در مورد سوال اول که خودمم تجربش کردم بسته به نوع اکوستیک محیط و پترن میکرفون این کار رو می کنن که زیاد هم تفاوتی با حالت ایستاده نداره ولی یییییه ذره چرا عرض کردن نو ع محیط
این پوشش اسمش ایزولاتوره بله اگه محیط شما اکوستیک خوبی نداشته باشه یا محیط شما مختص رکورد درامه و موقع رکورد وکال انعکاس های شدید دارید این ایزولاتور میتونه بهتون کمک کنه شما می تونید چند تا شانه تخم مرغو تو یه جعبه میوه به شکل همون ایزولاتور در بیارید و میکرفونتونو درش قرار بدید کار یه ایزولاتور رو تا حدودی می کنه
[doublepost=1480699366,1480699300][/doublepost]انعکاس منظورم پس اواس
[doublepost=1480699604][/doublepost]راستی کیفیت رکورد به محیطی که توش قرار دارید خیلی بستگی داره اگه بهترین میکرفون رو تو دد رومی قرار بدی که کلشو موکت و... کنی یه صدای خفه و کدر بهت می ده
[doublepost=1480699791][/doublepost]اگر محیط خوبی از لحاظ اکوستیکی دارید می تونید از میک های استاتیک یا خازنی استفاده کنید و اگه ندارید میکرفون های دینامیکی بهترین گزینس برای رکورد با کیفیت مطلوب
[doublepost=1480700652][/doublepost]چون پیج نحوه میکرفون گزاری وکاله چند تا نکته رو بهش اشاره کنم
فاصله وکالیز با میک باید اندازه یک وجب باشه و حتما برای دفع حروف انفجاری مث پ از پاپ قیلتر استفاده کنید
سعی کنید زیر پای وکالیز فرش یا موکت پهن کنید
سعی کنید همیشه وسط اتاق محل رکورد وکال باشه
از میکرفون هایی با پترن کاردیوید برای رکورد وکال استفاده کنید
اگر موقع رکورد نیاز دونستید از اکولایزر استفاده کنید سعی کنید بیشتر از 3 دی بی از اکولایزر استفاده نکنید اگر دیدید اینطوریه نوع میکرفون رو تغییر بدید تا جنس صدا متناسب باشه
از پرسسور هایی مث اکولایزر و کمپرسور موقع رکورد تا می تونید پرهیز کنید مگر در مواقع خاص
چون پردازش اصلی موقع میکس باید صورت بگیره
سعی کنید هدروم از 3 دی بی بالا تر نره
با گین 50 در صد رکورد کنید تا صدا دیستورت پیدا نکنه
سعی کنید از میکرفون هایی چه دینامیک چه استاتیک .ریبون . از بهترین نوعش استفاده کنید که کیفیت کپچر میکرفون هم سهم زیادی رو تو کیفیت رکورد و مراحل بعدی داره به فرض مثال شما مهندس میکس هستید اگه یه رکورد بد به شما بدن مث این میمونه که یه دمپایی رو دارید پولیش می زند نه یه کفشو
باز هم تا کید می کنم کیفیت محیط محیط محیط که اگه محیط شما خوب نباشه چه تو پست پرداکشن چه تو رکورد اگه از گرون ترین و با کیفیت ترین تجهیزات بهره ببرید باز دچار مشکل میشید
رسول اکرم
زکات علم اموختن به دیگران است
امید وارم موفق باشید
نوریار عزیز دوست خوبم نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم بخاطرِ وقتی که گذاشتی و جواب سوالاتم رو
و خیلی از این چیزها رو نمیدونستم خیلی خیلی کمکم کردی ممنونم ازت!
و اما من یه سری اطاعات بهت بدم ببینی با این شرایط میشه رکورد خوبی گرفت؟ البته نا گفته نمونه من بیشتر واسه تهیه ماکت ( بالا ترین کیفیت ) رکورد میگیرم .
اتاق من به اتاق 3x4 (کمی بزرگ تر) البته ! کف هم پارکت هست کاملا
میکروفون بهرینگر b1 هست و پاپ فیلتر هم وصل هست از این بابت مشکلی ندارم و همینطور کارت صدا هم هست.
فقط دنبال این هستم تا حد امکان نویز نگیره وکال صدای هوا و حتی صدای ادمای توی کوچه هم گاهی گرفته میشه،بخاطر همین فکر کنم شاید خرید ایزولاتوره مناسب باشه؟!
اما گفتین اکولایزر یه سوال واسم پیش اومد بنده از محصولات فاب فیلتر استفاده میکنم و خوب توی علم صدا مهندسی صدا اماتور هستم و جدیداا دارم اطلاعات جمع میکنم و علمم رو افزایش میدم. میخواستم بدونم به کدوم قسمت ها توی پلاگین بند میگن؟ مثلا بند 3.4 و ...
بازم جا داره ازت تشکر کنم ممنونم از محبتت.