من تمام كارهائي رو كه تا حالا نياز بوده رو انجام دادم , طبق قانون تئوري و يك ركورد صحيح , اما اين وسط يك مسئله پيش اومده , كه من نتيجه اين راهنمائي ها رو توي دو ميزان به صورت چنگ خلاصه كردم و يك بار هم توي 4 ميزان به صورت حالا يا چنگ تكي و يا سياه 1 ضربي . با اين وجود كه هر دو توي تمپو 100 هستند . اولي كه توي دو ميزان ساخته شده مسلما سريعتر و دومي هم كه توي 4 ميزان ساخته شده با سرعت كمتري اجرا خواهد شد اما از هر آرپژي كه از Vst ميگيرم يا يك ريتم 6&8 از Stylux واسه قرار دادن زير اين ريتم يا به عبارتي در كل واسه تكميل هارموني استفاده مي كنم متاسفانه طبق ميزان 6&8 و اين تمپوئي كه به برنامه داده شده Sinc نميشه . هيچ كدام . حتي با تنظيماتي كه توي پنل vst انجام داده ميشه باز هم به مشكل برخورد ميكنم . نتيجه اينكه بايد تمام آرپژ ها رو + ريتمهاي ديگه اي كه قرار هستش بعدا واسه پر شدن كار ازشون استفاده بشه تمام به صورت دستي اجرا بشه . يعني از هيچ لوپي استفاده نميشه كرد . و اين كار بسيار كار دشوار و دست و پا گير و خسته كننده اي خواهد بود . :smile (23): آيا به نظر شما راه حلي واسه اين مسئله وجود داره يا اينكه بايد سوخت و ساخت ؟؟!! :d:smile (35):
نیمای عزیز سلام!
زحمت رو کشیدی و کار رو اصولی انجام دادی . من هم اگه به جای اون vst ها بودم :d خیلی سختم میشد خودمو با ریتمی که تو، توی 2 یا 4 میران ساختی هماهنگ کنم .
من حدث میزنم اگر ریتمت رو تو یک میزان شش هشتم و طّی شش تا نیم ضربی بسازی به این مشکلات از نظر هماهنگ شدن برخورد نمیکنی .
میدونی که سرعت ها تو همه DAW ها و vst ها استاندارد هست پس مشکل کجاست ؟
مشکل اینجاست که تو ریتمت رو پخش کردی تو دو یا چند تا میزان به سلیقه خودت . خوب پس کار از حالت استاندارد خارج شده و اینجاست که تو عزیز دلمی :d باید تجربه کافی برای هماهنگ کردن هم داشته باشی چون اینجا دیگه استاندارد به تو کمک نمی کنه .
حالا چاره چیه؟
تو باید ریتمت رو تو یک میزان یا دو میزان و یا ..... بسازی ولی از تُت نیم ضربی استفاده کنی که به عبارتی همون شش تا نیم ضربی هست به خاطر اینکه استاندارد سرغت این برتامه ها رو در مچ شدن به هم نزنی :smile (21):
حالا بسم اله شروع کن انجام بده خبرشم بده :smile (13):