متاسفانه اجازه ی ویرایش تو این سایت خیلی محدوده...
یه کلمه تو پست قبلی م رو اشتباه نوشتم:
نمی دونم چرا به جای Studio نوشتم Stereo.. منظورم استودیو بود.
من متولد اردیبهشتم.. اما خب یه چیزایی بینمون مشترکه که یکی شون استعداد ه.
صدای خودتون بسیار هم زیبا بود خیلی هم بدون تقلید بود اصلا همچین استایل خوندنی رو من تا به حال ندیده بودم و تو اون حرفی نیست...
تو رو خدا این قدر با این حرفاتون خجالت زده م نکنین.
منظورم صداهای پلاگین ها و vstها بود که تو تنظیم آوردی
بازم باید منو ببخشی که منظورم رو بد رسوندم
خواهش می کنم...
من واسه شروع آهنگ از پلاگین Sytrus plucked classic 2 استفاده کردم. و فقط یه reverb ساده بهش اضافه کردم همین.. از هیچ پروژه ای برنداشتم. آهان حالا فهمیدم منظور اون دوستمون چی بود.. منظورش این بود که من اینو دقیقا از پروژه برداشتمش ؟ بابا والا به خدا من اینو به صورت Random از Sytrus انتخاب کردم و ریتم آهنگش رو هم با دهنم ساختم.
ولی واقعا از این بابت هم خیلی خوشحالم که کارم رو به پروژه ای خاص نسبت میدین.
اون قسمتایی که از ریتم خارج بود پلاکد شروع بود (خیلی کم)وسط آهنگ هم یه دوستی گفته بود یه صدایی پیچ میشه اون صدا هم فالشه هم از ریتم خارجه...
میشه لطف کنی بگی تو دقیقه و ثانیه چندم بود ؟ ممنونت میشم.. چون نیست که خیلی بهش گوش دادم دیگه متوجه نقص ش نمی شم.
یه نکته که خیلی واسم جالب بود این بود که کار تو استودیو ضبط نشده بود که من فکر کردم شده
مشکل اینه که بیشتر کسایی که می خوان به کاری گوش بدن اگه ببینن که کار تو استودیو انجام نشده ممکنه دیگه بهش گوش ندن.
یه مثال ساده بزنم... سگا یه کنسوله که بازی های مربوط به خودشو به راحتی اجرا می کنه. آیا فقط تنها کسایی که سگا دارن می تونن بازی کنن ؟ جواب مسلما منفی هستش چرا ؟
چون میشه همون کنسول رو تو کامپیوتر شبیه سازی کرد. شما ممکنه یه استودیوی توپ با تمام امکانات داشه باشین اما مطمئن باشید که با کمی استعداد میشه عینا همونو شبیه سازی کرد. البته این چیزی ه که
من بهش اعتقاد دارم شاید درست نباشه.
من خیلی به این موضوع اعتقاد دارم که: همیشه سعی کنید که با امکانات کم شروع به کار کنید.. چون هر چقدر که امکانات کمتر باشه مهارت های شخصی تون افزایش پیدا می کنه و برعکس هر چقدر که امکاناتتون بیشتر باشه اون موقع دیگه سعی می کنین که با استفاده از افکتها و آهنگهای زیبا صداتونو بپوشونین.
البته خب این آهنگ به گزینه دوم نزدیک تر بود من بیشتر با آهنگ و افکت صدامو ساپورت کردم چون متاسفانه این میکروفن نصف صدای واقعی مو نمی گیره و محیط اطرف هم منعکس کننده ی صدا و کنار خیابون که مجبورم شبا بخونم.
من اطمینان دارم یه روزی آهنگات به گوش همه (World) میرسه...به سلامتی اون روز:smile (10):
شما لطف داری.. اما اشتباه نکن.. آدم هیچ وقت به تنهایی به هیج جا نمیرسه. بدون کار گروهی محاله... خیلی دوست دارم تو یه گروهی فعالیت کنم.
و اما...
اگه خواننده موزیک "دوری..." اجازه میداد (که نمیده...)حتما آهنگ کامل رو واستون میزاشتم تا متوجه بشید اون قسمت آخر آهنگ وقتی با قسمت بعد(که شما نشنیدین) ترکیب میشه دیگه اون احساس رو ایجاد نمیکنه که فالشه...
شاید درست بگی.. به هر حال من واسه نظر دادن اعتقادم به اینه:
آهنگ مورد نظر رو یه بار (فقط یه بار) گوش کن و بلافاصله اشکالات کار رو یادداشت کن.
یادمه که این آهنگ Unappreciated از Cherish رو گوش میدادم واقعا اعصابم خورد میشد که یه گام بی خود و اضافی رو میشنیدم. ولی خب نیست از بس بهش گوش دادم الان دیگه بهش عادت کردم. اصلا الان دیگه نبودش اعصابمو خورد می کنه.
بازم ممنونم از اهمیتت چون داری درست میگی الان فالش به نظر میاد
باید وقتی میزاشتم به فکر بودم...
بابا این فقط نظر شخصی من بود ممکنه خیلی ها بگن که هیچ مشکلی نداشته. شرمنده که ذهنیت بدی بهت دادم.
موفق باشی و ممنون از اظهار لطفت