معمولاً میز کار مرتبط حس خوبی برای کار به شما میدهخیلی جالب بود
اما آیا واقعاً تجهیزات اینطوری لازمه؟ آخه شما که خودتون استاد کارهای هنری و موسیقی هستین، بیشتر کارها در کامپیوتر انجام میشه.
البته برای میدی کنترلر و بقیه تجهیزات تا حدی لازمه واقعاً.
صد البتهخیلی جالب بود
اما آیا واقعاً تجهیزات اینطوری لازمه؟ آخه شما که خودتون استاد کارهای هنری و موسیقی هستین، بیشتر کارها در کامپیوتر انجام میشه.
البته برای میدی کنترلر و بقیه تجهیزات تا حدی لازمه واقعاً.
درودچیزی شبیه به این میز البته با سایز اتاقم و میکسر هم درون میز قرار خواهد گرفت :
![]()
سایز این عکس تغییر یافته است برای مشاهده سایز اصلی اینجا کلیک کنید 763x572 پیکسل ![]()
مرسی دوست عزیزباسلام................واقعا زیبا طراحی کردین میزتونو و نور پردازیها رو..........به خصوص نورهای زرد رنگی که پشت سیستمتون هس.........ولی اگه مانیتور هاتونو یکم پایینتر در میاوردین زیباتر میشد..............اگه میشه از دد روم هم عکس بذارین ممنون.......
اگه موقعیت فعلی براتون خوبه نیازی نیست که هزینه بیشتر بکنید.نیاز هست که ارگ و روی میز بزارم یا میزی سفارش بدم که روش ارگ و بزارم؟آخه میدونید چیه؟من موندم باید ارگ کجای بدن من قرار بگیره؟چون بالاخره شرایط نشستن و راحتی خیلی مهمه که من خسته نشم پشت میز.
سوال بعدیم اینه که صندلی باید چرخ دار بگیرم یا معمولی باشه؟
یه سوال دیگم دارم اینکه موس و کیبورد بهتره زیر ارگم قرار بگیره یا روی ارگ.لطفا دقیق بگین