مشکل USB مادربورد Z97-A با Impulse 49

شروع موضوع توسط Dr.Noise ‏9/7/14 در انجمن Novation

تاپیک مشکل USB مادربورد Z97-A با Impulse 49 تالار Novation در persian-music.org.

  1. Dr.Noise

    Dr.Noise عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏23/2/10
    ارسال ها:
    1,871
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    Music Producer - Dj
    محل سکونت:
    نیشابور
    امتیازات:
    +2,568 / 2 / -0
    نرم افزار:
    ableton, cubase, studio_one
    درود دوستان عزیز و اساتید گرامی ...
    از اسم تاپیک پیداست که مشکلم دقیقا چیه . سیستم رو ارتقا دادم و مادربورد Z97-A ASUS تهیه کردم . دو روز پیش بعد از نصب تمام سمپل ها و ... اومدم سراغ میدی که در کمال تعجب هر کاری کردم ، شناخته نشد !!
    البته توسط ویندوز کامل شناخته میشه ، یعنی تو تمام قسمت های Device manager هست تمام گزینه هاش ، اما داخل کیوبیس و استودیو وان و حتی وی اس تی هایی مثل Real Guitar , Kontakt و ... شناخته میشد اما حتی کلاویه ها کار نمیکردن !!!
    به توصیه دوستان ، پورت های مختلف رو هم تست کردم . اما باز هم جواب نداد !!! احتمال دادم که از ویندوز 8 و شناخته نشدن توسط ویندوز 8 باگ و ... این ها باشه . ناچار دوباره ویندوز رو پاک کردم و کوچ کردم به 7 .
    این بار قبل از این که چیزی نصب کنم ، کیوبیس و ریل گیتار رو نصب کردم و تست کردم . باز هم همون مشکل رو داشتم !!!
    هر کس که میتونه من رو راهنمایی کنه ممنون میشم . الان نزدیک به 10 روزه استودیو بسته مونده و من خودم خیلی از کارهام عقب موندم . شدیدا به کمکتون احتیاج دارم بچه ها ...
    ممنون و منتظرتون هستم ...
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  2. akhavan

    akhavan کاربر با تجربه عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏9/9/12
    ارسال ها:
    1,655
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    Teacher
    محل سکونت:
    Tehran
    امتیازات:
    +2,542 / 1 / -3
    نرم افزار:
    logic
    • خوشم اومد خوشم اومد x 2
  3. Dr.Noise

    Dr.Noise عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏23/2/10
    ارسال ها:
    1,871
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    Music Producer - Dj
    محل سکونت:
    نیشابور
    امتیازات:
    +2,568 / 2 / -0
    نرم افزار:
    ableton, cubase, studio_one
    سپاس از محبت شما جناب اخوان اما باز هم درست نشد !!؟؟
    البته من دیگه از روی سی دی مادربورد هیچی نصب نکردم . فقط درایورهایی رو که شما فرمودین رو دانلود و نصب کردم . اما باز هم روال مثل قبلا شده . همه چیز شناخته شده ، اما کار نمیکنه ...
    چیکار کنم ؟؟؟ دیگه چه راه حلی پیشنهاد میدین ؟؟ بخدا دیگه مغزم راه نمیره ...
     
  4. pe32_64

    pe32_64 کاربر با تجربه عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏21/8/11
    ارسال ها:
    1,642
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    امتیازات:
    +2,134 / 1 / -2
    اگه شناخته میشه باید تو پنجره ی اضافه کردن میدی کیبرد باشه ها.
    وقتی کلید میزنی باید نمایشگر میدی نشون بده


    مشکل USB مادربورد Z97-A با Impulse 49-mmm.jpg
     
  5. akhavan

    akhavan کاربر با تجربه عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏9/9/12
    ارسال ها:
    1,655
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    Teacher
    محل سکونت:
    Tehran
    امتیازات:
    +2,542 / 1 / -3
    نرم افزار:
    logic
    من فقط یکبار این مشکل رو داشتم و اون هم وقتی بود که از کابل افزایش USB در یک اجرا استفاده کردم.

    البته دیروز فرموده بودید با ویندوز ۷ و همین سیستم مشکلی ندارید .
    مشخصات اون ویندوز و ورژن اتومپ و همچنین مشخصات سیستمتون و ورژن ویندوز ۸ (در حال حاضر )‌ که با اون مشکل دارید رو برای من بفرستید
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  6. Dr.Noise

    Dr.Noise عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏23/2/10
    ارسال ها:
    1,871
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    Music Producer - Dj
    محل سکونت:
    نیشابور
    امتیازات:
    +2,568 / 2 / -0
    نرم افزار:
    ableton, cubase, studio_one
    مشکل من هم دقیقا همینه که توی داوها و حتی جدا گونه هم کار نمیکنه !!!
    اما در Device manager کامل شناخته شده ...
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  7. pe32_64

    pe32_64 کاربر با تجربه عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏21/8/11
    ارسال ها:
    1,642
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    امتیازات:
    +2,134 / 1 / -2
    به جای اینکه با سخت افزار ها و ویندوز های مختلف تست کنی، اینبار با یک کیبرد دیگ هتست کن!شاید کیبردتون مشکل داره(سخت افزاری یا نرم افزاری).
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  8. Dr.Noise

    Dr.Noise عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏23/2/10
    ارسال ها:
    1,871
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    Music Producer - Dj
    محل سکونت:
    نیشابور
    امتیازات:
    +2,568 / 2 / -0
    نرم افزار:
    ableton, cubase, studio_one
    مشخصات که دقیقا همه ی ورژن های اتو مپ از 4.1 تا 4.8 بتا رو تست کردم . در حال حاضر هم ویندوز 8 نصب کردم از شرکت نوین پندار .
     
  9. Dr.Noise

    Dr.Noise عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏23/2/10
    ارسال ها:
    1,871
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    Music Producer - Dj
    محل سکونت:
    نیشابور
    امتیازات:
    +2,568 / 2 / -0
    نرم افزار:
    ableton, cubase, studio_one
    متاسفانه میدی دیگه ای نیست که تست کنم ...
    سه مدل ویندوز 7 و 8 نصب کردم باز هم همین مشکلات بوده و هست ...
     
  10. pe32_64

    pe32_64 کاربر با تجربه عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏21/8/11
    ارسال ها:
    1,642
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    امتیازات:
    +2,134 / 1 / -2
    حتما تست کن آقا .
    باید بفهمی مشکل از کجاست دیگه.
    10 روز بسته بودن استدیوت حتما ارزش فهمیدن دلیل اصلی مشکل رو داره .که بعد ها هم پیش اومد بدونی چیکار باید کرد.
    در هر صورت زودتر خلاص شی برادر.
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 2
  11. Ariozi

    Ariozi عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏16/6/14
    ارسال ها:
    82
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    طراح
    محل سکونت:
    ایران (جنوب)
    امتیازات:
    +28 / 0 / -0
    نرم افزار:
    FLstudio
    میدی تنظیمات ریست فکتوری نداره ؟
    اگه لپ تاپ داری با لپ تاپ کار کن . اگه نه با کابل OTG به موبایل وصل کن ببین اصلا میدی کار میکنه ؟ !
    با این تفاسیر احتمالا میدی مشکل داره نه سیستم !
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  12. Dr.Noise

    Dr.Noise عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏23/2/10
    ارسال ها:
    1,871
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    Music Producer - Dj
    محل سکونت:
    نیشابور
    امتیازات:
    +2,568 / 2 / -0
    نرم افزار:
    ableton, cubase, studio_one
    درود دوست عزیز ...
    میدی رو ریست فکتوری هم کردم . ضمن اینکه میدی رو تست کردم رو لپ تاپ . سالمه .
    گویا مشکل از پورت های یو اس بی مادربورد هست . جناب اخوان پیگیر شدن و دنبال راه حل هستن .
    از توجه شما هم خیلی ممنونم ...

    Sent from my ST15i using Tapatalk
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  13. Dr.Noise

    Dr.Noise عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏23/2/10
    ارسال ها:
    1,871
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    Music Producer - Dj
    محل سکونت:
    نیشابور
    امتیازات:
    +2,568 / 2 / -0
    نرم افزار:
    ableton, cubase, studio_one
    درود دوستان عزیز ...
    بالاخره بعد از پیگیری های زیاد و مداوم از دوست عزیزم جناب آقای اخوان ، مشکل من حل شد .
    گفتم اینجا بنویسم تا اگر در آینده خدایی نکرده کسی اینطوری گرفتار شد ، مثل ما این همه گرفتار نباشه و زود به نتیجه برسه ...
    مشکل من در کمال تعجب و نا باوری از کابل USB بود !! به سفارش جناب اخوان عزیز از کابل پرینتر اچ پی استفاده کرده و به محض تعویض کابل ، کیوبیس و استودیو وان میدی رو شناختن و شروع به کار کردن !!! نه اینکه کابل قبلی مشکل داشته باشه . نه واقعا هیچ مشکلی نداشت . اما با مادربرد جدید در کمال تعجب کار نمی کرد !!!!!!
    در اینجا جا داره واقعا صمیمانه از محبت ها و پیگیری های جناب اخوان عزیز تشکر کنم و امیدوارم بتونم لطفشون رو جبران کنم ...
    موفق باشید ...
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 4
بارگذاری...
برخی موضوعات مشابه - مشکل USB مادربورد
  1. rayangraph
    پاسخ ها:
    12
    نمایش ها:
    387
  2. urmia
    پاسخ ها:
    10
    نمایش ها:
    436
  3. endehahang
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    544
  4. MOHAMMAD ADHAMI
    پاسخ ها:
    11
    نمایش ها:
    747
  5. payamnuendo
    پاسخ ها:
    5
    نمایش ها:
    2,432