پلاگین حذف اهنگ از صدای خواننده

حامدسرهنگ

عضو سایت
10/7/20
21
2
3
دوستان من میخوام برای سمپل گیری یا ریمیکس صدای اهنگ و صدای خواننده رو از هم جدا کنم
و میخوام این کار تمیز انجام بشه
پیشنهادتون چیه؟
پلاگین خاصی‌هست واسه اینکار

Farhood

Capo del clan
21/12/11
3,480
11,043
113
56
.
جدا کردن صدای خواننده از یک فایلِ میکس شده بطور کامل امکان پذیر نیست. همیشه یه درصدی حذف میشه و ته مونده ای از صدا باقی میمونه. ضمن اینکه موقع حذف، به اصوات دیگه (مثل درامز و پرکاشن، بیس و . . .) هم آسیب میرسونه.
در این مورد بحث شده در این سایت. میتونی سرچ کنی و گیر بیاری.

Mamad Messy

هنرمند
عضو سایت
24/1/10
38
58
18
سلام ، در مورد آهنگ های ایرانی خیلی بعید میشه یه وکال خام تمیز در آورد ، مگه اینکه با خود خواننده در ارتباط باشی، ولی تو کار های خارجی چون تک و توک نسخه اینسترومنتالِ اصلیِ اهنگ (فقط اصلی ، نه ریمیک یا پلی بک) رو میشه پیدا کرد ... (به روش معکوس کردن فاز و انطباق دقیق دو آهنگِ با وکال و آهنگِ اینسترومنتال )توی ادوبی آدیشن میشه ۹۰ درصد به بالای آهنگ رو برداشت و یه سری فرکانس های خیلی بالا میمونه که با اکولایز میشه حذف کرد.
کارای فارسی به غیر از چند تا اکاپلایی که نمیدونم از کجا درز کرده ، من فقط یه آهنگ اینسترومنتال پیدا کردم که کاملا روی آهنگ اصلیش نشست و وکال خام داد بهم اونم (بارون - سیاوش قمیشی ) بود ، به غیر از اون هیچ اینسترومنتالی جواب نداده رو کارای ایرانی

Sprical

عضو سایت
10/1/12
40
37
18
Mashhad
سلام... صدای خواننده به صورت خام تقریبا نمیتونی گیر بیاری ولی اگه فقط واسه ریمیکس و سمپل میخوای می تونی ملوداین رو نصب کنی، موزیک رو خودش واست تجزیه میکنه فقط باید دستی اجزای اصافه آهنگ رو حذف کنی...

Mohammad1772

عضو سایت
1/1/17
199
149
43
64
مشهد