سلام خسته نباشید . من یک لپ تاپ دارم با یک میکروفن داینامیک . وقتی با نرم افزار صدام رو ضبط میکردم به صورت استریو ضبط میکرد و با کارت صدای خود لپ تاپ . اما رفتم کارت صدای echo firewire خریدم الان وقتی میکروفن رو میزنم به پری امپ (48 ولت ) صدا رو مونو و تک کاناله ضبط میکنه . این طبیعیه؟ باید میکروفون استریو و خازنی بخرم تا استریو ضبط کنه؟ اصولا صدای وکال مونو ضبط میشه یا استریو؟
نکته مهم دیگه اینکه من روی لپ تاپم 2 تا درایور رو نشون میداد یکی divert full asio و یکی generic low latency . الان هم که کارت صدا خریدم firwire اضافه شده و شده 3 تا . وقتی از کارت صدای لپ تاپ و درایور divert full استفاده میکنم استریو ضبط میکنه با همون میکروفن اما وقتی روی generic low latency میذارم تاخیر رو کاملا از بین میبره اما تک کاناله و مونو ریکورد میکنه از میکروفن .
روی کارت صدای اکسترنال هم همین وضع هست و مونو ضبط میکنه .
چه کار کنم؟
نکته مهم دیگه اینکه من روی لپ تاپم 2 تا درایور رو نشون میداد یکی divert full asio و یکی generic low latency . الان هم که کارت صدا خریدم firwire اضافه شده و شده 3 تا . وقتی از کارت صدای لپ تاپ و درایور divert full استفاده میکنم استریو ضبط میکنه با همون میکروفن اما وقتی روی generic low latency میذارم تاخیر رو کاملا از بین میبره اما تک کاناله و مونو ریکورد میکنه از میکروفن .
روی کارت صدای اکسترنال هم همین وضع هست و مونو ضبط میکنه .
چه کار کنم؟