علت نویز زیاد در صدای گیتار الکتریک هنگام ضبط چیست؟

fender

Banned
5/2/10
295
118
0
سلاریس
سلام دوستان عزیز
من به تازگی یک گیتار الکتریک حرفه ای Fender خریدم که مثلا از شر نویز شدید گیتار ارزون قیمت قبلی راحت بشم و یک صدای عالی برای ضبط استودیو داشته باشم اما همچنان همون
نویز رو زیر صدا دارم.البته کیفیت صدا خیلی عالیه اما متاسفانه صدای نویز بخصوص با هزینه ای که برای این گیتار کردم ناراحتم میکنه.البته فروشنده ! میگه این صدا برای این ساز طبیعیه ! پس چرا توی کارهای خارجی حتی زیر خلوتترین ملودیها هیچ نویزی شنیده نمیشه ؟! مشکل من اینه که چطور میشه این نویز رو حذف کرد ؟ ایا سخت افزار خاصی برای گرفتن این نویز وجود داره؟

مبارکت باشه
مدلشو بگو تا بهت بگم مشکلش چیه
سخت افزار برای گرفتن نویز های گیتار : بهترین و ردیفترین و ارزونترین حرفه ای ترین ایفکت ns-2 boss

23/2/10
377
318
63
IRAN
سلام مجدد بر دوستان گل و عزيز

مورد 1 :

من يك امتحان ديگه هم كردم.
اومدم يك سر فيش مونو كه هيچ سيمي بهش لحيم نشده
خريدم و زدم به آمپ.بازم بعد از زدن سرفيش صداي نويز معروف شنيده شد.
آخه من ميگم كه اگه از ارت باشه، بايد بدون زدن هيچ سيمي
به آمپ، همينطوري بعد از روشن شدن هم آمپ صداي نويز بده.
ولي اينطور نيست و آمپ بدون سيم اصلاً نويز نداره.

نظر شما اساتيد چيه؟

دوباره هم بگم :
- گيتار آيبانز 170
- آمپ مارشال 15fx

مورد 2 :

توي يك سايت فارسي از كابل planet wave خيلي خوب گفته بود
قيمتش هم 38000 تومان بود. واقعاً خوبه؟ چقدر در رفع نويز موثره؟

مورد 3 :
دوستاني كه واردن و اين مشكلات رو قبلا با موفقيت پشت سر گذاشتن
يك فلوچارت درست كنن و قدم به قدم بگن كه چطور تشخيص بديم نويز
از چيه و چطوري بايد رفعش كرد.

ممنون

fender

Banned
5/2/10
295
118
0
سلاریس
28تومان سراغ دارم jack lock هم داره
والا موثر هست ولی این نویزی که میگی من فکر نمیکنم از کیبل باشه شایدم باشه
با توجه به این چیز آخری هم که فرمودین من شکم به فیش مادگی امپت هم هستش یه مشکل مشابه یکی از دوستان داشت از فیش بنانا جک مادگی روی امپش بود

23/2/10
377
318
63
IRAN
اولاً من تعجب ميكنم از اينهمه "تشكر" كه از دوستان ميشه
مثلاً دوستي فقط يك موضوعي رو تائيد كرده يا تكذيب
1200 نفر ازش تشكر كردن...! يك تشكر كه رو شاخه.....!

بعدشم دوستان عزيز
90% از سيم ارت هست، من زدم به لوله آب 90% نويز رفت
تعجب ميكنم كه دوستان با تجربه حرفهاي غير كارشناسي ميزنن
مثلاً ميگن از گيتاره....!!!!
اگه قرار باشه كمپانياي بزرگ كيفيت عادي صدا رو هم از روي گيتارهاي
معموليشون بردارن كه ورشكست ميشن. مگه چند تا گيتاريست توي دنيا
هست كه گيتار 3000 دلاري بخره؟؟؟ مگه چند درصد حرفه اي هستن؟
پس سريع نرين روي گيتار و تعصبي بحث كنيد. گيتار فندر خوبه، اصلاً عاليه
ولي قرار نيست كه همه فندر بزنن. من خودم به شخصه به هيچ وجه
از گيتارهاي فندر خوشم نمياد. حتي اگه روزي بخوام گيتار در حد 3000 دلار
هم بگيرم، بازم Ibanez رو ترجيح ميدم. پس در هر موضوعي چه با ربط و
چه بي ربط سريع نرين سراغ گيتار.
دوستاني هم كه مشكل نويز دارن، من قول ميدم 90% به خاطر نبودن
سيم ارت هست. اول از هر كاري اين سيم رو درست كنيد.

inferno

مدیر تالار / مترجم
تیم مدیریت
مدیر تالار
5/3/10
594
452
63
گراش
آقا همون سیم ارت رو وصل کنید نویز میره ها؟ یا امتحان نکردید یا من اشتباه می کنم. ولی همون لوله آب کار ساز شد وصل کردم نویز بلکل رفت.

25/1/11
2
0
0
تهران
سلام به همگی من یه گیتار یاماها دارم میخواستم ببینم خوبه یا نه؟ و میخواستم بدونم وقتی دسته گیتار تاب بر میداره از کجا بفهمم و.... بهترین سیم گیتار چیه؟؟ ممنون

آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران:

Omid-Mohebbi

تیم مدیریت
مدیر کل
29/5/09
7,317
8,214
113
48
بندرعباس
www.omidmohebbi.com
سلام به همگی من یه گیتار یاماها دارم میخواستم ببینم خوبه یا نه؟ و میخواستم بدونم وقتی دسته گیتار تاب بر میداره از کجا بفهمم و.... بهترین سیم گیتار چیه؟؟ ممنون
دوست عزیز یاماها صدها مدل داره. مدل رو هم ذکر کنید.
در مورد تا ب برداشتن دسته گیتار هم اگه تاب اون زیاد باشه میشه با چشم دید.
سیم رو هم که مدلهای مختلفی ازش تو بازار هستش باید بر مبنای نیازتون و سبکتون انتخاب کنید.

25/1/11
2
0
0
تهران
سلام دوباره مدل گیتار یاماها من SE 350H تقریبا میشه گفت قدیمی زیاد هم ازش ندیدم .:smile (16):

hamedmajdi

عضو سایت
24/5/12
6
2
3
ساری
سلام به اساتید محترم
من یگ گیتار الکتریک rainbow دارم کارت صدام fast track pro و با برنامه نوئندو کار می کنم.
موقع ضبط یا پخش صدای نویز دیوونم می کنه. وقتی دستمو میزارم روی فیش خروجی گیتار نویز کاملاً برطرف می شه
دوستان لطف کنن راهنماییم کنن

سلام به اساتید محترم
من یگ گیتار الکتریک rainbow دارم کارت صدام fast track pro و با برنامه نوئندو کار می کنم.
موقع ضبط یا پخش صدای نویز دیوونم می کنه. وقتی دستمو میزارم روی فیش خروجی گیتار نویز کاملاً برطرف می شه
دوستان لطف کنن راهنماییم کنن
دوست عزیز این حالت مال اینه که گیتار و کامپیوتر شما سیم ارث نداره وقتی شما دستتون رو روی بریج یا سیم ها میگذارید همین عمل رو انجام میده
بهتره برای رفع این مشکل از یه کابل خوب استفاده کنید
از نوز گیت ها و مولتی افکت ها هم میتونید برای رفع این مشکل استفاده کنید

hamedmajdi

عضو سایت
24/5/12
6
2
3
ساری
مرسی از راهنماییت. کابل ضد نویز خریدم ولی متاسفانه کارت صدام ( fast track pro) ورودی فیش trs کار نمیکنه. کسیرو تو ساری پیدا نکردم بتونه درستش کنه مجبور شدم کابلی درست کنم که یه سرش xlr و یه فیشش trs بخوره. می خواستم بدونم میتونه نویز بخاطر این کابلم باشه.

masoudabdolvand

عضو سایت
12/6/12
8
1
3
تهران
نویز هنگام وصل به کارت صوتی

سلام . من قبلا گیتار و سایر آلات موسیقی رو بدون کمترین نویزی رکورد میگرفتم ، اما مدتیه نویز زیادی هنگام رکورد گرفتن از گیتار دارم ، (کلا حتی رکورد وکال) در صورتیکه دستگاه هایم همانیست که قبلا بوده ، آیا مشکل از برق ساختمان و شهر است؟ تمام اتصالات و دستگاههای خانه را نیز چک و خاموش کردم ولی نویز کماکان ادامه داره....دستگاهی برای تشخیص منبع نویز و برطرف کردنش وجود داره؟

2/9/15
34
1
8
34
سلام به دوستان خسته نباشین منم یه فندر مکزیکن خریدم به امپ که وصل کردم با یه کابل خیلی معمولی نویز نداشت حداقل خیلی کم بود ولی وقتی به کارت صدام که فوکوسرایته وصل میکنم و هدفون مانیتورو میذارم گوشم و افکت گیتار ریگ و باز میکنم نویز داره وقتی تو کیوبیس یه audio track باز میکنم و مانیتورو میزنم این نویز بیشتر میشه جالبه اگه مانیتور نکنم نویز نداره البته با گین متوسط ولی وقتی که سولو میزنم و شروع میکنم به نوازندگی دقیقا بعد هر پیک یه نویز کوچیک داره این در حالیه که مانیتورم نکردم میخوام این نویز حذف شه فقط برای ضبط حرفه ای این سازو خریدم به نظرتون چه کابلی بگیرم تا از شر این نویز خلاص شم ممکنه این نویز از هدفونم باشه چون نزدیک به سازمه چاره ای ندارم امپم خرابه و مجبورم فعلا هدفون مانیتورمو بذارم گوشم

آخرین ویرایش:

SaeedMohebbi

مدیر تالار گیتار
تیم مدیریت
مدیر تالار
12/8/10
1,267
2,216
113
31
تهران
نویز هنگام وصل به کارت صوتی

سلام . من قبلا گیتار و سایر آلات موسیقی رو بدون کمترین نویزی رکورد میگرفتم ، اما مدتیه نویز زیادی هنگام رکورد گرفتن از گیتار دارم ، (کلا حتی رکورد وکال) در صورتیکه دستگاه هایم همانیست که قبلا بوده ، آیا مشکل از برق ساختمان و شهر است؟ تمام اتصالات و دستگاههای خانه را نیز چک و خاموش کردم ولی نویز کماکان ادامه داره....دستگاهی برای تشخیص منبع نویز و برطرف کردنش وجود داره؟
سلام به دوستان خسته نباشین منم یه فندر مکزیکن خریدم به امپ که وصل کردم با یه کابل خیلی معمولی نویز نداشت حداقل خیلی کم بود ولی وقتی به کارت صدام که فوکوسرایته وصل میکنم و هدفون مانیتورو میذارم گوشم و افکت گیتار ریگ و باز میکنم نویز داره وقتی تو کیوبیس یه audio track باز میکنم و مانیتورو میزنم این نویز بیشتر میشه جالبه اگه مانیتور نکنم نویز نداره البته با گین متوسط ولی وقتی که سولو میزنم و شروع میکنم به نوازندگی دقیقا بعد هر پیک یه نویز کوچیک داره این در حالیه که مانیتورم نکردم میخوام این نویز حذف شه فقط برای ضبط حرفه ای این سازو خریدم به نظرتون چه کابلی بگیرم تا از شر این نویز خلاص شم ممکنه این نویز از هدفونم باشه چون نزدیک به سازمه چاره ای ندارم امپم خرابه و مجبورم فعلا هدفون مانیتورمو بذارم گوشم
درود
مشکل یا از کارت صدا هست یا از کابل که احتمال زیاد میدم به کابل.
برای حل کردن نویز کابل میتونید از نویز گیت استفاده کنید ...
متاسفانه در ایران تازه چند سالیه که داره مبحث سیستم ارت ( یا زمین کردن تجهیزات الکتریکی ) جدی گرفته میشه و برای منازل چاه ارت درست میکنن ... وگرنه با وصل کردن تمام سیستم منزل به ارت این مشکلات حل خواهد شد.
اما در مورد شما که فرمودید تمام اتصالات و دستگاههای خانه را نیز چک و خاموش کردم ولی نویز کماکان ادامه داره باید عرض کنم که ربطی به منزل شما فقط نداره شما و چندین خانه از اطراف شما دارید از یک فاز بهره میبرید و اگر تمام امپدانس های روی این فاز رو نزدیک به صفر کنید یعنی برید تمام منازلی که با شما فاز مشترک دارند رو خاموشی بدید و بیایید تست کنید میشه گفت صحبت شما 50 % درسته چون عوامل دیگه ای هم در این موضوع میتوانند دخیل باشند.
بهر حال پیشنهادم نویز گیت و در انتها اتصال به ارت هست.
موفق باشید.

2/9/15
34
1
8
34
یه نویز گیت خوب چتد قیمت هست؟یه مارک خوب پیشنهاد بدین در ضمن برای افت فرکانس میخوام از dibox استفاده کنم اگه میشه توضیح بدین چطوری میتونم با یه نویز گیت و dibox یه صدایه حرفه ای بگیرم و پول استودیو ندم .وقتی فقط اجرایه زنده کردی میشینی پشت سیستم تازه متوجه میشی هیچی حالت نیست واقعا ضبط الکترونیک تخصص میخواد یه قیمتی باشه که حداقل هزینه رو برای بالاترین کیفیت داشته باشم ممنونم

2/9/15
34
1
8
34
اقای محبی ممنونم با یه neutrik planet wave. حل میشه اصلا اینجا پیدا میشه؟من تو امازون دیدم 19 دلار بود کسی میتونه یه کابل حرفه ای با این مشخصات بسازه؟من گین کارت صدامو (ولوم ورودی)میذارم تا نصف وقتی گیتار ریگ و باز میکنم و یه افک دیستروشن و اینسرت میکنم اصلا برای خودشه یه هفتس نمیتونم ساز بزنم روانی شدم از اینکه راهنمایی میکنین خیلی ممنونم

Omid-Mohebbi

تیم مدیریت
مدیر کل
29/5/09
7,317
8,214
113
48
بندرعباس
www.omidmohebbi.com
من خودم ساختم و بی عیب داره کار میکنه
یه تعاد کابل فندر تو فروشگاه یکی از دوستان تو بندر دیدم مخصوص گیتار اما قیمتشون بالا بود.

• عالیه!
واکنش‌ها: Mr.punk
8/10/15
148
158
43
33
همه جا
من خودم ساختم و بی عیب داره کار میکنه
یه تعاد کابل فندر تو فروشگاه یکی از دوستان تو بندر دیدم مخصوص گیتار اما قیمتشون بالا بود.
اقای محبی من کابل ساختم خودم . کابل. هم نویزلس خریداری کردم . واسه میک هیچ نویزی نداره ولی برای استفاده گیتار یکم نویز داره در صورتی که با کابل کارخانه ای نویز نداره. چیکار میتونم بکنم؟ ارت هم دارم
فقط این کابل با گیتار مشکل داره!