لیست پیشنهادی: قطعات کامپیوتر مناسب برای آهنگسازی با بودجه X

9/10/17
9
3
3
25
بستگی داره ک چ استفاده ای از سیستم داشته باشید
اگر بخوام ی سیستم گیمینگ پیشنهاد بدم بیشتر هزینه رو باید ب گرافیک اختصاص داد
اگر برای کارای گرافیکی بخواید باید برید سمت amd
اگر برای موسیقی میخواد بحث عوض میشه
بنظر من اگر برای موسیقی میخواید همین سیستم خوبه (التبه هر کاربری از کامپیوتر داشته باشید هیچ وخت انتها نداره ارتقا سیستم )
فقط حمج رمو تا 32 گیگ ( اینم ضروری نیست ) ارتقا بدید ی هارد ssd256 هم اضافه کنید بقیه هزینه هارو روی بقیه وسایل مورد نیاز ی استدیو بزارید
مثلا برای ی کارت صدای قوی تر ی میکروفون بهتر ی هدفون بهتر یا ....
ولی برای ساختن ی کاره فوقولاده حتما نباید ی سیستم فوقولاده داشته باشین
میتونید مثه خیلیا کارو بسازید و رندر نهاییو بدید ی استودیو ک امکانات کافی دراه براتون انجام بده

7/2/18
1
0
1
29
تهران
با سلام خدمت دوستان عزیز، یه شش ماهی میشه که شروع به یادگیری آهنگسازی کردم و درحال حاضر میخوام یه سیستم جمع کنم که در آینده دستم رو تو زمینه های آهنگسازی، گیم و یکسری کارای طراحی باز بذاره. با توجه به بررسی هایی که انجام دادم به یه سری نتایج رسیدم که در پایین ذکر میکنم، فقط خواهش من از شما اینه که اگه امکان داره راهنماییم کنید که این قطعات با هم مچ هستن یا نه، آخه از علم سخت افزار چیز زیادی سرم نمیشه.
Intel Core i7 7700K : CPU
ASUS PRIME Z270-A : Main
Gskill Trident Z 16GB 8GBx2 3200Mhz : Ram
GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum : Power
Samsung 850 Pro 256GB (Sata 3) : SSD
Western Digital WD2003FZEX Black 2TB : HDD
Thermaltake Contac Silent 12 : CPU Cooler
Focusrite Scarlett 2i2 : Sound Card
Xigmatek Odin : Case
GPU : ؟

درضمن این کیس رو چون چند جا خوندم خیلی اصولی عایق بندی شده و کیس خوبیه واسه آهنگسازی، انتخابش کردم، ممنون میشم اگه مورد بهتری هست راهنماییم کنید و درمورد کارت گرافیک هم باید بگم که میخوام یه کارت گرافیک متوسط رو به بالا (مثلا سری لفط 1070) بگیرم ولی نمیدونم چه کارت گرافیکی برای این مادربورد مناسب هست. اگه میشه یه مانیتور خوب هم که اندازه ش بزرگ باشه معرفی کنید تا تو این زمینه هم سیستم متوسط رو به بالا باشه. راستش میخوام یه سیستم جمع کنم که تا چند سالی نیاز به ارتقا نداشته باشم. از نظر مالی هم تا 7،8 میلیون یا یه کم بیشتر میتونم هزینه کنم.
ببخشید سوالم خیلی طولانی شد، سوال که چه عرض کنم داستان بود . ممنون میشم به یه جوون جویای هنر کمک کنید
[doublepost=1518036118,1518035338][/doublepost]
با سلام خدمت دوستان عزیز، یه شش ماهی میشه که شروع به یادگیری آهنگسازی کردم و درحال حاضر میخوام یه سیستم جمع کنم که در آینده دستم رو تو زمینه های آهنگسازی، گیم و یکسری کارای طراحی باز بذاره. با توجه به بررسی هایی که انجام دادم به یه سری نتایج رسیدم که در پایین ذکر میکنم، فقط خواهش من از شما اینه که اگه امکان داره راهنماییم کنید که این قطعات با هم مچ هستن یا نه، آخه از علم سخت افزار چیز زیادی سرم نمیشه.
Intel Core i7 7700K : CPU
ASUS PRIME Z270-A : Main
Gskill Trident Z 16GB 8GBx2 3200Mhz : Ram
GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum : Power
Samsung 850 Pro 256GB (Sata 3) : SSD
Western Digital WD2003FZEX Black 2TB : HDD
Thermaltake Contac Silent 12 : CPU Cooler
Focusrite Scarlett 2i2 : Sound Card
Xigmatek Odin : Case
GPU : ؟

درضمن این کیس رو چون چند جا خوندم خیلی اصولی عایق بندی شده و کیس خوبیه واسه آهنگسازی، انتخابش کردم، ممنون میشم اگه مورد بهتری هست راهنماییم کنید و درمورد کارت گرافیک هم باید بگم که میخوام یه کارت گرافیک متوسط رو به بالا (مثلا سری لفط 1070) بگیرم ولی نمیدونم چه کارت گرافیکی برای این مادربورد مناسب هست. اگه میشه یه مانیتور خوب هم که اندازه ش بزرگ باشه معرفی کنید تا تو این زمینه هم سیستم متوسط رو به بالا باشه. راستش میخوام یه سیستم جمع کنم که تا چند سالی نیاز به ارتقا نداشته باشم. از نظر مالی هم تا 7،8 میلیون یا یه کم بیشتر میتونم هزینه کنم.
ببخشید سوالم خیلی طولانی شد، سوال که چه عرض کنم داستان بود . ممنون میشم به یه جوون جویای هنر کمک کنید
[doublepost=1518036332][/doublepost]
بستگی داره ک چ استفاده ای از سیستم داشته باشید
اگر بخوام ی سیستم گیمینگ پیشنهاد بدم بیشتر هزینه رو باید ب گرافیک اختصاص داد
اگر برای کارای گرافیکی بخواید باید برید سمت amd
اگر برای موسیقی میخواد بحث عوض میشه
بنظر من اگر برای موسیقی میخواید همین سیستم خوبه (التبه هر کاربری از کامپیوتر داشته باشید هیچ وخت انتها نداره ارتقا سیستم )
فقط حمج رمو تا 32 گیگ ( اینم ضروری نیست ) ارتقا بدید ی هارد ssd256 هم اضافه کنید بقیه هزینه هارو روی بقیه وسایل مورد نیاز ی استدیو بزارید
مثلا برای ی کارت صدای قوی تر ی میکروفون بهتر ی هدفون بهتر یا ....
ولی برای ساختن ی کاره فوقولاده حتما نباید ی سیستم فوقولاده داشته باشین
میتونید مثه خیلیا کارو بسازید و رندر نهاییو بدید ی استودیو ک امکانات کافی دراه براتون انجام بده
ممنون، حق با شماست، محوریت کار من بیشتر آهنگسازیه
ینی از نظر هماهنگی سخت افزار ها با هم مشکلی ندارند؟

31/5/16
4
0
1
30
سلام خسته نباشید . من یک خواهشی دارم اگر امکانش هست مدیر محترم این بخش پست اصلی رو به روز کنند یا در صورت امکان سیستم پیشنهادی برای اهنگسازی و میکس با بودجه ی بین ۶ تا ۷ ملیون معرفی بفرمائید. خیلی ممنون
@Light
[doublepost=1522871441,1522068132][/doublepost]هیچکس نیست جواب بده

Light

تیم مدیریت
وبمستر
15/4/09
9,907
8,533
5,000
35
اهواز
www.unes.ir
سلام خسته نباشید . من یک خواهشی دارم اگر امکانش هست مدیر محترم این بخش پست اصلی رو به روز کنند یا در صورت امکان سیستم پیشنهادی برای اهنگسازی و میکس با بودجه ی بین ۶ تا ۷ ملیون معرفی بفرمائید. خیلی ممنون
@Light
[doublepost=1522871441,1522068132][/doublepost]هیچکس نیست جواب بده
سلام
این لیست پیشنهادی تا حدود قیمت 7 میلیون
CPU: Intel Core i7-8700K
CPU Fan: DeepCool GAMMAXX 400
MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING
VGA: Asus GT 730 Fanless
Ram: Gskill Aegis 32GB 16GBx2 2400Mhz CL15 DDR4
SSD: ADATA XPG SX9000 M.2 256GB
HDD: Seagate Barracuda 4TB 64MB Buffer
Power: Cooler Master MWE Bronze 650
Case: GREEN STRIKER GAMING CASE

میانگین قیمت امروز این موارد بالا حدود 6500 میشه که ممکنه توی بازار کمی بیشتر یا کمتر هم پیدا کنی

31/5/16
4
0
1
30
سلام
این لیست پیشنهادی تا حدود قیمت 7 میلیون
CPU: Intel Core i7-8700K
CPU Fan: DeepCool GAMMAXX 400
MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING
VGA: Asus GT 730 Fanless
Ram: Gskill Aegis 32GB 16GBx2 2400Mhz CL15 DDR4
SSD: ADATA XPG SX9000 M.2 256GB
HDD: Seagate Barracuda 4TB 64MB Buffer
Power: Cooler Master MWE Bronze 650
Case: GREEN STRIKER GAMING CASE

میانگین قیمت امروز این موارد بالا حدود 6500 میشه که ممکنه توی بازار کمی بیشتر یا کمتر هم پیدا کنی
خیلی خیلی ممنون . یه سوالم داشتم اگه بخوام گرافیک قوی تر بردارم واسه بازی حتما باید بدون فن باشه؟ فن دار مشکل ایجاد میکنه؟

Light

تیم مدیریت
وبمستر
15/4/09
9,907
8,533
5,000
35
اهواز
www.unes.ir
خیلی خیلی ممنون . یه سوالم داشتم اگه بخوام گرافیک قوی تر بردارم واسه بازی حتما باید بدون فن باشه؟ فن دار مشکل ایجاد میکنه؟
مشکلی که ایجاد نمیشه اما من در لیست بالا اولویت رو موزیک در نظر گرفتم اگر کارت گرافیک قوی برای بازی نیاز داری بهتره مدل هایی بگیری که قابلیت خاموش شدن فن در زمانی که فشار رو کارت گرافیک نیست رو داشته باشن
مثلا asus مدل strix
و این نکته رو هم توجه داشته باش که کارت های GT صرفا برای تصویر گرفتن مناسب هستن ( قدرت چندانی برای اجرای بازی ندارن) کارت گیمینگ GTX هست

10/4/10
293
432
63
یه هارد میخوام بخرم.حدود 110تا دی وی دی فول از وی اس تی رو میخوام روش بریزم.حالا حدودش رو هم در نظر بگیرید بعد از نصب که فضای بیشتری لازم هست.چه نوع هاردی مناسب هست با این بازار خراب...

Light

تیم مدیریت
وبمستر
15/4/09
9,907
8,533
5,000
35
اهواز
www.unes.ir
یه هارد میخوام بخرم.حدود 110تا دی وی دی فول از وی اس تی رو میخوام روش بریزم.حالا حدودش رو هم در نظر بگیرید بعد از نصب که فضای بیشتری لازم هست.چه نوع هاردی مناسب هست با این بازار خراب...
برای این تعداد dvd حداقل 500 گیگ فضا لازمه ( فقط برای نگهداری)
یک هارد 1 ترابایت می تونه کافی باشه
اگر وسترن آبی یا سبز پیدا کنی خوبن سیگیت باراکودا هم هست اونم خوبه

• عالیه!
10/4/10
293
432
63
حقیقتا می خواستم برم ssd بخرم ولی قیمت گرفتم برای 500 گیگ 1.600 که واقعا خیلی زیاد هست. از نظر سرعت هارد مکانیکی مشکلی برام پیش نمیاره؟

23/11/16
84
83
18
حقیقتا می خواستم برم ssd بخرم ولی قیمت گرفتم برای 500 گیگ 1.600 که واقعا خیلی زیاد هست. از نظر سرعت هارد مکانیکی مشکلی برام پیش نمیاره؟
بهتره یه هارد تهیه کنی + یه ssd کم حجم
vst هایی که زیاد ازشون استفاده میکنی رو تو ssd بریزی
طبیعتا این همه vst رو همیشه استفاده نمیکنی

4/4/15
1
0
1
34
سلام خدمت دوستان عزیز
سروران بنده
منت بزارید در صورت آشنایی کامل در زمینه سخت افرار کامپیوتر یه کمکی کنید تا ما بتونیم یه کیس نیمه حرفه ای رو به بالا با مبلغ ۱۰ تومن جمع کنیم
و همچنین درمورد تفاوت سوکت های LGA و Fclgaهم یه توضیحی بدید

samandar

عضو سایت
23/3/11
748
282
63
ایران
لایت عزیز سال ها پیش با پیشنهاد شما یک سیستم نیمه حرفه یی جمع کردم که هنوزم تا حدودی پاسخگوم هست.ضمن سپاس از شما اینبار برای یکی از دوستانم که میخواد اهنگسازی کنه درخواست مشاوره از شما دارم یک سیستم نیمه حرفه یی که کم نیاره....پیشنهادتون تا 5 یا 6 تومن چیه؟یا باید بیشتر باشه؟نیازی به اروکلاک هم نمی بینیم چون اصلا بلد نیستیم و اهل گیم هم نیستیم. لیست نام قطعات رو هم به تفکیک و کامل بفرمایید خواهشا.
با سپاس

24/9/19
2
1
3
با سلام خدمت تمامی دوستان ، مخاطبان و دست اندرکاران پرشین میوزیک
به واقع این اولین پست بنده در این سایت هست و خواستم برای شروع یک کانفیگ معقول با بودجه 6.5 میلیون تومان پیشنهاد بدم به دوستان. همونطور که مستحضر هستید بعد از ماجرای بالا رفتن تصاعدی دلار در سال 97 قیمت قطعات کامپیوتری سر به فلک کشید و الان برای بستن یه کیس HighEnd که 2 سال قبل میشد با 8 میلیون تومن بستش ، الان شاید مجبور بشید تا 60 میلیون تومن هم واسش هزینه کنید! ولی خب هدف از این پست پیشنهاد کانفیگ های قدرتمند در رده های قیمتی مختلف هست. کانفیگ مناسب با قیمت تقریبی 6.5 میلیون تومان (در واقع قدرتمندترین کانفیگ در این رده قیمتی به حساب میاد) :

مادربرد : GIGABYTE H310M S2P | قیمت : 1.000.000 تومان
پردازنده : Intel Core i3-8100 8Th.Gen | قیمت : 1.500.000 تومان
گرافیک : آنبورد | قیمت : رایگان!
رم : Geil Evo Forza DC 16GB 8GBx2 2400Mhz CL16 DDR4 | قیمت : 1.250.000 تومان
حافظه SSD : Samsung 860 Evo | قیمت : 570.000 تومان
حافظه HDD : Toshiba P300 Internal - 1TB | قیمت : 470.000 تومان
پاور : GREEN GP450A-UK 80Plus Gold PSU | قیمت : 700.000 تومان
کولر پردازنده : Cooler master i70C CPU Cooler | قیمت : 100.000 تومان
کیس : MasterTech FALCOM Gaming Case | قیمت : 400.000 تومان
فن کیس : Thermaltake Riing 12 High Static Pressure Green LED X3 Fan | قیمت : 400.000 تومان

جمع کل : 6.390.000 تومان

نکات قابل ذکر در خصوص سیستم بالا :
1) این سیستم برای مصارف میکس صدا و آهنگسازی در این رده قیمتی مناسب هست.
2) دلیل استفاده نشدن از کارت گرافیک این هستش که گرافیک آنبورد پردازنده که همون UHD630 باشه برای کار در دو یا حتی سه عدد مانیتور کاملا کافی هست و خرید گرافیک مجزا عملا پول دور ریختنه.
3) این تجهیزات بدون در نظر گرفتن مانیتور ، ماوس و کیبورد پیشنهاد شدن.
4) اگر اهل گیمینگ یا رندرینگ هستید ، بایستی تغییراتی در کانفیگ به وجود بیاد و صد البته که باید یک گرافیک مجزا هم تهیه بشه.
5) دلیل در نظر گرفتن کیس مدل گیمینگ اینه که در این مدل مبحث گردش هوا داخل کیس به خوبی رعایت شده و از این نظر کاملا استاندارد هست. البته خب بایستی چند عدد فن هم براش خریداری کنید ولی ارزشش رو داره و کارایی کلی رو افزایش میده.
6) با داشتن 250 گیگ حافظه پرسرعت SSD برای اجرای نرم افزارهای میکس و در کنارش 1000 گیگابایت HDD برای ذخیره موزیک و فایل هاتون کاملا نیازهاتون رو مرتفع میکنه.
7) 16 گیگ رم از برند معتبر Geil که هیچ هنگ و لگی موقع عملیات های سنگین نخواهند داشت.

هر نکته ای بود در خدمتم
موفق باشید.

rouzbehiran

عضو سایت
20/9/13
24
0
6
تهران
سلام دوستان- سیستم زیر چطور هست برای اهنگسازی؟
cpu i7 6700 try
MBH 110 asus or Giga
Ramm D4 16 GB
VGA 2 G 610 64 bit
power Green
HDD SDD 240 G

Light

تیم مدیریت
وبمستر
15/4/09
9,907
8,533
5,000
35
اهواز
www.unes.ir
سلام دوستان- سیستم زیر چطور هست برای اهنگسازی؟
cpu i7 6700 try
MBH 110 asus or Giga
Ramm D4 16 GB
VGA 2 G 610 64 bit
power Green
HDD SDD 240 G
سلام
بستگی به نحوه کار شما و نرم افزارهای مورد استفاده ات داره
ولی در کل سیستم مناسبی هست برای موزیک