[font="]سلام خدمت دوستان گرامی.[/font]
[font="]تو این پست میخوام راجب یه سری از مواد کلی که برای هنجره مفیده صحبت کنم.[/font]
[font="]قبل از توضیح این مواد احتیاج داریم که اونها رو تعریف کنیم.[/font]
[font="]کلویدها:مواد شیمیایی هستند که نمونه اونها رو تا حالا زیاد مصرف کردیم. کلوید ها موادی هستند با غلظت مشخص.[/font]
[font="]اگه بخواهیم نمونه هایی از این مواد رو اسم ببریم میتونیم به سس مایونز خاکشیر صعلب و از این قبیل مواد اشاره کنیم.[/font]
[font="]البته قابل ذکر است که تمام کویدها نه تنها برای حنجره مفید نیستند بلکه میتونند مضر هم باشند. مثل سس مایونز.[/font]
[font="]ولی گستره زیادی از این مواد وجود داره که میتونه تاثیر مناسبی رو هنجره داشته باشه.[/font]
[font="]من چند مدل از اونها رو اسم میبرم موادی دیگر با این ویژگیها همین خواصیت رو دارند.[/font]
[font="]جوشانده به دانه خاکشیر صعلب گیاهی موسوم به پنیرک و...[/font]
[font="]قابل ذکره که این مواد میتونند تاثیر خوبی روی هنجره داشته باشند و برخی از اونها میتونند تارهای اسیب دیده رو ترمیم کنند که دوستان در پست قبلی به صعلب اشاره کردند.[/font]
[font="]و یک نکته بسیار مهم: این موار بهترین تاثیر خودشون رو زمانی دارند که در دمای مناسبی استفاده شوند.[/font]
[font="]دمای مناسب دماییی است که نه از سردی و نه از داغی به هنجره اسیب برسونه.[/font]
[font="]میتونیم بگیم که بهترین حالت این مواد در دمایی ولرم که کمی به داغی میل کنه است.[/font]
[font="]چون بسیاری از این مواد به صورت جوشانده مصرف میشن این شرط رو دارند. ولی برای بعضی دیگر از اونها مثل خاکشیر که اغلب خنک مصرف میشه توصیه میشه که دست کم در دماهای خیلی پایین مصرف نشوند.[/font]
[font="]من خودم به دانه رو تجربه کردم کمک زیادی به نرمی صدا کرد و خش رو از صدام کم کرد.[/font]
[font="]امیدوارم که موفق بشید[/font]
[font="]تو این پست میخوام راجب یه سری از مواد کلی که برای هنجره مفیده صحبت کنم.[/font]
[font="]قبل از توضیح این مواد احتیاج داریم که اونها رو تعریف کنیم.[/font]
[font="]کلویدها:مواد شیمیایی هستند که نمونه اونها رو تا حالا زیاد مصرف کردیم. کلوید ها موادی هستند با غلظت مشخص.[/font]
[font="]اگه بخواهیم نمونه هایی از این مواد رو اسم ببریم میتونیم به سس مایونز خاکشیر صعلب و از این قبیل مواد اشاره کنیم.[/font]
[font="]البته قابل ذکر است که تمام کویدها نه تنها برای حنجره مفید نیستند بلکه میتونند مضر هم باشند. مثل سس مایونز.[/font]
[font="]ولی گستره زیادی از این مواد وجود داره که میتونه تاثیر مناسبی رو هنجره داشته باشه.[/font]
[font="]من چند مدل از اونها رو اسم میبرم موادی دیگر با این ویژگیها همین خواصیت رو دارند.[/font]
[font="]جوشانده به دانه خاکشیر صعلب گیاهی موسوم به پنیرک و...[/font]
[font="]قابل ذکره که این مواد میتونند تاثیر خوبی روی هنجره داشته باشند و برخی از اونها میتونند تارهای اسیب دیده رو ترمیم کنند که دوستان در پست قبلی به صعلب اشاره کردند.[/font]
[font="]و یک نکته بسیار مهم: این موار بهترین تاثیر خودشون رو زمانی دارند که در دمای مناسبی استفاده شوند.[/font]
[font="]دمای مناسب دماییی است که نه از سردی و نه از داغی به هنجره اسیب برسونه.[/font]
[font="]میتونیم بگیم که بهترین حالت این مواد در دمایی ولرم که کمی به داغی میل کنه است.[/font]
[font="]چون بسیاری از این مواد به صورت جوشانده مصرف میشن این شرط رو دارند. ولی برای بعضی دیگر از اونها مثل خاکشیر که اغلب خنک مصرف میشه توصیه میشه که دست کم در دماهای خیلی پایین مصرف نشوند.[/font]
[font="]من خودم به دانه رو تجربه کردم کمک زیادی به نرمی صدا کرد و خش رو از صدام کم کرد.[/font]
[font="]امیدوارم که موفق بشید[/font]