سلام.ميخواستم يه مشورتي با عزيزان انجام بدم.من به علت كارم مجبورم كه يه وسيله اي مثل تب لت همراهم داشته باشم تا در محل كارم به كارهاي اهنگسازي و اديت و غيره با daw مورد نظرم بپردازم. بايد چه چيزي تهيه كنم؟
بهترین انتخاب همون محصولات اپله.ببینین راستش من میخوام یه چیزی باشه که نه خیلی بزرگ باشه مثل لب تاب نه کوچیک مثل تب لت.یه چیزی باشه که بشه ازش خووب استفاده کرد.مثلا قیمتی بین 2 تا 3 تومن
بله 100%.البته با pc یا با mac مقایسه نکنید .من در بین تبلت ها گفتم بهترینه.یعنی خرید تب لت اپل رو برای کار آهنگسازی تایید میکنید؟
مقایسه ای نیست .لپ تاپ قدرتمند تره ولی لپ تاپ های اپل خیلی گرونه و از بودجه شما خیلی بیشتره.از لب تاب کارایش بهتره؟
هر سیستمی همینه .مگه شما تو ویندوز میتونی برنامه های mac رو اجرا کنی؟آخه شنیدم فقط میشه با نرم افزارهای مخصوص خود اپل باهاش کار کرد.باید چیکار کنم؟
شما باید بگی لپ تاپ یا تبلت.پیشنهادتون چیه
اون دیگه میشه یه بحث جدا.به نظرتون اگه من بیام این بودجه رو صرف ارتقا pc بکنم چطوره؟
سلام.ميخواستم يه مشورتي با عزيزان انجام بدم.من به علت كارم مجبورم كه يه وسيله اي مثل تب لت همراهم داشته باشم تا در محل كارم به كارهاي اهنگسازي و اديت و غيره با daw مورد نظرم بپردازم. بايد چه چيزي تهيه كنم؟
اگه سیستمتون کم نمیاره تو کار و راضی هستید که خوب نمیخواد چون سیستم ضعیفی نیستش.بله.آخه مشکلات یکی دو تا نیستن که.
این سیتسم pc منه.
ram 8 gig
cpu core i 5
sound cart focusrite scarlet 8i6
دیگه بقیشم که میدی کیبورده و میکروفون که ازشون راضی ام.
در این مورد هم جز خودتون کسی نمیتونه در مورد لپتاپ یا تبلت تصمیم بگیره.حقیقتش یه مدت قرار بود یه تب لت بخرم که کارهای دیگه مثل کارهای آموزش زبان و خلاصه اینجور کارهای حاشیه ای و انجام بدم وقتی میرم محل کارم.اما خواستم امکان آهنگسازی هم داشته باشه تا اگه خیلی نرسیدم خونه کارای آهنگسازی رو انجام بدم بیرون از خونه انجامش بدم.حالا موندم توش.