سلام ببخشید اگه میشه در مورد میکروفن ام آدیو نووا یک توضیح مختصر بدین ؟؟ باتشکر.
آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران:
nt2 گزینه بهتریه و متاسفانه قیمت ندارم.سلام استاد به نظر شما nova برای وکال و برا گیتار آکوستیک مناسبه یا nt2 بهتره قیمت هرکدومشون چقدری هست؟
nt1 هم گزینه خوبیه و قیمتش در حال حاضر بین 340 الی 360 هستش و برای وکال و گیتار بازده خوبی دارهمرسی که استاد جواب دادین یکی از بچه انجمن گفت nt2 هم برا وکال خوبه هم برای گیتار و تجربه شون داشته و خوب جواب داده اما من بودجه ام تا سقف 300 هست ایشون nt1 رو معرفی کردن نظر شما در nt1 چیه یا اینکه صبر کنم و یه nt2 رو بگیرم
بله میشه. اگه به امضای من نگاه کنید میبیند که بیشتر میکروفونهای rode رو دارم.پس نظر شما اینه با nt1 هم میشه یه صدا خوبی دریافت کرد یه سوال چه پری امپی برای این میکرفون جواب گو است آیا کمپرسور هم میخواد
پری آمپ golden age project pre73خب کارت صوتم معمولیه ولی میخوام یه m-aduio fast track pro رو بگیرم خب اگه زحمتی نیست یه پری امپ و کمپرسور خوب معرفی کنید یا یکی کارهردوش بکنه تو رنج قیمت 500 الی 600 / و اینکه با پری امپ و کمپرسور دیگه نیازی به میکسر که نیست یا باید یه میکسر هم بگیرم
درمورد پری امپ و کامپرسور ترجیحا در تاپیکهای ویژه خودشون بحث میکنیم.خب کارت صوتم معمولیه ولی میخوام یه m-aduio fast track pro رو بگیرم خب اگه زحمتی نیست یه پری امپ و کمپرسور خوب معرفی کنید یا یکی کارهردوش بکنه تو رنج قیمت 500 الی 600 / و اینکه با پری امپ و کمپرسور دیگه نیازی به میکسر که نیست یا باید یه میکسر هم بگیرم
خب یعنی nt3 قیمتش کمتر nt2 هست مدلش بالاتره خب من الان بیشتر برای ضبط ساز میخوام اما میخوام یه چیزی باشه که یه روزی هم خواستم یه وکال بگیرم ازش بد از آب در نیاددوست عزیز nt2قیمت به روزش 540هستش و nt1هم که آقای محبی گفتند حدود 340 هستش
novaهم من یکی از دوستام داره که اگه آکوستیکتون قوی نباشه خوب جواب نمی ده
یعنی اگه محل ضبط عایق نباشه صداهای اضافی رو زیاد جذب می کنه ولی nt1/nt2اینجوری نیست
قیمتnovaدر حال حاضر 200و خورده ای هستش
nt3هم قیمتش390هستش و برای ضبط ساز عالیه
پیشنهاد من به شماnt2
بله درست میفرماید ممنون از راهنماییتون پس دیگه نیازی به میکسر ندارمدرمورد پری امپ و کامپرسور ترجیحا در تاپیکهای ویژه خودشون بحث میکنیم.
این روزها دیگه کارتهای داری فانتوم پاور تو بازار هستند و شما دیگه نیازی به میکسر ندارید.
nt-3 برای سازهای زهی و کوبه ایی به عنوان over head مناسبه و برای وکال مناسب نیست.خب یعنی nt3 قیمتش کمتر nt2 هست مدلش بالاتره خب من الان بیشتر برای ضبط ساز میخوام اما میخوام یه چیزی باشه که یه روزی هم خواستم یه وکال بگیرم ازش بد از آب در نیاد
بله ببخشید که ادامه دادم اما اگه لطف کنید تایپک پری امپ به من بدید چون هرچی گشتم تایپک پری امپ رو ندیدمnt-3 برای سازهای زهی و کوبه ایی به عنوان over head مناسبه و برای وکال مناسب نیست.
شما باید میکروفونی تهیه کنید که تقریبا همه کاره باشه
ضمنا عنوان تاپیک میکروفون nova هستش و بحث در مورد rode رو در تاپیک خودش ادامه بدید.
ممنون از پاسخ شما ببخشید فقط یه چیز کمپرسور چی نمیخواد/پری آمپ golden age project pre73
قبلا300بود الان رو نمی دونم
چون کارت صداتون متوسط است این گزینه ی خوبیه
در مورد کمپرسور من نمی دونم ولی فکر نکنم مشکل زیادی ایجاد کنهممنون از پاسخ شما ببخشید فقط یه چیز کمپرسور چی نمیخواد/