سلام به همه دوستان .
من در حال کار کردن بر روی یکی از پروژه های اف ال بودم که متاسفانه پروژه نمیدانم به چه دلیلی آسیب دید . پروژه ی بسیار مهمی است و بازگرداندنش برام خیلی مهمه . اگه می شه کمکم کنید .
ابتدا پس از مدتی کار ، دکمه ی Save را زدم و با اولین پیغام خطا مواجه شدم که می گفت که اف ال استودیو نمی تواند این فایل را سیو کند .
پس از مدتی کلنجار پروژم به کلی هنگ کرد و از تسک منیجر اف ال رو بستم . دفعه ی بعد که بازش کردم پس از مدتی کار دوباره هنگ می کرد و ارورهای مختلفی میداد که فکر کنم مهمترینشون این بود :
access violation at adress 02531683 in module 'flengine.dll . write of file address 6db5cee8
و یا
Invalid Pointer Operation
پس از دادن این ارور اوکی رو میزدم اما پروژه باز هنگ می کرد .
ممکن بود که هنگ نکنه اما پروژه ناقص می شد . یعنی هرکاری می کردم یا عمل نمی کرد و یا نصفه کار میکرد و بعدشم هنگ می کرد .
به سراغ پروژه های دیگرم رفتم اما اونها به درستی کار می کردند !
فکر کردم که مشکل می تونه از وی اس تی هایی که استفاده کردم باشه اما همون وی اس تی که استفاده کرده بودم در پروژه ی دیگرم به درستی کار می داد .
سپس اف ال رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازم مشکل داشت . بعدش وی اس تی های v-station و vanguard رو که در پروژم استفاده کرده بودم رو پاک کردم و پروژرو باز کردم اما بازم کار نمی داد . چندبار سیستم رو ری استارت کردم اما بازم مشکل حل نمی شد .
حتی درایو هامو Check Disk و Defragment هم کردم اما فایده نداشت .
در اینترنت جستجو کردم . یکی هم مشکل من رو داشت اما اون با ویندوز ایکس پی و هنگام نصب اف ال 7 براش مشکل پیش میومد که یه عده راهنماییش کردن که متوجه راهنماییشون نشدم :
هر کاری که می توانستمو کردم اما به جایی نرسیدم . خواهش می کنم کمکم کتید .
ورژن نرم افزارم : FL Studio 9.0 با کرک Team AiR
سیستم عاملم : Windows Seven Ultimate 64x
مشخصات سیستمم : Ram 2gig Kingmax bus 800
CPU : Intel E7500
Mainboard Gigabyte EP41-UD3L
کارت صدای خودمم فعلا در آوردم و با کارت صدای خود مین بوردم کار می کنم .
Hard 500
خیلی خیلی ممنون می شم اگر راهنماییک کنید .
سپاس ،
فرهاد .
من در حال کار کردن بر روی یکی از پروژه های اف ال بودم که متاسفانه پروژه نمیدانم به چه دلیلی آسیب دید . پروژه ی بسیار مهمی است و بازگرداندنش برام خیلی مهمه . اگه می شه کمکم کنید .
ابتدا پس از مدتی کار ، دکمه ی Save را زدم و با اولین پیغام خطا مواجه شدم که می گفت که اف ال استودیو نمی تواند این فایل را سیو کند .
پس از مدتی کلنجار پروژم به کلی هنگ کرد و از تسک منیجر اف ال رو بستم . دفعه ی بعد که بازش کردم پس از مدتی کار دوباره هنگ می کرد و ارورهای مختلفی میداد که فکر کنم مهمترینشون این بود :
access violation at adress 02531683 in module 'flengine.dll . write of file address 6db5cee8
و یا
Invalid Pointer Operation
پس از دادن این ارور اوکی رو میزدم اما پروژه باز هنگ می کرد .
ممکن بود که هنگ نکنه اما پروژه ناقص می شد . یعنی هرکاری می کردم یا عمل نمی کرد و یا نصفه کار میکرد و بعدشم هنگ می کرد .
به سراغ پروژه های دیگرم رفتم اما اونها به درستی کار می کردند !
فکر کردم که مشکل می تونه از وی اس تی هایی که استفاده کردم باشه اما همون وی اس تی که استفاده کرده بودم در پروژه ی دیگرم به درستی کار می داد .
سپس اف ال رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازم مشکل داشت . بعدش وی اس تی های v-station و vanguard رو که در پروژم استفاده کرده بودم رو پاک کردم و پروژرو باز کردم اما بازم کار نمی داد . چندبار سیستم رو ری استارت کردم اما بازم مشکل حل نمی شد .
حتی درایو هامو Check Disk و Defragment هم کردم اما فایده نداشت .
در اینترنت جستجو کردم . یکی هم مشکل من رو داشت اما اون با ویندوز ایکس پی و هنگام نصب اف ال 7 براش مشکل پیش میومد که یه عده راهنماییش کردن که متوجه راهنماییشون نشدم :
هر کاری که می توانستمو کردم اما به جایی نرسیدم . خواهش می کنم کمکم کتید .
ورژن نرم افزارم : FL Studio 9.0 با کرک Team AiR
سیستم عاملم : Windows Seven Ultimate 64x
مشخصات سیستمم : Ram 2gig Kingmax bus 800
CPU : Intel E7500
Mainboard Gigabyte EP41-UD3L
کارت صدای خودمم فعلا در آوردم و با کارت صدای خود مین بوردم کار می کنم .
Hard 500
خیلی خیلی ممنون می شم اگر راهنماییک کنید .
سپاس ،
فرهاد .