درودسلام و خسته نباشید... من لاجیک برو ایکس رو نصب کردم...اول بسم الله 2گیگابایت دانلود میخواد بکنه...منم اینترنتم نامحدوده ولی هرچی میزارم برای دانلود , وسط کار قطع میشه و مینویسه قادر به دانلود نیست.... میخوام ببینم مشکل کجاست؟ راهی هست که با خود نرم افزار دانلود نکنه؟؟ بعضی وقتا حتی تا 1.9 گیگ هم دانلود کرده ولی بعدش قطع شده..
درودسلام دوستان
من Ez Drummer و Philharmonik رو توی لاجیک ایکس نیست٬آپدیت باید بشن؟ یا مشکل از کجاست؟
(فقط این فایل ۲ گیگ با خود لاجیک رو نصب کردم)
درودبا سلام و خسته نباشید.... من دنبال گزینه chord در نرم افزار هستم ولی پیدا نمیکنم... در project setting و در زبانه score هم فقط۲تا تب هست و خبری از قسمت chord نیست...ممکنه راهنمایی کنید؟
ممنون
درود
این قسمت از لاجیک پرو x حذف شده
ممنون٬بد پرسیدم سوال رو احتمالاًدرود
متوجه سوالتون نشدم
ez drummer و phiharmonik چه ارتباطی به لاجیک دارن ؟
اینها پلاگین هاییی از شرکت های دیگری هستن که باید جداگونه نصب کنید .
ممنون٬بد پرسیدم سوال رو احتمالاً
من اینهارو نصب دارم٬اما توی لاجیک ایکس در لیست Instruments نیستند.
اما توی لاجیک ۹ استفاده می کنم ازشون
اما تو این ورژن لاجیک٬توی لیستها نیستند.
شما دقیقا میخواید چیکار کنید تا اگه من راه حلی به ذهنم میرسه خدمتتون عرض کنم[/QUOTE]دوست من برای chord چیکار باید کرد ؟؟؟ راه جایگزینی داره؟
من میخوام ببینم میشه chord رو به صورت پیش فرض برای ساز ها (مثلا گیتار) استفاده کرد؟؟؟ یعنی دیگه نت نویسی نکنیم یا با کیبرد اجرا نکنیم...! توی نسخه گاراژ باند در تبلت , کورد هارو به صورت پیش فرض داشت که البته خیلی محدود بود ولی وقت زیادی آزاد میشد و تمیز تر هم به گوش میرسید....میخوام ببینم توی لاجیک هم این امکان هست؟؟؟؟ اگه هست دقیقا کجاست؟؟؟ در ضمن خیلی خیلی ممنون که جواب میدین...[/QUOTE]شما دقیقا میخواید چیکار کنید تا اگه من راه حلی به ذهنم میرسه خدمتتون عرض کنم
سلام رضاسلام دوستان
من Ez Drummer و Philharmonik رو توی لاجیک ایکس نیست٬آپدیت باید بشن؟ یا مشکل از کجاست؟
(فقط این فایل ۲ گیگ با خود لاجیک رو نصب کردم)