مشکل با هایپر سونیک

شروع موضوع توسط ماسی ‏25/11/10 در انجمن آرشیو مطالب قدیمی

تاپیک مشکل با هایپر سونیک تالار آرشیو مطالب قدیمی در persian-music.org.

  1. ماسی

    ماسی عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/10
    ارسال ها:
    107
    محل سکونت:
    iran
    امتیازات:
    +12 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    سلام.من با تازگی بامشکل زیر مواجه شدم.:smile (81):
    وقتی هایپرسونیک را در اف ال لود می کنم هیچ مشکلی ندارم ولی به محض اینکه در داخل پیانو رولش یه نت می زنم و پلی می کنم سی پی یو میره رو 99 و اف ال هنگ میکنه:smile (49):.در صورتیکه تا به حال که با آن در ویندوز قبلیم کار می کردم چنین مشکلی وجود نداشت.:smile (47):
     
  2. ماسی

    ماسی عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/10
    ارسال ها:
    107
    محل سکونت:
    iran
    امتیازات:
    +12 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    از عزیزان کسی نیست که جواب مارو بدهند.
     
  3. moharo

    moharo عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏1/10/10
    ارسال ها:
    182
    محل سکونت:
    جایی دور از مادرم ایران...
    امتیازات:
    +14 / 0 / -0
    نرم افزار:
    سلام ماسی عزیز
    یک بار هم هایپر سونیک را Smart disable کن ببین تاثیری در کم شدن سی پی یو داره ؟
    در Help اف ال خوندم که یکی از راه ها برای فشار نیامدن به سی پی یو disable کردن اون پلاگین هست . هم از لیست خود پلاگینها میتونید این کار را بکنید هم از خود اف ال :
    Tools > Macros > suitch smart disable for all plugins
    این یکی از راه ها بود که من میدونستم امیدوارم دوستان دیگه راهنمایی های دیگر را بکنند و مشکلتون حل بشه.
    این هم عکسی که از خود هایپر سونیک اون را disable کنید :

    مشکل با هایپر سونیک-hap.jpg
     
  4. ماسی

    ماسی عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/10
    ارسال ها:
    107
    محل سکونت:
    iran
    امتیازات:
    +12 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    moharoجان.ممنون که نظرت رو گفتی ولی مشکل من حل نشد.در لود شدنش مشکل نداره (5دفعه هم کلونش کنم مشکلی نداره) حتی در حال نوااختن هم موردی نداره ولی به محض زدن یه نت در پیانو رول و پلی کردن آن سی پی یو میره رو99.
    خوشحال میشم نظرات بقیه رو نیز بونم.
     
  5. Mohammad Sedighi

    Mohammad Sedighi عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏24/7/10
    ارسال ها:
    425
    محل سکونت:
    جايي در تنهايي خودم!
    امتیازات:
    +41 / 0 / -0
    نرم افزار:
    adobeaudition, flstudio
    آقا من هم وقتی که هایپرسونیک رو نصب میکنم در وسط نصب error میده ولی نصب میشه و وقتی که اون رو در اف ال انتخاب میکنم باز هم error میده و کار نمیکنه.
     
  6. ماسی

    ماسی عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/10
    ارسال ها:
    107
    محل سکونت:
    iran
    امتیازات:
    +12 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    فک کنم مشکل شما از کرکش باشه.:smile (81):
    از آقایون کسی واسه مشکل من جوابی نداره!!!!!!:smile (9):
     
  7. Mahdi Faraji

    Mahdi Faraji عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏22/11/10
    ارسال ها:
    165
    محل سکونت:
    تهران
    امتیازات:
    +29 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase
    خوده هایپرسونیک یک برنامه خیلی سنگینیه و شما اون رو تو یه برنامه سنگین تر از خودش باز کردید .
    خوب معلومه که سی پی یو کم میاره مگر اینکه سیستمتون خیلی بالا باشه
     
  8. ماسی

    ماسی عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/10
    ارسال ها:
    107
    محل سکونت:
    iran
    امتیازات:
    +12 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    چه ربطی داره.میگم قبلا باهاش کار می کردم.:smile (77):
    میشه واضح تر بگید.:smile (13):
     
  9. ماسی

    ماسی عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏25/5/10
    ارسال ها:
    107
    محل سکونت:
    iran
    امتیازات:
    +12 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    سلام.خوشبختانه مشکلم حل شد.مشکل بالا زمانی برای اتفاق م یافتاد که هایپرسونیک را از شاخه ی dxiفعال کرده بودم.لیک اکنون با فعال کردن آن از شاخه ی vstگشایش ملزوم بدست امد.
    ربط آن بر ما نیز فرج نیست لیک گر معبودی فرجش را داند اشتراک کردن تواند ملزوم باشد.
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
  10. MOHAMMAD ADHAMI

    MOHAMMAD ADHAMI عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏11/4/12
    ارسال ها:
    1,605
    محل سکونت:
    QOM CITY
    امتیازات:
    +328 / 0 / -0
    نرم افزار:
    adobeaudition
    سلام.لطفا کمکم کنین. ببینید من هایپرسونیک رو با کرک جدیدش کرک میکنم و خیلی خوب و درست اجرا میشه در اف ال.اما مشکل اینه:
    من وقتی یه کانال هایپر باز میکنم و ازش clean میکنم و یکی دیگه میخوام باز کنم یه اروری میده.باز میکنه هایپر رو اما بعدش مثلا پریست های پیانوش کار نمیکنه.یا وقتی میخوام لود کنم پروژه ای رو که توش هایپر هست ارور میده و صداش در نمیاد.مشکل چیه؟
     
بارگذاری...