نویز هنگام وصل به کارت صوتی
سلام . من قبلا گیتار و سایر آلات موسیقی رو بدون کمترین نویزی رکورد میگرفتم ، اما مدتیه نویز زیادی هنگام رکورد گرفتن از گیتار دارم ، (کلا حتی رکورد وکال) در صورتیکه دستگاه هایم همانیست که قبلا بوده ، آیا مشکل از برق ساختمان و شهر است؟ تمام اتصالات و دستگاههای خانه را نیز چک و خاموش کردم ولی نویز کماکان ادامه داره....دستگاهی برای تشخیص منبع نویز و برطرف کردنش وجود داره؟
سلام به دوستان خسته نباشین منم یه فندر مکزیکن خریدم به امپ که وصل کردم با یه کابل خیلی معمولی نویز نداشت حداقل خیلی کم بود ولی وقتی به کارت صدام که فوکوسرایته وصل میکنم و هدفون مانیتورو میذارم گوشم و افکت گیتار ریگ و باز میکنم نویز داره وقتی تو کیوبیس یه audio track باز میکنم و مانیتورو میزنم این نویز بیشتر میشه جالبه اگه مانیتور نکنم نویز نداره البته با گین متوسط ولی وقتی که سولو میزنم و شروع میکنم به نوازندگی دقیقا بعد هر پیک یه نویز کوچیک داره این در حالیه که مانیتورم نکردم میخوام این نویز حذف شه فقط برای ضبط حرفه ای این سازو خریدم به نظرتون چه کابلی بگیرم تا از شر این نویز خلاص شم ممکنه این نویز از هدفونم باشه چون نزدیک به سازمه چاره ای ندارم امپم خرابه و مجبورم فعلا هدفون مانیتورمو بذارم گوشم
درود
مشکل یا از کارت صدا هست یا از کابل که احتمال زیاد میدم به کابل.
برای حل کردن نویز کابل میتونید از نویز گیت استفاده کنید ...
متاسفانه در ایران تازه چند سالیه که داره مبحث سیستم ارت ( یا زمین کردن تجهیزات الکتریکی ) جدی گرفته میشه و برای منازل چاه ارت درست میکنن ... وگرنه با وصل کردن تمام سیستم منزل به ارت این مشکلات حل خواهد شد.
اما در مورد شما که فرمودید
تمام اتصالات و دستگاههای خانه را نیز چک و خاموش کردم ولی نویز کماکان ادامه داره باید عرض کنم که ربطی به منزل شما فقط نداره شما و چندین خانه از اطراف شما دارید از یک فاز بهره میبرید و اگر تمام امپدانس های روی این فاز رو نزدیک به صفر کنید یعنی برید تمام منازلی که با شما فاز مشترک دارند رو خاموشی بدید و بیایید تست کنید میشه گفت صحبت شما 50 % درسته چون عوامل دیگه ای هم در این موضوع میتوانند دخیل باشند.
بهر حال پیشنهادم نویز گیت و در انتها اتصال به ارت هست.
موفق باشید.