با سلام خدمت شما دوست عزیز
برای میکس، کتاب "هنر میکس" ترجمه : سهند انتظام-انتشارات هنر صدا، که قبلا هم تو سایت معرفی شده، برای مستر هم یه کتاب تازه منتشر شده به نام" آموزش مسترینگ در موسیقی با نرم افزار ازن " تالیف و ترجمه: عطا عمادی که شرح نسبتا کاملی هست از روش مستر با نرم افزار ایزوتوپ اوزون، انتشارات علمی آبزیان این کتاب رو منتشر کرده(این کتاب رو تو نمایشگاه دیدم، غرفه نشر چندگاه).
دست و پنجه ات درد نکنه حالا که اینقدر اطلاعاتت کامله کتاب در مورد آهنگسازی با اف ال یا ریزن هم داری معرفی کنبا سلام خدمت شما دوست عزیز
برای میکس، کتاب "هنر میکس" ترجمه : سهند انتظام-انتشارات هنر صدا، که قبلا هم تو سایت معرفی شده، برای مستر هم یه کتاب تازه منتشر شده به نام" آموزش مسترینگ در موسیقی با نرم افزار ازن " تالیف و ترجمه: عطا عمادی که شرح نسبتا کاملی هست از روش مستر با نرم افزار ایزوتوپ اوزون، انتشارات علمی آبزیان این کتاب رو منتشر کرده(این کتاب رو تو نمایشگاه دیدم، غرفه نشر چندگاه).
برای آموزش ریزن یه کتاب انتشارات علوم و فنون منتشر کرده به نام "جعبه آموزش موسیقی الکترونیک reason" (کتاب آموزشی+ فیلم آموزشی) از سری کتابهای آموزشی داریوش فرسایی هستش(اینترنتی هم میتونید بخرید) رو نگاه کنید.برای اف ال هم کتاب آموزشی تا الان چیزی سراغ ندارم ولی شرکت نگاره پک آموزش تصویریش(فیلم) رو منتشر کرده،در ضمن فیلم آموزشی ریزن هم توسط شرکت نگاره منتشر شده،رو ببین.کتاب در مورد آهنگسازی با اف ال یا ریزن هم داری معرفی کن
برای کتاب " هنر میکس" همینطور که دوست عزیزstring گفتن به سایت آدینه بوک یه سری بزن،اما برای کتاب" آموزش مسترینگ در موسیقی با نرم افزار ازن" تو سایت ناشرش رفتم ولی چیزی ندیدم.نکته جالب اینکه کارتخصصیشون هم کتابهای شیلات هستش.از می تونی ببینی.فکر می کنم اگه تو میدون انقلاب(تهران)بگردی پیدا بشه.باز اگه آدرسی یا لینکی پیدا کردم انشاا... خبرمیدم.چطور و از کجا میتونم این کتاب رو گیر بیارم
سلام دوست عزیز !ای کاش یکی راهنمایی میکرد که چطور حالا که نمایشگاه تموم شده انو گیر بیاریم