تا حدی کم کنه، از دپت 32 بجای 24 استفاده کنه مطمئن تره.
5- یادت باشه کسی که برای میکس فایل برات ریکورد میکنه و میفرسته، با همون دپت و رِیت ریکورد کنه که تو برای میکس استفاده میکنی.

ضمناً یه چیزی رو فراموش نکن: فایلی که دیستورت ریکورد شده باشه، هرگز قابل تصحیح و تعمیر نیست و باید دور انداخته بشه.

mashhad

عضو سایت
27/11/21
35
2
8
حقیقتش الان من امروز خوندم وخودم برا خودم ضبط کردم چونکه ایزولاتور پشت میکرفون هست نمیتونم چراغ پیکو ببینم
تازه که وکالو شما فرمودین ازهدروم میشه فهمید دستورهست یانه
ابتدایی ورس بدون دیستوری بود اما موقع اوج هدروم قرمزه بااینکه گین رو11بودش

Mohammad1772

عضو سایت
1/1/17
199
149
43
64
مشهد
حقیقتش الان من امروز خوندم وخودم برا خودم ضبط کردم چونکه ایزولاتور پشت میکرفون هست نمیتونم چراغ پیکو ببینم
اقا یه خورده فارسی تر تایپ کن تا کسی بتونه کمکت کنه
یه دور تایپ خودت رو بخون ببین چی نوشتی

Mehdi Ghadami

هنرمند
عضو سایت
26/11/13
76
446
93
37
tehran
t.me
با سلام از اینکه داری تلاش میکنی خوشحالم

ولی از اون طرف شما حتما باید دوره بگذرونید که با حداقل ها آشنا بشی برای شروع کار . اگه نمیخوایید هزینه هم کنید تو یوتوب کلی آموزش فارسی و انگلیسی هست .

و یک نکته اینکه شما گین میکروفن رو همیشه رو اوج صدای خودت تنظیم کن

mashhad

عضو سایت
27/11/21
35
2
8
با سلام از اینکه داری تلاش میکنی خوشحالم

ولی از اون طرف شما حتما باید دوره بگذرونید که با حداقل ها آشنا بشی برای شروع کار . اگه نمیخوایید هزینه هم کنید تو یوتوب کلی آموزش فارسی و انگلیسی هست .

و یک نکته اینکه شما گین میکروفن رو همیشه رو اوج صدای خودت تنظیم کن
من حقیقتش نزدیک 8میلیون تومن هزینه کردیم فقط میان کار این نکات ریز ومهم معطلم میکنند واز جهتی که خیلی حساسم به کار .دقت زیادمیکنم رو جزئیات
حالا سوال اینجاست موقعی که مثلا ورس دوم من بخونم .وریکورد بگیرم. انتهای ورس اوج باشد برا تنظیم گین / باید اوج صدارو حساب کنیم و//ا
ایا مشکل نداره برا ابتدای ورس چون گین کمتر هست ؟؟
یاایتکه ورس را دوبار ضبط کنیم یکی با صدا پایین وگین بیشتر
ویکی اوج کار با گین پایین
یااینکه در اوج کار از میکرفون دور بشیم؟؟
امیدوارم منظورمو بتونم برسونم
سپاس از همه دوستان

Farhood

Capo del clan
21/12/11
3,480
11,043
113
56
.
من موندم با فكر كردن به اين نكات صدابردارى چطورى ميخواى صدات رو آزاد كنى و بخونى. يه خواننده به اين چيزها كه فكر كنه كه نميتونه بخونه. آدم يا بايد يا رانده باشه، يا مسافر. هم مسافر باشى هم راننده، ميزنى به عابرها و ماشينها مردمو ميكشى!
حالا به نظر من درحال حاظر مهمترين چيز براى تو تمرين زبان فارسيه.

• هاها

mashhad

عضو سایت
27/11/21
35
2
8
من موندم با فكر كردن به اين نكات صدابردارى چطورى ميخواى صدات رو آزاد كنى و بخونى. يه خواننده به اين چيزها كه فكر كنه كه نميتونه بخونه. آدم يا بايد يا رانده باشه، يا مسافر. هم مسافر باشى هم راننده، ميزنى به عابرها و ماشينها مردمو ميكشى!
حالا به نظر من درحال حاظر مهمترين چيز براى تو تمرين زبان فارسيه.
چکار کنیم استاد ما هزینه کردیم استودیو زدیم اموزش دیدیم دوره رفتیم -تجهیزات گرفتیم به هدف اینکه خودمون بخونیم تا اینکه یه نفر دیکه
"يه خواننده به اين چيزها كه فكر كنه كه نميتونه بخونه" دست وبالمون بسته است تا اینکه یه نفر دیگربیاد برا رکورد