سلام خوبین؟
نمی دونستم این سوالو کجا مطرح کنم این جا مطرح کردم ببخشید اگه جاش اشتباس
من یه سوال دارم اگه کامل جواب بدین ممنون می شم.
راستش من پارسال بود که تصمیم گرفتم برم گیتار بخرم و تقریبا هیچی از خریدنش نمی دونستم
و همین جوری یلخی رفتم تو مغازه و یه چیزی خریدم بالاخره عجله های جوونیه دیگه
خلاصه چیز خوبی بود ولی بهتر از اونم می شد بگیرم اگه با آگاهی رفته بودم جلو. که البته بعدش اطلاعات کامل رو برای خرید یک گیتار کسب کردم.
حالا می خوام یه ویولن بگیرم. ببینید برای خرید یه گیتار عوامل مختلفی دخیلن.
مثلا جنس چوب صفحه ی رویی صفحه ی کناری صفحه ی انگشت گذاری نوع فرت و بعد ساخت کجا بودنش خدمات پس از فروش داشتن و اینا.
بعدم این که مارکهای مشهور کنونی Ibanez, Cort, Yamaha, Aria و ... برای گیتار رو همه می شناسن.
حالا فاکتور های مهم خرید ویولن رو یکی بگه مارک های مشهور و... دیگه هر چی که می تونین راهنمایی کنین ممنون میشم.
نمی دونستم این سوالو کجا مطرح کنم این جا مطرح کردم ببخشید اگه جاش اشتباس
من یه سوال دارم اگه کامل جواب بدین ممنون می شم.
راستش من پارسال بود که تصمیم گرفتم برم گیتار بخرم و تقریبا هیچی از خریدنش نمی دونستم
و همین جوری یلخی رفتم تو مغازه و یه چیزی خریدم بالاخره عجله های جوونیه دیگه
خلاصه چیز خوبی بود ولی بهتر از اونم می شد بگیرم اگه با آگاهی رفته بودم جلو. که البته بعدش اطلاعات کامل رو برای خرید یک گیتار کسب کردم.
حالا می خوام یه ویولن بگیرم. ببینید برای خرید یه گیتار عوامل مختلفی دخیلن.
مثلا جنس چوب صفحه ی رویی صفحه ی کناری صفحه ی انگشت گذاری نوع فرت و بعد ساخت کجا بودنش خدمات پس از فروش داشتن و اینا.
بعدم این که مارکهای مشهور کنونی Ibanez, Cort, Yamaha, Aria و ... برای گیتار رو همه می شناسن.
حالا فاکتور های مهم خرید ویولن رو یکی بگه مارک های مشهور و... دیگه هر چی که می تونین راهنمایی کنین ممنون میشم.
آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران: