بله کیوبیس 5 در این زمینه خیلی قویه و من به شخصه melodyne رو انداختم دور. با ملوداین کمی تابلو می شد اما با کیوبیس نه. من حتی فاصله سوم رو با کیوبیس با همون وکال اصلی درست میکنم یا لحن خواننده رو عوض میکنم که اصلا معلوم نمی شه. برتری کیوبیس نسبت به ملوداین علاوه بر این که تغییرات توی ملوداین کمی معلوم می شه ولی توی کیوبیس نه(که مهمترین فرقشونه) , اینه که کار کردن با کیوبیس خیلی آسون تره. توی ملوداین اگر بخواید روی یه قسمت زوم کنید حوصلتوم سر میره چون خیلی طول میکشه(با ابزار ذره بین مثلا 15 ثانیه) ولی تو کیوبیس 1 ثانیه ای این کار انجام میشه. و کلا رابط گرافیکی کیوبیس بهتره. تو ملوداین تا یه حد بیشتر زوم نمی شه. برش یه قسمت توی ملوداین خیلی سخته و دقیقا از اونجایی که میخوای برش نمیخوره یه میل اونور اینور برش میخوره اما توی کیوبیس با یه کلیک هرجا رو که بخواید برش میدید. با کیوبیس میتونید ویبره ی صیه قسمت رو هم کم کنید ولی با ملوداین من تاحالا ندیدم. کلا خیلی فرق دارند.تفاوتشون مثل جی ال ایکسه با آردی. البته اینا تجربیات و نظر من از این دو برنامه بود.
دوست گرامی احتمالا شما با تنظیمات گرید و اسنپ دتر ملوداین مشکل داشتی که کارت طول میکشیده
اتفاقا ملوداین در اصل یک کورکتور حرفه ای pitchو timeهستش که به شما ازالدی عمل اونقدر میده که هر طوری خواستید روی زمان وگام بازی کنید
چند تا از کاربردهاشو تیتروار بگم:
پیدا کردن گام و اسکل هر صدایی
تغییر فواصل نتهای یک صدا در قطعات بسیار ریز زمان
تقسیم صوت بتعداد قطعات دلخواه
ماشینی یا لیزری کردن صدا
تغییر کشش هر نت (برای ادای تند تر یا کند تر کلمات)
ایجاد فورمنت +و - در هر صدایی
ایجاد فواصل دوم و سوم وnام بدون هیچ محدودیتی
انالایز تشریحی گام صدا بصورت کاملا تخصصی در mdd editor
اصلاح فالش های صدای خوانده شده بصورت دستی و یا استفاده از گام و اسکلهای استاندارد
امکان ایجاد گام و اسکلهای دلخواه
دسترسی (دستی و عددی)به مقادیر ترانزیشن بین نتها در حالت pitch
کلید طلایی پیست اسپیشال برای کسانی که هنوز خواننده نشدن!!
امکان نمایش نتها بصورت علایم نت نویسی
کوانتایز بسیار قوی
و......
حالا اگه شما لطف کنی و با کیوبیس یه پروزه بسازی و کارایی که گفتی باهاش انجام بدی و اینجا بذاری هم من و هم بقیه دوستان اول ازت ممنون میشیم و بعد بیشتر با امکانات کیوبیس اشنا میشیم
mi2