میشه یه پری امپ تا 500 تومن معرفی کنین؟(رک)
ایا کمپرسور 200 تومنی تاثیری هم داره؟
دوست عزیز من
از معرفی یک پری امپ تا توصیه یک پری امپ بسیار فاصله است ...
صرف معرفی یک پری امپ اونهم در سایز رک 1U که درخواست فرمودین همونطور که دوستان هم بسیار اشاره کردن انتخابهایی مثل PreSonus Eureka یا PreSonus Studio Channel یا DBX 376 و 386 ... یا M-AUDIO TAMPA و خیلی چیزهای دیگه وجود دارن . در هنگام انتخاب بین این رک ها حتما علاوه بر مقایسه اطلاعات فنی به مقایسه شنیداری هم باید پرداخت که در خرید تجهیزات ارزون قیمت این دومی خیلی مهمتر از مقایسه فنی هستش !
حالا چرا ؟ عرض میکنم ... اطلاعات فنی چنین تجهیزاتی معمولا بیشتر یک انشای زیبای فنی هستن که قراره با انجام یک کار منتال و روانی روی ذهن خریدار اونو تحریک و وادار به خرید کنن .
نه اینکه دروغی گفته باشن نه ! اما با تکیه به یکسری از چیزها یک حقیقت کوچیک رو بزرگ جلوه میدن ... مثلا ProSonus یک چنل استیریپ زیر 500$ رو میسازه و تا خریدار میاد بسادگی از کنارش رد شه یکدفعه میگه آقا تیوب 12AX7 روشه ها ! مثل اینکه شما از کنار فروشنده ژیان رد میشین یکدفعه طرف میگه آقا این ژیان سر دنده اش از الماسه ها !
نمیخوام بگم اصلا نباید اینها رو خرید .. نه ! مسلما هرچقدر پول بیم همونقدر هم آش میخوریم اما توقع ما بر اینه که واقعا به اندازه پولمون به ما آش بدن نه کمتر ! در مورد چنین تجهیزاتی صرفا به مشخصات فنی اکتفا نکنین و در صورت امکان صداشونو در Show Room فروشگاه بشنوین و یا از تجربه شنیداری دیگران استفاده کنین .
منظورم این نیست که اگه یکی گفت صداش خوبه یا من تست کردم راضیم کافیه ها ! ازشون بخوان خوب رو از لحاظ علمی و از جهات مختلف براتون توضیح بدن .
** اما میرسیم به پری امپهایی که در سایز رک 1U یا بزرگتر نیستن و کوچکترن اما ...
اما پری امپ ترن ! شاید گرونتر باشن کمی اما به اندازه قیمتشون بشما کیفیت ارائه میکنن و روشون اکثرا هم کامپرسور و ایکوالایزر "زینتی" هم ندارن ...
مثل چی ؟ مثلا UA 710 Twin-Finity یا UA SOLO/610 که پری امپهای بسیار خوب و " دست ساز امریکایی " هستن و اونچه که روی کاغذ میخونین رو در استودیو میشنوین !
واقعا اگه بدونیم از خرید تجهیزات دنبال چی هستیم بسیار تو انتخاب کمکمون میکنه ... کیفیت و فقط کیفیت ... چیزیه که باید در مرحله اول در نظر داشته باشیم ... چه بسیارند صدابرداران نامی در کشور که بسیاری از تجهیزات حرفه ای رو بخاطر مثلا رنگ پنلشون که به ست رک های مشکیشون نمیخوره کنار گذاشتن !!! ( ما ایرانی ها حقیقت داریم !!! )
**** در هنگام خرید یک پری امپ حتما حتما و حتما باید از داشتن تطابق علمی اون با مایکروفونتون مطمئن باشین بخصوص Impedance و Max. Voltage هاشون .
** در مورد کامپرسورهای دیگه بسیار بسیار ارزون قیمت باید بگم که قطعا پلاگینهای حرفه ای بارها بهتر عمل میکنن و نتایج حرفه ای تری میدن ... هزینه ای که بسختی جمع کردین رو براحتی دور نریزین عزیز ... خدا این بهرینگر و امثالهم رو بگم چیکار کنه !
ضبط خوبی داشته باشین .