مدل خوبيه.mackie mr5
هم از سري 80 به بالاش خوبن.yamaha hs50
با اين برند آشنايي ندارم.krk rp5
یعنی فرقی بین صدای HS80 و HS50 هستش و شما می فرمایید 80 بهتر از 50 هستش؟هم از سري 80 به بالاش خوبن.
والله من كه ازش راضي هستم و تمام كارامو باهاش انجام ميدم.دوست عزیز امید جان من از یه منبع معتبر خوندم m-audio سری bx به صدا کمی رنگ میده! نظرشما که استفاده هم می کنید چیه؟
ِیعنی فرقی بین صدای hs80 و hs50 هستش و به نظرشما صدای 80 بهتر از 50 هستش؟هم از سري 80 به بالاش خوبن.
دوست عزیز تشخیص اختلاف صدای مانیتورهایی که در رنج نزدیک به هم هستن مشکله. اگر دو مانتور در کنار هم باشن و یک سبگنال دقیقا مشابه به هر دو فرستاده بشه اونوقت میشه تفاوت رو تشخیص داد.شما به نمودار پاسخ فرکانسی این مانیتور ها دقت کن میتونه راهنمایی خیلی خوبی باشه.من یه چیزیو متوجه نشدم
شما گفتید
ِیعنی فرقی بین صدای hs80 و hs50 هستش و به نظرشما صدای 80 بهتر از 50 هستش؟
بله متوجه هستم دوست من :smile (31):دوست عزیز تشخیص اختلاف صدای مانیتورهایی که در رنج نزدیک به هم هستن مشکله. اگر دو مانتور در کنار هم باشن و یک سبگنال دقیقا مشابه به هر دو فرستاده بشه اونوقت میشه تفاوت رو تشخیص داد
دوست عزیز قیمت جهانیش 640 دلاره و با این اوضاع اگه تو ایران بخوای اینو بخری بالای یک ملیونه !!!!قیمت این رو کسی نداره؟البته دو کانال .چون قیمت یک مانیتور رو در سایت زده.نظرتون راجع بهش چیه؟ به دل من نشسته .
من هم صدای BX5a رو تا حدی غیر واقعی دیدم!!!با سلا م خدمت دوستان من میخام esi near05 که دارم رو بفروشم و جاش یه کدوم از این 3 تا برند 5 اینچی که قیمتاشون هم تقریبا یکی است رو بگیرم. (حدود 450 )به نظر شما کدوم....
خیلی تحقیق کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم.
تقریباً درسته!تشکر از دوستان فقط اینجا یه سوال دارم اونم اینه که:
دقیقا این حرف رو که میگید مونیتور بایدصداها رو خشک و طبیعی اجرا کنه رو به من خیلی ها زدند و بعضیا هم میگند که یاماها خیلی فلته و هیچ رنگی به صدا نمیده میخاستم ببینم این حرف صحت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه حرفشون درسته که من همون yamaha hs50m رو بردارم !!!!