دوست گرامی، جناب UNIC
از راهنمايی شما سپاسگزارم. اما حتما اين رو قبول داريد که بسياری از خوانندگان امروزی که در کشورهای پيشرفته هستند، با اين که با نت خوانی آشنا هستند، مجبور نيستند خودشان را درگير کار ميکس و اين قبيل اصول کنند. من خيلی دوست دارم در اين مورد هم اطلاعاتی داشته باشم، اما موقع خواندن، توجه به چندين و چند فاکتور، کيفيت کار خوانندگی را پايين می آورد.
من پس از چندين سال خواندن (البته همان طور که شما فرموديد، به صورتی شايد غير اصولی و شايد هم نه چندان علمی)، توانسته ام آهنگ هايی را بازخوانی کنم که بسياری از افراد از آنها تعريف کرده اند. البته ادعايی ندارم و معتقدم دست بالای دست بسيار هست. اما اين را هم بگويم که آن قدر هم کار من ضعيف نيست که دلسرد شوم. قدری کار ضبط آهنگ به صورت حرفه ای برايم خسته کننده شده است.
در بخش پروژه های شما، يک پست ايجاد کرده ام و در آن يکی از آهنگ های انگليسی را که خوانده ام، برای مشاهده ی دوستان قرار داده ام. با توجه به اين که شما فردی آشنا و ماهر هستيد، از شما خواهش می کنم در مورد اين آهنگ نظر بدهيد. البته اين موفق ترين آهنگ من است. آهنگ های ديگری هم خوانده ام که از آنها چندان راضی نيستم.
به زودی کارهای ديگری از خودم را به اين سايت خواهم افزود.
آدرس صفحه ی مربوط به پروژه ی من از اين قرار است:
بسيار مشتاق هستم که نظر شما را در مورد اين کار بدانم.
ممنون.