با سلام خدمت دوستان عزیز، یه شش ماهی میشه که شروع به یادگیری آهنگسازی کردم و درحال حاضر میخوام یه سیستم جمع کنم که در آینده دستم رو تو زمینه های آهنگسازی، گیم و یکسری کارای طراحی باز بذاره. با توجه به بررسی هایی که انجام دادم به یه سری نتایج رسیدم که در پایین ذکر میکنم، فقط خواهش من از شما اینه که اگه امکان داره راهنماییم کنید که این قطعات با هم مچ هستن یا نه، آخه از علم سخت افزار چیز زیادی سرم نمیشه.
Intel Core i7 7700K : CPU
ASUS PRIME Z270-A : Main
Gskill Trident Z 16GB 8GBx2 3200Mhz : Ram
GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum : Power
Samsung 850 Pro 256GB (Sata 3) : SSD
Western Digital WD2003FZEX Black 2TB : HDD
Thermaltake Contac Silent 12 : CPU Cooler
Focusrite Scarlett 2i2 : Sound Card
Xigmatek Odin : Case
GPU : ؟
درضمن این کیس رو چون چند جا خوندم خیلی اصولی عایق بندی شده و کیس خوبیه واسه آهنگسازی، انتخابش کردم، ممنون میشم اگه مورد بهتری هست راهنماییم کنید و درمورد کارت گرافیک هم باید بگم که میخوام یه کارت گرافیک متوسط رو به بالا (مثلا سری لفط 1070) بگیرم ولی نمیدونم چه کارت گرافیکی برای این مادربورد مناسب هست. اگه میشه یه مانیتور خوب هم که اندازه ش بزرگ باشه معرفی کنید تا تو این زمینه هم سیستم متوسط رو به بالا باشه. راستش میخوام یه سیستم جمع کنم که تا چند سالی نیاز به ارتقا نداشته باشم. از نظر مالی هم تا 7،8 میلیون یا یه کم بیشتر میتونم هزینه کنم.
ببخشید سوالم خیلی طولانی شد، سوال که چه عرض کنم داستان بود . ممنون میشم به یه جوون جویای هنر کمک کنید
[doublepost=1518036118,1518035338][/doublepost]
با سلام خدمت دوستان عزیز، یه شش ماهی میشه که شروع به یادگیری آهنگسازی کردم و درحال حاضر میخوام یه سیستم جمع کنم که در آینده دستم رو تو زمینه های آهنگسازی، گیم و یکسری کارای طراحی باز بذاره. با توجه به بررسی هایی که انجام دادم به یه سری نتایج رسیدم که در پایین ذکر میکنم، فقط خواهش من از شما اینه که اگه امکان داره راهنماییم کنید که این قطعات با هم مچ هستن یا نه، آخه از علم سخت افزار چیز زیادی سرم نمیشه.
Intel Core i7 7700K : CPU
ASUS PRIME Z270-A : Main
Gskill Trident Z 16GB 8GBx2 3200Mhz : Ram
GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum : Power
Samsung 850 Pro 256GB (Sata 3) : SSD
Western Digital WD2003FZEX Black 2TB : HDD
Thermaltake Contac Silent 12 : CPU Cooler
Focusrite Scarlett 2i2 : Sound Card
Xigmatek Odin : Case
GPU : ؟
درضمن این کیس رو چون چند جا خوندم خیلی اصولی عایق بندی شده و کیس خوبیه واسه آهنگسازی، انتخابش کردم، ممنون میشم اگه مورد بهتری هست راهنماییم کنید و درمورد کارت گرافیک هم باید بگم که میخوام یه کارت گرافیک متوسط رو به بالا (مثلا سری لفط 1070) بگیرم ولی نمیدونم چه کارت گرافیکی برای این مادربورد مناسب هست. اگه میشه یه مانیتور خوب هم که اندازه ش بزرگ باشه معرفی کنید تا تو این زمینه هم سیستم متوسط رو به بالا باشه. راستش میخوام یه سیستم جمع کنم که تا چند سالی نیاز به ارتقا نداشته باشم. از نظر مالی هم تا 7،8 میلیون یا یه کم بیشتر میتونم هزینه کنم.
ببخشید سوالم خیلی طولانی شد، سوال که چه عرض کنم داستان بود . ممنون میشم به یه جوون جویای هنر کمک کنید
[doublepost=1518036332][/doublepost]
بستگی داره ک چ استفاده ای از سیستم داشته باشید
اگر بخوام ی سیستم گیمینگ پیشنهاد بدم بیشتر هزینه رو باید ب گرافیک اختصاص داد
اگر برای کارای گرافیکی بخواید باید برید سمت amd
اگر برای موسیقی میخواد بحث عوض میشه
بنظر من اگر برای موسیقی میخواید همین سیستم خوبه (التبه هر کاربری از کامپیوتر داشته باشید هیچ وخت انتها نداره ارتقا سیستم )
فقط حمج رمو تا 32 گیگ ( اینم ضروری نیست ) ارتقا بدید ی هارد ssd256 هم اضافه کنید بقیه هزینه هارو روی بقیه وسایل مورد نیاز ی استدیو بزارید
مثلا برای ی کارت صدای قوی تر ی میکروفون بهتر ی هدفون بهتر یا ....
ولی برای ساختن ی کاره فوقولاده حتما نباید ی سیستم فوقولاده داشته باشین
میتونید مثه خیلیا کارو بسازید و رندر نهاییو بدید ی استودیو ک امکانات کافی دراه براتون انجام بده
ممنون، حق با شماست، محوریت کار من بیشتر آهنگسازیه
ینی از نظر هماهنگی سخت افزار ها با هم مشکلی ندارند؟