یه سوال دارم از تمام بچه ها می خوام بدونم بیشتر تو استدیو stereo رکورد می گیرن یا mono ممنون می شم . چون چند تا جا رفتم مونو رکورد می کردند یا بعضی جاها استریو نمی دونم کدوم بهتره
معمولا بیشتر مونو گرفته میشه.یه سوال دارم از تمام بچه ها می خوام بدونم بیشتر تو استدیو stereo رکورد می گیرن یا mono ممنون می شم . چون چند تا جا رفتم مونو رکورد می کردند یا بعضی جاها استریو نمی دونم کدوم بهتره
هر چند سئوالتون به این تاپیک مربوط نیست. اما ....تو مسترینگ وکال و موزیک تو چند دیسی بل باید باشه .
اگه امكان ركورد مجدد نيستش ميتوني اون رو به صورت مونو اكسبورت كني و مونو رو به برنامه ايمپورت كنيسلام امیدجان من در حال اماده کردن یه کاری هستم اما استریو ریکورد کردم ..و اینطور که معلومه اشتباه کردم و باید مونو ریکورد میکردم..می خواستم ببینم ایا این اشتباه من تا حدی هست که مجبور بشم تمامی ترکها رو از اول بگیرم یا مشکلی پیش نمیاد؟..نمی دونم ایا تو کیفیت و میکس و مستر تاثیر منفی می ذاره؟ با تشکر
همه چیز رو نباید مونو گرفت.. شما در رکورد چه سازهایی مشکل دارید ؟سلام به استاد خوبم امید محبی..امیدجان من طبق فرمایش شما تمامی ترکهارو مونو ریکورد کردم.اما وقتی ریکوردهارو می شنوم کیفیت پایینی دارنی صدا بعد یا حجم نداره یا عامیانه بگم ولوم پایینه.اما وقتی استریو ریکورد می کنم کیفیت صدا بالاتره و انگار حجیم تره..الان با صدای پیانوی سیتنی در حال ضبط بودم که این مشکل ذهنم و به خودش مشغول کرده..آیا این تفاوت کیفیت عادیه؟ مرسی به خاطر کمکهات
سلام و خسته نباشید .اما در مورد رکورد ساز زنده عمدتا مونو هستش یا دو تا مونو.
برای مثال من گیتار رو با دو میکروفون و در دو ترک جدا به صورت مونو میگیرم.
عجيبه. كه اينجوري احساس ميكنيد.لطفا جواب منو هم بدید ممنون میشم.
چون من زمانی که کلام رو استریو میگیرم خیلی خوش صدا تره تا مونو . حتی افکت هایی مثل Reverb و EQ و ... هم بهتر و شفاف تر به نظر میان! دلیلش چی میتونه باشه؟مشکل از کجاست؟
سپاس