مشکل پاک شدن وی اس تی از پروژه

شروع موضوع توسط arash_zare ‏23/12/11 در انجمن آرشیو مطالب قدیمی

تاپیک مشکل پاک شدن وی اس تی از پروژه تالار آرشیو مطالب قدیمی در persian-music.org.

  1. arash_zare

    arash_zare عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/10
    ارسال ها:
    177
    امتیازات:
    +73 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase
    سلام دوستان و اساتید محترم

    من دچار یه مشکل عجیب شدم
    وقتی دارم رو یه پروژه کار میکنم و بعد از تموم شدن کارم اونو سیو میکنم
    اگه دفعه بعد بخوام دوباره بازش کنم تموم لاین هارو دارم اما وی اس تی ها از ترک میدی ها پاک شدن
    معمولا توی هایپرسونیک و کانتکت این مشکل رو دارم
    یعنی وقتی پروژه رو باز میکنم خود هایپرسونیک یا کانتکت رو دارم اما پرست و سمپل هایی که قبلا باهاشون داشتم کار میکردم رو ندارم و باید دوباره لودشون کنم

    ممنون میشم کمکم کنید
     
  2. Soheyl

    Soheyl عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏30/7/10
    ارسال ها:
    219
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    آهنگسازی ، تنظیم
    محل سکونت:
    اصفهان
    امتیازات:
    +65 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase, protools
    سلام، منم قبلا این مشکلو داشتم اینجارو ببینید
    برای مشاهده لینکها در این بخش از سایت می بایست ثبت نام کنید
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  3. arash_zare

    arash_zare عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/10
    ارسال ها:
    177
    امتیازات:
    +73 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase
    سهیل جان مرسی دیدم اما به نتیجه ای نرسیدم خصوصا اینکه مشکل رو با کانتکت هم دارم

    آیا امکانش هست اشکال از خود کیوبیس باشه
    cubase 5.1
    jb-team
     
  4. Soheyl

    Soheyl عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏30/7/10
    ارسال ها:
    219
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    آهنگسازی ، تنظیم
    محل سکونت:
    اصفهان
    امتیازات:
    +65 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase, protools
    راستش خودمم هنوز راه حلی پیدا نکردم ، جدیدا واسه من دیگه هایپرسونیک اجرا نمیشه تو کیوبیس ، راستش رو بخوای یه جورایی به این کیوبیس مشکوکم :smile (4): زیاد اذیت میکنه من با vertual bassist هم همین مشکل رو دارم
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  5. arash_zare

    arash_zare عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/10
    ارسال ها:
    177
    امتیازات:
    +73 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase
    خوب ورژنی که شما داری چنده و از چه کرکی هست ؟
     
  6. Soheyl

    Soheyl عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏30/7/10
    ارسال ها:
    219
    جنسیت:
    مرد
    شغل :
    آهنگسازی ، تنظیم
    محل سکونت:
    اصفهان
    امتیازات:
    +65 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase, protools
    من از ورژن 5.1.2 کرک اینترنال استفاده میکنم
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  7. santu

    santu عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏20/8/11
    ارسال ها:
    223
    محل سکونت:
    tehran
    امتیازات:
    +120 / 0 / -0
    نرم افزار:
    سلام من فکر کنم چنتا حالت داشته باشه.یکیش شاید کیوبیس باشه.حالا همین vst ها رو توی یه برنامه دیگه مثه افل باز کن.ببین جواب میده.یه حالت دیگه اینکه مسیر نصب وی اس تیت با مسیر preset fileت یکی نیست.چکش کن ببین چطوره.
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  8. arash_zare

    arash_zare عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/10
    ارسال ها:
    177
    امتیازات:
    +73 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase
    مرسی دوست عزیز
    ویندوز من XP SP2 32bit بود الان سون7 sp1 64
    نصب کردم چند روزه تا الانش نه دیگه اروری داشتم نه مشکلی تا ببینم چی پیش میاد
     
  9. MohaReN

    MohaReN عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/11
    ارسال ها:
    86
    محل سکونت:
    طهــــــــران
    امتیازات:
    +43 / 0 / -0
    نرم افزار:
    sonar, soundforge
    من هم با هایپرسونیک تو سونار همین مشکل و دارم...:smile (50):

    خیالتون راحت که به احتمال زیاد مشکل از هایپرسونیک هست
    الان طوری شده که دیگه از هایپر استفاده نمیکنم... واقعا کار خراب کنه :smile (40):
     
بارگذاری...