کاش علت افتضاح بودن ویندوز 7 را میفرمودین تا ببینم من هم به این نتیجه میرسم یا نه:33:باسلام
من تا الان 2 نسخه 7 رو دانلود و نصب کردم و میتونم بگم افتضاحه.
اما من تو بعضی سایتا خوندم که این نسخه اصلیش نیست و اصلش اوایل 2010 میات
من که امیدوارم تو نسخه بعدی مشکلات رفع بشه
فعلا xp عالمی داره که 7 نداره:smile (82):
من واقعا نمیدونم نسبت به این جمله شما باید چی گفت !!!!!!ویدوزهای 7 و VISTA برای لپ تابند و بس.......................:smile (81):
صحبت از سیستم عامل هست نه یک کارت صدا !!!ببینید شما دارید تفره میرید:smile (73):
محاسنش رو لطفا بفرمائید:smile (82):
ت
قطعاتی که vista ready باشند اکثرا با win 7 هم بدون مشکل کار میکنندتازه من که نمیتونم سالی 3 تا کامپیوتر بخرم
تا دیروز رو کارتون مادر بورد و کارت گرافیک و... مینوشتن vista ready حالا شده 7
چی داره حالا که ما واسش بریم قطعه جدید هم بخریم
شما تابحال چند windows به صورت orginal تهیه کردید و به Microsoft مزد دادید که حالا باید برای مزد بعدیش تلاش بیشتری کنه ؟!این رو هم یادتون باشه که از قدیم میگن مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
مایکروسافت فعلا کاری نمیکنه پس مزدی هم نمیگیره
هر وسیله ای برای کاری ساخته شدهدر ضمن من با اون دوستمون که گفت 7 و ویستا مال لپتاپن کاملا موافقم چون که فعلا شرکت مایکروسافت از پی سی کشیده بیرون و خودش رو داره با لپتاپ هماهنگ میکنه
چرا؟چون توی کشورای دیگه مردم بیشتر با لپتاپ سروکار دارن و مصرف کننده های پی سی کم شدن
کسی شما رو مجبور به تعویض سیستم عاملتون نکرده دوست عزیز !آخه عقل هم خوب چیزیه من با ایکس پی دارم بدون مشکل کارم و انجام میدم بعد بیام واسه یه ویندوز خودم و بی پول کنم
من یه زمانی خدمات کامپیوتری داشتم و تا حدودی میدونم چی به درد بخوره چی به درد بخور نیست
1-ُحسنی نداره که بخواید بگیدصحبت از سیستم عامل هست نه یک کارت صدا !!!
بحث خیلی گسترده هست نمیشه تک تک محاسنش رو برشمرد باید در حین کار با اونها برخورد کرد
قطعاتی که vista ready باشند اکثرا با win 7 هم بدون مشکل کار میکنند
شما تابحال چند windows به صورت orginal تهیه کردید و به microsoft مزد دادید که حالا باید برای مزد بعدیش تلاش بیشتری کنه ؟!
دندان اسب پیش کشی (در این مورد دزدی !) رو نمیشمرن !
هر وسیله ای برای کاری ساخته شده
ذات laptop برای کار های کوتاه مدت و برای شرایطی هست که به دستگاه پرتابل نیاز باشه
و اساسا اینکه بگیم سیستم عامل های جدید فقط برای دستگاه های پرتابل هستند اشتباه هست
desktop و laptop هیچ وقت نمیتونند جای هم رو کاملا بگیرند
کسی شما رو مجبور به تعویض سیستم عاملتون نکرده دوست عزیز !
ولی اینکه شما شرایطت طوری نیست که از این سیستم عامل استفاده کنی و یا به هر دلیلی مایل به این امر نیستی دلیل نمیشه که به یکی از بهترین محصولات microsoft بدون هیچ دلیل قانع کننده ای ایراد وارد کنی !
-----
در ضمن در نوشتن پست هاتون دقت بیشتری بخرج بدید و این تاپیک رو هم بخونید
1-ُحسنی نداره که بخواید بگید
2-خوب من کل قطعاتم با ویستا سازگارن و ضعیف نیستن
3-من قرار نیست که مزد بهش بدم خودش باید کلاش رو بچسبه تا از دور خارج نشه (در ضمن کشور ما با مشکلات زیادی روبروئه و نباید توقع داشت که کپی رایت هم رعایت بشه .شما چند تا ویندوز اورجینال خریدید)
4-من گفتم الان تمرکز اکثر کمپانیها روی لپتاپها و تکنولوژیهای جدیدتره و مطمئن باشید تا چند سال دیکه کامپیوتر دسکتاپی وجود نخواهد داشت
مثال:دیروز "تلویزیون های سیاه و سفید - - - - -> امروز "تلویزیون های با کنتراست بالای 50.000 و بسیار باریک
5-رئیس عزیز "شما گفتید خوبه* من گفتم بده و دلیل هایی آوردم *حالا شما باید برای حرفتون دلیل بیارید نه من.
6-چشم ولی توقع نداشته باشید که از حرفام دفاع نکنم
اقا بنده حداقل به عنوان کسی که کامپیوتر رشته تحصیلیم در دانشکده هست میگم این سیستم عامل فوق العاده هست !
نباید بعضی مشکلات که به خودمون مربوط میشه رو به این سیستم عامل ربط داد !
شما 1 هفته با این کار کنید بعد بیاین با دلیل منطقی بگین به فلان دلیل در درون خود ویندوز این سیستم عامل به درد نمیخوره !
البته بنده میگم که این سیستم عامل برای اهنگسازی مناسب نیست چرا رو با دلیل عرض میکنم !
به عنوان مثال اگر شما در یه برنامه مولتی ترک 5-6 تا سینتی سایزر رو نت نویسی کنین و بعد پلی رو بزنین در ویندوز ایکس پی مثلا با یه CPU خوب هیچ مشکلی شاید از نظر خش خش کردن و ضعف CPU نداشته باشین اما در ویندوز 7 قطعا این مشکل رو دارین !
به نظر من اگر شما بخواین در ویندوز 7 همون پاسخی رو از سیستمتون برای کار کردن با نرم افزارهای و پلاگین ها بگیرین که با ایکس پی میگرفتین به سیستمی با1.5 تا 2 برابر قدرت نسبت به سیستم حال حاضر از نظر ram و پردازنده و مین برد احتیاج دارین ! خوب پس منطقی تره که اگر قراره چنین ارتقایی بدیم رو همون ایکس پی این بار 64 بیتی کار کنیم که بهتره ! و استفاده بهینه تری بکنیم ! اما بازم میگم این ویندوز فوق العاده هست هر کسی هم نظر مخالف داره از نظر تخصصی و فنی حاضرم تک تک محاسنش رو با ویستا مقایسه کنم !