درود دوست عزیز ...
سلام.شرمنده منظوراز کلاس a چی هست؟
و اینکه تا 2.500.000 تومن هم adam و genelec هست مثلا مدل Genelec 6010A
و مدل adam f5 یا f7
چرا ادام رو کسی معرفی نمیکنه؟
یعنی خوب نیس؟
در تکمیل گفته های دوست عزیزمون هم عرض کنم ، کلاس A و B بودن شامل تمام وسایل میشه . هم مایک ، کارت صدا ، مانیتور ، پری امپ و ...
کلا انتخاب مانیتور سلیقه ای هستش ، پیشنهاد من حداقل ، بر اساس شنیده ها و تجربه های خودمه . و سعی میکنم بهترین پیشنهاد رو برای کمترین هزینه به دوستان بکنم که هزینه ی دوباره ای نکنن ...
موفق باشید ...
درودی دوباره ...بله درسته، چندین ماهه. حتی1 سال. در حال تخمین بودجه کلی هستم.من همین الانش میتونم برم سراغ فوکال سری آلفا.ولی از خرید یه سری تجهیزات دیگه باید بزنم! قصد دارم بودجه رو به بهترین نحو تقسیم کنم.و در آخر از خریدم ناراضی نشم.
[doublepost=1454975809,1454975338][/doublepost]
درود بر شما
مانیتورهای کلاس a ، یعنی دارای آمپی فایرهای لول یک که با توجه به هر کمپانی مخصوص ساخت آمپ ، بهترین و قوی ترینشو در مونتاژ برترین مانیتورینگ ها در هر اینچی ، قرار میدن و در اختیار سازندگان مانیتورینگ ها میذارن. مثل فوکال ، جنلک ، ایون و ... تا این رنج قیمت اگه 5 اینچی مورد نیازتونه فوکال سری آلفا 50 خیلی خوب و عالیه سری f5 ادآم هم خوبه.جنلک فکر میکنم باید برای داشتن مانیتور 5 اینچی ایده آل ، حداقل 4 میلیون هزینه کنید. سری های زیر این قیمت بازه فرکانسی جالبی ندارن.معمولا از بیس و ساب ضعیفن.مگه اینکهساب ووفر جداگانه تهیه کنید که مناسب فضا کی اسپیکر 5 اینچی نیست!
[doublepost=1454976239][/doublepost]
فضای کاری من ترکیبی هستش. پاپ-الکترونیک-دنس-کانتری.سبک الکترونیک رو با اون مفهوم خیلی کوبشی نمی پسندم.فرمایشات شما درسته آگاهی دارم به این توضیحات. توانایی خرید فوکال سری آلفا 50 رو هم دارم. اون که دیگه خیلی برام راضی کنندست میدونم. ولی دارم بودجمو بین چند وسیله تقسیم میکنم که تجهیزاتم کامل تر باشن.. وگرنه میتونم قید یه سری چیزارو بزنم و فوکال 2.300.000 تومانی رو با نرخ فعلی بگیرم.
[doublepost=1454976452][/doublepost]
درود...
خیلی تعریف eris5 با این قیمت پایین میکنن. البته رنگ شدگی در فرکانسهای پایینو که داره و همه میدونن! با دقت میشه کنترلش کرد ولی چیزی که خیلی مهمه اینه در کل شفافیت و تفیکیک صداییش چطوره؟؟ شما در موردش میدونید؟
[doublepost=1454976994][/doublepost]کسی از دوستان میدونه سری جدید jbl که اومده در چه حد قیمتش؟؟؟ هیچ سایت داخلی رو پیدا نکردم قیمت فروش داشته باشه. چه بسا اصلا این برند رو برای فروش داشته باشه!!! دوتا از برترین انتخاب هام فوکال آلفا و این هستش. eris5 یک انتخاب متوسط برام محسوب میشه که فقط بخاطر ارزون بودنش تا حدودی محبوب بودنش روش زوم کردم.
![]()
برای همین میگم تا جایی که میتونید برید و صدا رو بشنوید و بعدا انتخاب کنید !!
من شخصا با توجه به اینکه الکترونیک کار میکنم ، اریس رو خیلی پسندیدم و اصلا با اچ اس ارتباط برقرار نکردم . خصوصا در لاو فرکانس که قشنگ ضعف این مانیتور ، بارها و بارها به اشتباه انداخت !
اما دوستمون در همین تاپیک نظرشون کاملا بر عکس من هستش ...
اگر نظر من رو میخواین بدونین ، حتما و حتما مانیتور کلاس A خیلی خوب ، تاکید میکنم خیلی خوب بگیرید حتی خوب هم نه خیلی خوب . توی کار استودیو به نظر من ، مهم ترین قسمتش خوب شنیدن هستش . پس حتما مانیتور رو تا جایی که میتونی ، کلاس A تهیه کن ...
در رابطه با مانیتور جی بی ال هم من توی یک سایت دیدم . فک میکنم سایت بردن خلاف قوانین باشه . اگر خیلیبراتون مهمه پیام خصوصی کنم ، اما قیمتش از همه مانیتور هایی که اسم برده شد ، گرون تر هستش . البته الان یادم نیست ، ولی اگه خیلس برات مهمه ، میگردم پیدا میکنم ، موفق باشی ...
بله درسته، چندین ماهه. حتی1 سال. در حال تخمین بودجه کلی هستم.من همین الانش میتونم برم سراغ فوکال سری آلفا.ولی از خرید یه سری تجهیزات دیگه باید بزنم! قصد دارم بودجه رو به بهترین نحو تقسیم کنم.و در آخر از خریدم ناراضی نشم.
[doublepost=1454975809,1454975338][/doublepost]
درود بر شما
مانیتورهای کلاس a ، یعنی دارای آمپی فایرهای لول یک که با توجه به هر کمپانی مخصوص ساخت آمپ ، بهترین و قوی ترینشو در مونتاژ برترین مانیتورینگ ها در هر اینچی ، قرار میدن و در اختیار سازندگان مانیتورینگ ها میذارن. مثل فوکال ، جنلک ، ایون و ... تا این رنج قیمت اگه 5 اینچی مورد نیازتونه فوکال سری آلفا 50 خیلی خوب و عالیه سری f5 ادآم هم خوبه.جنلک فکر میکنم باید برای داشتن مانیتور 5 اینچی ایده آل ، حداقل 4 میلیون هزینه کنید. سری های زیر این قیمت بازه فرکانسی جالبی ندارن.معمولا از بیس و ساب ضعیفن.مگه اینکهساب ووفر جداگانه تهیه کنید که مناسب فضا کی اسپیکر 5 اینچی نیست!
[doublepost=1454976239][/doublepost]
فضای کاری من ترکیبی هستش. پاپ-الکترونیک-دنس-کانتری.سبک الکترونیک رو با اون مفهوم خیلی کوبشی نمی پسندم.فرمایشات شما درسته آگاهی دارم به این توضیحات. توانایی خرید فوکال سری آلفا 50 رو هم دارم. اون که دیگه خیلی برام راضی کنندست میدونم. ولی دارم بودجمو بین چند وسیله تقسیم میکنم که تجهیزاتم کامل تر باشن.. وگرنه میتونم قید یه سری چیزارو بزنم و فوکال 2.300.000 تومانی رو با نرخ فعلی بگیرم.
[doublepost=1454976452][/doublepost]
درود...
خیلی تعریف eris5 با این قیمت پایین میکنن. البته رنگ شدگی در فرکانسهای پایینو که داره و همه میدونن! با دقت میشه کنترلش کرد ولی چیزی که خیلی مهمه اینه در کل شفافیت و تفیکیک صداییش چطوره؟؟ شما در موردش میدونید؟
[doublepost=1454976994][/doublepost]کسی از دوستان میدونه سری جدید jbl که اومده در چه حد قیمتش؟؟؟ هیچ سایت داخلی رو پیدا نکردم قیمت فروش داشته باشه. چه بسا اصلا این برند رو برای فروش داشته باشه!!! دوتا از برترین انتخاب هام فوکال آلفا و این هستش. eris5 یک انتخاب متوسط برام محسوب میشه که فقط بخاطر ارزون بودنش تا حدودی محبوب بودنش روش زوم کردم.
![]()
Sent from my HONOR 4C using tapatalk