سلام آقا شهاب عزیز . من در رابطه با موضوع قبلی توی تاپیک قبلی میخوام توضیحی بدم .
شهاب عزیز شما درست می فرمائید ولی اونجورام که فکر میکنید نیست . من به شخص کاری رو که اکثر آهنگسازها چه در ایران و چه در خارج از ایران هستند انجام میدن رو , انجام میدم !!
در اصل واسه سمپل ها قانونی رو تائین کردم . حالا این قانون چیه ؟؟!!
1_ من آهنگ خودم رو میسازم , با سمپل ضبط میکنم , و همونطوری که میدونید هر آهنگی که ضبط میشه بعد از ضبط شدن ایده های مختلفی توی ذهن آهنگساز میاد و تغییر و تحولات زیادی داده میشه پس بعد از کامل شدن موزیک , تصمیم می گیرم که مثلا به جای ساز ویلون که از سمپل استفاده شده یه ساز ویلون زنده جایگذین کنم . این روشی هستش که حتی بزرگان آهنگسازی و صدابرداری دنیا هم دارن انجام میدن .
2_ از اونجایی که متاسفانه , متاسفانه , متاسفانه , نوازنده خوب یا به عبارتی یک Staudio Plyer کم گیر میاد و یا اصلا گیر نمیاد و یا اگر هم باشه به قیمت زیاد میخوان یه قطعه ملودی کوتاه رو اجرا کنند پس ناچار به استفاده از یه سری سمپل ها هستیم . به عنوان مثال :
من 2 ساله که یه کار رومبا دارم , این کار تماما با گیتار اجرا میشه , که متاسفانه تا الان نزدیک به 1.5 میلیون تومان دستمزد به انواع نوازنده ها دادم تا الان تازه ریتم این موزیک درست در اومده ولی ملودی زن پیدا نکردم که بتونه این ملودی رو اجرا کنه . البته نمیشه گفت نوازنده هائی که من انتخاب کردم بد بوده و یا .... کار من کار سختی هستش و اینجا یا من باید کارم رو تغییر بدم که در اینصورت اصلا دیگه اون حس و حالش رو از دست میده و یا باید از سمپل استفاده کنم . حالا اگه شما جای من بودید چی کار میکردید ؟؟؟!!!
پس نمیشه گفت که سمپل چون اسمش سمپل هست خوب نیست و یا به درد نمیخوره , سمپل همونجوری که از اسمش هم پیداست , نمونه برداری شده از همین ساز های زنده هست .
موفق باشید عزیزم .