مشکل در fast track pro

شروع موضوع توسط masoudiran ‏22/6/11 در انجمن USB

تاپیک مشکل در fast track pro تالار USB در persian-music.org.

  1. masoudiran

    masoudiran عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏3/1/10
    ارسال ها:
    29
    امتیازات:
    +0 / 0 / -0
    نرم افزار:
    با سلام
    کارت صدای fast track pro اخیرا دچار مشکل میشه و به تناوب هر4 چراغ سبز وقرمز جلوی پنل روشن میشه چراغهای سیگنال و کلیپ ...و یه صدای نویز گوشخراش هم تولید میکنه و مجبور میشم کارت رو خاموش کنم ...مشکل و راه حل چیه؟
     
    آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران: ‏22/6/11
  2. Omid-Mohebbi

    Omid-Mohebbi تیم مدیریت مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏29/5/09
    ارسال ها:
    7,744
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    بندرعباس
    امتیازات:
    +7,799 / 2 / -6
    نرم افزار:
    cubase, sonar
    مشکل به احتمال زیاد اتصالی هستش.
    کابلهاتون رو چک کنید.
     
  3. masoudiran

    masoudiran عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏3/1/10
    ارسال ها:
    29
    امتیازات:
    +0 / 0 / -0
    نرم افزار:
    حتی وقتی هیچ کابلی هم وصل نیست به محض اینکه اینکه کارت رو روشن میکنم 4 چراغ روشن میشن یا نویز ایجاد میشه
     
  4. shepeskof

    shepeskof عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏31/1/10
    ارسال ها:
    188
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    گیلان
    امتیازات:
    +22 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase, flstudio
    دوست عزیز احتمال داره به برقت مربوط باشه من هم در مورد همین مشکل تو تالار مونیتور ها تاپیک زدم!!! راستش واسه من هم اتفاق افتاده بود!! جایی که داری ازش برق میگیری مطمئن شو پنکه!! یا هر وسائل نویز ایجاد کن دیگه ای به سه راهی که سیستمت داره ازشون برق میگیره وصل نباشه!!! و هیچ وقت هم به سه راهی اصلیت یه سه راهی دیگه وصل نکن!!!!

    دوشاخه ها هم نباید لق باشند!!! یعنی وقتی میزنی به پریز سه راهی مطمئن شو کیپ شدن و لق نیستن!! چون هم اون جیز جیزش باعث ایجاد نویز میشه!! و هم به وسائل آسیب میزنه!!! اگه این مشکلات رو داشت سه راهیتو عوض کن!!!

    این موارد رو رعایت کنی احتمالا مشکلت حل میشه!!!
     
  5. Hamed Sedighi

    Hamed Sedighi نوازنده عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏20/1/11
    ارسال ها:
    448
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    کرمان
    امتیازات:
    +261 / 0 / -0
    نرم افزار:
    FLstudio
    وقتی سمپل ریت رو روی 96 یا 88.2 می گذارم سی پی یو می چسبه به 100 درصد و صدا هم خش خش کنان پخش میشه علتش چیه ؟

    رم 2 گیگ
    سی پی یو هم اینتل core2duo
    ویندوز 7 - 32 بیتی

    sample depth و latency رو هم تغییر دادم باز خش خش کردن و 100 درصد شدن سی پی یو وجود داره . این حالت در هنگام 48 کیلوهرتز بودن سمپل ریت وجود نداره .(البته گاهی اوقات وجود داره که با باز کردن مجدد اف ال درست میشه)

    آداپتور هم 9 ولت 500 میلی آمپر استفاده می کنم .
     
  6. Omid-Mohebbi

    Omid-Mohebbi تیم مدیریت مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏29/5/09
    ارسال ها:
    7,744
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    بندرعباس
    امتیازات:
    +7,799 / 2 / -6
    نرم افزار:
    cubase, sonar
    این کارت گویا فقط میتونه 96 رو پخش کنه و نمیتونه 96 رو رکورد کنه
     
  7. Hamed Sedighi

    Hamed Sedighi نوازنده عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏20/1/11
    ارسال ها:
    448
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    کرمان
    امتیازات:
    +261 / 0 / -0
    نرم افزار:
    FLstudio
    بله می دونم ، منظور من هم پخش کردن است هنگامی سمپل ریت رو 96 می گذارم و داخل هم این تغییر رو اعمال می کنم سی پی یو به 100 می رسه !
     
  8. shahab47

    shahab47 عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏2/9/09
    ارسال ها:
    560
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    امتیازات:
    +450 / 2 / -0
    نرم افزار:
    cubase, logic, protools, StudioOne
    با 96 فقط می خوای گوش بدی این جوری میشه یا اینکه وقتی داری میکس میکنی و پلاگین باز کردی ؟ 

    مدل سی پی یوتو دقیق بگو 
    رم سیستم هم واسه این کارا نمیشه گفت کمه ولی vst زیاد باز کنی مطمئنا به مشکل میخوری 
    یا علی 
     
  9. Hamed Sedighi

    Hamed Sedighi نوازنده عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏20/1/11
    ارسال ها:
    448
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    کرمان
    امتیازات:
    +261 / 0 / -0
    نرم افزار:
    FLstudio

    لپ تاپ دارم : dell vostro 1500
    cpu : intel(R)Core(TM)2Duo T7700 @2.40GHz 2.40GHz

    ببخشید من دوباره تست کردم وقتی پروژه هایی که پلاگین های زیادی رو دارند باز می کنم ، اینجوری میشه و در حالت عادی اینجوری نیست . به عبارتی درون اف ال و پروژه ای با پلاگین های زیاد در مرحله میکس

    علتش چیه ؟
     
    آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران: ‏15/8/11
  10. Omid-Mohebbi

    Omid-Mohebbi تیم مدیریت مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏29/5/09
    ارسال ها:
    7,744
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    بندرعباس
    امتیازات:
    +7,799 / 2 / -6
    نرم افزار:
    cubase, sonar
    مقدار بافرتون رو هم افزایش دادید و باز هم همین مورد رو داشتید ؟
    اصلا چرا نیاز دارید به 96 ؟ 48 بسیار مناسبه.
    من خودم هنوز نه 96 رکورد کردم و نه 96 اکسپورت گرفتم.
     
  11. Hamed Sedighi

    Hamed Sedighi نوازنده عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏20/1/11
    ارسال ها:
    448
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    کرمان
    امتیازات:
    +261 / 0 / -0
    نرم افزار:
    FLstudio
    درود

    فکر کردم که اگر با 96 گوش کنم میکس دقیق تری رو خواهم داشت ، مثلا در حالت 96 اینجوری که گوش من تشخیص داد پدها رو شفاف تر پخش می کنه به نظر شما 48 کافی است ؟

    بافر رو هم تغییر دادم ، یه مقدار بهتر شد اما هنگامی که همه لایه های آهنگ روی کار می آیند باز خش خش شروع می شود .

    این پروژه ای که در حال حاضر راجع به اون صحبت می کنم شامل :

    دوتا Drum pad سه تا Harmless سه تا Poizone2 یک Ogun دوتا Toxic یک vanguard یک Drumsynth و دو سمپل است .

    11تا Fruity EQ2
    Fruity EQ-Fruity Limiter-Fruity Love Phiter-Delay Bank-SPANاز هر کدام یکی
    4تا Fruity Free Filter
    6تا Fruity Reverb2
    2تا Fruity Compressor

    {username}-{filename}
     
  12. shahab47

    shahab47 عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏2/9/09
    ارسال ها:
    560
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    امتیازات:
    +450 / 2 / -0
    نرم افزار:
    cubase, logic, protools, StudioOne
    پروسس های زیادی داره انجام میشه سی پی یوتون نمیکشه

    کار کردن با فایل های 96 خودشون حجم زیادی از سی پی یو رو اشغال میکنه

    خودم با سی پی یو i5 هم که فایل های 96 رو می خواستم میکس کنم از یه حدی که بیشتر vst باز کنم سیستم به خش خش می افتاد

    با 96 با 88 یا اصلا 192 هم که میکس و رکورد کنی آخرش اینه 44 و 16
    ولی با 44 کار نکن همون 48 جوابگوته
    موفق باشی
     
  13. Nima Golestan

    Nima Golestan Gold User

    تاریخ عضویت:
    ‏11/6/09
    ارسال ها:
    1,876
    محل سکونت:
    شيراز
    امتیازات:
    +320 / 1 / -1
    نرم افزار:
    cubase, nuendo
    آبدیت جدید درایور کارت صداتون ؛ مطابق با نوع ویندوزتون ؛ از سایت سازنده دانلود و نصب کنید بعد هم آداپتور رو از کار بندازید و با همون کابل usb که فکر کنم به اندازه کافی برق مورد نیاز رو تامین میکنه کارت صدا رو کانکت کنید . بازم ببینید مشکلی دارید .
     
  14. Hamed Sedighi

    Hamed Sedighi نوازنده عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏20/1/11
    ارسال ها:
    448
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    کرمان
    امتیازات:
    +261 / 0 / -0
    نرم افزار:
    FLstudio
    من یه پست نوشته بودم الان نیست !

    به لحاظ آپدیت بودن همون روزی که خریدمش آخرین درایور رو دنلود کنم .

    خب نتیجه تست :
    96 ::::: latency 4096 - با آداپتور و یا بدون اون مشکل وجود دارد .
    96 ::::: latency 4096 - فعال بودن triple buffer - نسبت به حالت قبل مشکل کمتری وجود دارد .
    88.2 ::::: latency 4096 - مشکلی وجود نداشت

    من اینها رو نوشتم که اگر مورد سوال شخصی دیگری هم بود شاید بدردش بخورد .

    تشکر
     
  15. Shayan.Nick

    Shayan.Nick عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏14/12/10
    ارسال ها:
    241
    محل سکونت:
    jumeirah-Tehran
    امتیازات:
    +80 / 0 / -0
    نرم افزار:
    ableton, flstudio
    سلام دوستان من امروز یه fast track pro خریدم ، درایورشم درست نصب کردم اما زمانی که هدفونو وصل میکنم بهش و از winamp ویا media player آهنگی رو پخش میکنم به صورت تصادفی بعضی وقت ها یک حالت پالس ایجاد میشه مثل حالت اتصالی خیلی سریع، شاید 1/10 ثانیه اما خیلی رو اعصابه!! یهو وسط آهنگ شک میده به آدم!! 3 تاهدفون تست کردم!! باید بگم هدفونهامو با تبدیل وصل کردم نمیدونم ممکنه از تبدیل باشه؟ یا از تغذیه نا مناسب usb هست؟!! خیلی ضد حال شده. طوری شده که هر لحظه منتظری تا دوباره بپره وسط آهنگ :(
    و دوم اینکه هر کاری میکنم تو برنامه guitar rig4 کار نمیکنه! از تو تنضیمات هم درایو fast track pro رو معرفی میکنم ، اما cpu usage صفر میمونه! در حالتی که با کارت آنبرد کار میکنه.
    یکی به دادم برسه...
     
  16. Nima Golestan

    Nima Golestan Gold User

    تاریخ عضویت:
    ‏11/6/09
    ارسال ها:
    1,876
    محل سکونت:
    شيراز
    امتیازات:
    +320 / 1 / -1
    نرم افزار:
    cubase, nuendo
    من این مشکل رو با مانیتورهام داشتم یه دفعه وسط پخش پروژه این اتفاق می افتاد . نه از تبدیل و نه از تغذیه نا مناسب usb بود . مشکل از هاردم بود که با تعویضش درست شد . البته نا گفته نمونه که هاردم پر شده بود از خاک :) اما نمیدونم مشکل شما کجاست . شاید cpu ضعیف باشه و مشکلی داره که جواب نمیده .
     
  17. Shayan.Nick

    Shayan.Nick عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏14/12/10
    ارسال ها:
    241
    محل سکونت:
    jumeirah-Tehran
    امتیازات:
    +80 / 0 / -0
    نرم افزار:
    ableton, flstudio
    مرسی نیما جان، من 3 تا هارد اینترنال دارم !! شاید از همینه! الان با کامپیوتر برادرم تست کردم که 2 تا هارد داره مشکلو ندارم دیگه!!
    cpu جفت سیستم ها هم core i5 هست! بازم ممنون اگه دیدید کسی مشکل منو داره و تونسته مشکلشو حل کنه ممنون میشم دریغ نکنید. بازم ممنون.
     
  18. Nima Golestan

    Nima Golestan Gold User

    تاریخ عضویت:
    ‏11/6/09
    ارسال ها:
    1,876
    محل سکونت:
    شيراز
    امتیازات:
    +320 / 1 / -1
    نرم افزار:
    cubase, nuendo
    یعنی شما سه تا هارد رو همزمان وصل کردید ؟ هر سه تاش فعاله ؟ با چه مشخصاتی و چه مادر بردی و ... :) شاید مشکل شما همین باشه
     
  19. Shayan.Nick

    Shayan.Nick عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏14/12/10
    ارسال ها:
    241
    محل سکونت:
    jumeirah-Tehran
    امتیازات:
    +80 / 0 / -0
    نرم افزار:
    ableton, flstudio
    جالب شده قضیه :) من امروز با سیستم برادرم چک کردم درست بود بعد دوباره وصل کردم به سیستم خودم ، به جای اینکه بزنم به usb مادربرد زدم به usb جلوی کیس و مشکل بر طرف شد!! کلا خونه ی ما همه چی عجیب غریب شده!! با گیتار الکتریکمم کلی مشکل داشتم سر برق !
    آره 3 تا هارد seagate یکی 1ترا ساتا و 2تا 160 گیگ از اون قدیمیا، مادر بدم گیگاس X-58 A f بله همشون فعاله!!
    cpu corei5 650
    ram 4gig
    حالا هر چی هست با عوض کردن جای usb مشکل فعلا بر طرف شده!!!!!! اما هر چی میکشم من از نداشتن سیستم earth تو ایرانه! تا حالا هر مشکلی داشتم آخرش به این ختم شده!

    الان مشکل اصلیم کار نکردن Fast track pro تو نرم افزار guitar rig هست من گیتار الکتریک میزنم و همه دلخوشیم این بود که با کیفیت بالا تو گیتار ریگ گیتار بزنم ، اما هر کاری میکنم کار نمیکنه تو این نرم افزار؟!!!!!!! کمکککک
    تو تنظیمات برنامه هم شناسوندم کارت صدارو اما میگه sample rate نمیدونم چشه!! رو asio هم فقط با کارت آنبرد کار میکنه :(((((
     
    آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران: ‏18/8/11
  20. Nima Golestan

    Nima Golestan Gold User

    تاریخ عضویت:
    ‏11/6/09
    ارسال ها:
    1,876
    محل سکونت:
    شيراز
    امتیازات:
    +320 / 1 / -1
    نرم افزار:
    cubase, nuendo
    شایان جان خدا رو شکر :) تریک میگم . اون مسئله دیگه هم مربوط میشه به اینکه حتما گیتار ریگ رو همزمان با برنامه های دیگه باز میکنید که سمپلریتاشون یکی نیست . همینجوره ؟
     
بارگذاری...