سلام . بعید میدونم کنتاکت بتونه اینا رو باز کنه ! :smile (18): اگر هم باز شه اون کوالیتی که خود برنامه داره رو تحویل نمیده . من سعی کردم براتون آپلود کنم متاسفانه نشد . حالا دوباره این کار رو میکنم ببینم میشه فایل ستاپ نرم افزار رو براتون آپلود کنم .دوست عزیز شما این فایلها رو باید با برنامه kontaktویرایش 2 یا 4 باز کنید اینم لینک فایل dll کنتاکت اونو در پوشه vst pluginsکپی کنید و مانند بقیه vstها در برنامتون (مثلا fl) بازکنید بعد در منوی کنتاکت از قسمت
fileبرید و اون فایلهای با پسوندnks را بازکنیدلازم بذکر است که کنتاکت یک پلیر قوی است که اکثر سمپل سازها را باز میکند و امکانات کاملی هم دارد البته برنامه کامل کنتاکت هم است ولی حجمش زیاده که من لینک تورنتشو میذارم.
اکثر برنامه ها مثلewqlها-ethnoworld-فایلهای gigو ...با این برنامه خونده میشن.:smile (61):
لینک دانلود کنتاکت(با پسوندdll) خلاصه:
و البته اینم لینک تورنت کنتاکت 4 کامل!!!!!:
دوست عزیز شما باید در کنتاکت 4 از گزینه file به مسیر فایلهای با پسوندnksبروید وانرا بازکنید تا به قطعات با پسوندwav برسید حالا هرسازی را که میخواهید با موس گرفته و در قسمت instrument navigator دراگ کنید( کیفیت بسیار عالی و امکانات کنتاکت بسیار نامحدود!!!!!)سلام . بعید میدونم کنتاکت بتونه اینا رو باز کنه ! :smile (18): اگر هم باز شه اون کوالیتی که خود برنامه داره رو تحویل نمیده . من سعی کردم براتون آپلود کنم متاسفانه نشد . حالا دوباره این کار رو میکنم ببینم میشه فایل ستاپ نرم افزار رو براتون آپلود کنم .