سلام......
این بار میخواهم یک میکروفون از خانواده Akg رو معرفی کنم با اسم c414 B-ULS
این میکروفون کاندنستر یکی از بهترین محصولاته شرکته akg هست
این میکروفون یکی از بهترین میکروفون هایی هست که میتونه خودشو با شرایط محیطی سازگار
کنه و با اکوستیک محیط راحت ارتباط برقرار میکنه دیافراگم بزرگ و صدای خیلی شفاف و گرمی
داره این میکروفون برای ضبط صداهای وکال و پیانو میکروفونه مناسبیه البته به گفته خود شرکت
اگر فقط برای رکورد پیانو از این میکروفون استفاده میکنین انتخاب های بهتری هم وجود داره
این میکروفون نسبت به میکروفون های دیگه نیازمند پشتیبانی بیشتری برای برق مورد نیازش داره
و به نظر شخصیه خود من یکی از بهترین انتخاب ها در بین میکروفون ها برای ضبط صدای وکاله
ودیافراگم این میکروفون میتونه صدا رو از همه جهات (8طرف) به خوبی دریافت کنه
مشخصات فنی میکروفون هم به این صورته:
دریافت فرکانس های 20hz تا 20khz
مقاومت خروجی: 180 ohms
سطح نویز: 14 db
فانتوم پاور: 52v
وزن: با توجه به آلیاژ های مختلف و یک سان نبودن نوع آلیژ مصرفی برای بدنه بین 320 تا 920 گرم
و اینم چند تا عکس از این میکروفون: :smile (53):

این بار میخواهم یک میکروفون از خانواده Akg رو معرفی کنم با اسم c414 B-ULS
این میکروفون کاندنستر یکی از بهترین محصولاته شرکته akg هست
این میکروفون یکی از بهترین میکروفون هایی هست که میتونه خودشو با شرایط محیطی سازگار
کنه و با اکوستیک محیط راحت ارتباط برقرار میکنه دیافراگم بزرگ و صدای خیلی شفاف و گرمی
داره این میکروفون برای ضبط صداهای وکال و پیانو میکروفونه مناسبیه البته به گفته خود شرکت
اگر فقط برای رکورد پیانو از این میکروفون استفاده میکنین انتخاب های بهتری هم وجود داره
این میکروفون نسبت به میکروفون های دیگه نیازمند پشتیبانی بیشتری برای برق مورد نیازش داره
و به نظر شخصیه خود من یکی از بهترین انتخاب ها در بین میکروفون ها برای ضبط صدای وکاله
ودیافراگم این میکروفون میتونه صدا رو از همه جهات (8طرف) به خوبی دریافت کنه
مشخصات فنی میکروفون هم به این صورته:
دریافت فرکانس های 20hz تا 20khz
مقاومت خروجی: 180 ohms
سطح نویز: 14 db
فانتوم پاور: 52v
وزن: با توجه به آلیاژ های مختلف و یک سان نبودن نوع آلیژ مصرفی برای بدنه بین 320 تا 920 گرم
و اینم چند تا عکس از این میکروفون: :smile (53):