سلام به همه دوستان هنرمند عزیز
راستش من فقط یه جایی رو میخواستم که بتونم با افرادش درد و دل کنم...همین...
درد و دل راجع به موسیقی امروز
درد و دل راجع به هنر زیر خاک رفته ی یه سریا و دیده شدن و بالا اومدن افراد کم هنر و بی استعداد ...
چرا جامعه موسیقی ما اینطوری شده؟
اصلا چرا بحث کنم به نظرم خوانندگی این روز ها مفهومش خوندن نیست...
خوانندگی شده تیپ و قیافه به انضمام پولی که در این راه صرف میکنی
به خدا قسم هر شب دغدغم شده فکر کردن به این موضوعات
فیلم های کنسرت خیلی از خواننده های امروزی رو میبینم طرف با اون همه هوادار سر اجرا کاملا فالش و خارج میخونه!
درسته اجرا زندس و این مشکلات رو هم داره ولی نه اینکه تو از 100 درصد 70 درصدشو فالش بخونی!!
اینا همش درده...
چی میشه که اینطوری میشه؟
چی میشه که یه عده با این سطح از سواد موسیقیایی بالا میان؟؟
چی میشه که از 1000 موزیکی که در روز تو سایتای موزیک قرار میگیره 990 تاش کپی رایت و بدون هیچ ایده ی جدیدی (چه تو تنظیم و چه ترانه و ملودی) روانه ی بازار موسیقی میشه؟؟
چرا موسیقیمون رو پایه ی پوله فقط؟؟
کسی که وسع مالیش نمیرسه باید بذاره کنار این رشته رو؟
حقا که یه عده حق دارن این روزا بگن هرکی از ننه باباش قهر میکنه میره خواننده میشه...
شاید باورتون نشه ولی من الان با بغض دارم اینا رو تایپ میکنم...
فقط میخوام یه جوابی بهم بدید که آرومم کنه
شمایی که تو کار موزیک ایرانید خیلیاتون رو میشناسم و میدونم افراد خبره کم نداره این سایت...
یه جواب بهم بدید که امید برا ادامه کارام باشه
یه جواب منطقی که بفهمم چرا اینطوری شده وضع...
هرچند منی که به اوج قله نگاه میکنم دست از تلاش بر نمداریم ولی واقعا آدم با دیدن یه سری صحنه ها از کار کردن زده میشه
این وضع موسیقی ما در حد ما نیست...حد ما خیلی بالاتر از ایناست...موسیقی ما نیازمند تغییره ولی نمیدونم چطور...خواهشا اسپم ندید و جواب های منطقی و راهکاراتونو پیشنهاد بدید
مرسی...
راستش من فقط یه جایی رو میخواستم که بتونم با افرادش درد و دل کنم...همین...
درد و دل راجع به موسیقی امروز
درد و دل راجع به هنر زیر خاک رفته ی یه سریا و دیده شدن و بالا اومدن افراد کم هنر و بی استعداد ...
چرا جامعه موسیقی ما اینطوری شده؟
اصلا چرا بحث کنم به نظرم خوانندگی این روز ها مفهومش خوندن نیست...
خوانندگی شده تیپ و قیافه به انضمام پولی که در این راه صرف میکنی
به خدا قسم هر شب دغدغم شده فکر کردن به این موضوعات
فیلم های کنسرت خیلی از خواننده های امروزی رو میبینم طرف با اون همه هوادار سر اجرا کاملا فالش و خارج میخونه!
درسته اجرا زندس و این مشکلات رو هم داره ولی نه اینکه تو از 100 درصد 70 درصدشو فالش بخونی!!
اینا همش درده...
چی میشه که اینطوری میشه؟
چی میشه که یه عده با این سطح از سواد موسیقیایی بالا میان؟؟
چی میشه که از 1000 موزیکی که در روز تو سایتای موزیک قرار میگیره 990 تاش کپی رایت و بدون هیچ ایده ی جدیدی (چه تو تنظیم و چه ترانه و ملودی) روانه ی بازار موسیقی میشه؟؟
چرا موسیقیمون رو پایه ی پوله فقط؟؟
کسی که وسع مالیش نمیرسه باید بذاره کنار این رشته رو؟
حقا که یه عده حق دارن این روزا بگن هرکی از ننه باباش قهر میکنه میره خواننده میشه...
شاید باورتون نشه ولی من الان با بغض دارم اینا رو تایپ میکنم...
فقط میخوام یه جوابی بهم بدید که آرومم کنه
شمایی که تو کار موزیک ایرانید خیلیاتون رو میشناسم و میدونم افراد خبره کم نداره این سایت...
یه جواب بهم بدید که امید برا ادامه کارام باشه
یه جواب منطقی که بفهمم چرا اینطوری شده وضع...
هرچند منی که به اوج قله نگاه میکنم دست از تلاش بر نمداریم ولی واقعا آدم با دیدن یه سری صحنه ها از کار کردن زده میشه
این وضع موسیقی ما در حد ما نیست...حد ما خیلی بالاتر از ایناست...موسیقی ما نیازمند تغییره ولی نمیدونم چطور...خواهشا اسپم ندید و جواب های منطقی و راهکاراتونو پیشنهاد بدید
مرسی...
آخرین ویرایش: