معمولا باند هاي اکتيو قدرت کمتري نسبت به همون مدل پسيو دارن يا اين که مدل يکساني دارن
به عنوان مثال باند fbt verve 152
اين مشخصات اکتويه
VERVE 152A
500W + 150W - 125 dB SPL, Active Speaker Systems, 2 way, 1x15” LF woofer, 1x2” HF driver.
و اين هم مشخصات پسيو
VERVE 152
700W, 8 Ohm, 2 way, 1x15” LF woofer, 1x2” HF driver.
مي بينيد که قدرت پسيو بيشتر از اکتيوه
ولي به طور کلي به نظر من صدا بردار بايد هم باند اکتيو داشته باشه هم پسيو
معايب باند اکتيو اينه که نياز به کابل برق داره و شما علاوه بر کابل صدا تون بايد يه کابل برق هم براي باندتون
بکشين و وزن بيشتري داره
ولي خوبي بادن اکتيو براي زمانيه که شما يه فضاي بزرگ رو ميخاين صدا بدين که ميتونيد باند ها رو به هم لينک
کنين يا اصطلاحا باند به باند انجام بدين البته تعداد زياد
زماني که شما آمپ دارين و باند پسيو استفاده ميکنين ميتونيد باند به باند انجام بدين ولي فقط يک جفت باند چون
در صورتي که بيشتر باشه به آمپتون فشار مياد ولي خوبيش اينه که به کابل برق نياز ندارين
پس تو ايران بهتره که از هر دو نوع داشته باشيم
امادر مورد صدا برداري هاي فضاي باز و صدا برداري هاي حرفه اي معمولا از سيستم line array استفاده ميکنن(
چه فضای باز چه سالن)که قيمت هاي بالايي دارن که اين مدل ها هم اکتيو دارن هم پسيو
در اين جور لايو ها صدابردار مجبور است از اسپيکر هاي اکتيو استفاده کند چون پسيو ها امپيلي فايري که ندارند و
قدرت خود را از پري امپ يا لادنس هاي ديگر ميگيرند (آمپيلي فاير جداگانه) و قدرتشان در فضاي آزاد کم مي آورد
البته شايد من درست منظور دوست خوبم فندر عزيز رو متوجه نشدم ولي به طور کلي تا حالا من بين باند هاي
اکتيو و پسيو تفاوت چنداني نديدم حتي خيلي از موارد پسيو ها قوي تر بودن
فقط در مورد ساب وفور ها اکثرا ديدم که اکتيو بودن
در عکس زير مي بينيد که کابل هايي که واسه لاين اري ها رفته کلفتن پس باند ها پسيو هستند
يا در اين عکس که آقاي اردستاني براي تالار وحت انجام داده
فيش هاي اسپيکون نشون ميده که باند ها پسيوه
يا به عنوان مثال سري Modus از fbt هم پسيو و هم اکتيو هستند
و اما مانيتور
يکي از مهمترين تجهيزاتی که اکثرا به اون توجه نمي کنن!
بهتره که با کيفيت ترین باندها براي نوازنده ها به عنوان مانيتور قرار داده بشه
چون اونا هستن که تفاوت کيفيت صدا رو مي فهمن نه تماشاچي ها
به عکس زیر توجه کنین علاوه بر مانیتود دو باند بلند در دو طرف واسه نوازنده ها قرار داده شده
البته این رو هم بگم که معمولا باند هایی تولید میشه که مخصوص مانیتور هستش
اینجور که من شنیدم علاوه بر این که به روی اون ها آنتی فید بک هست در طراحی و محل قرار گیری تیوتر اون ها
هم تغییراتی ایجاد شده که نوازنده ها به دلیل این که در فاصله کمی از باند قرار دارند صدای مناسبی بشنوند.
------------------------------
دوست عزیز بیشتر کاربران سایت از سرویس Dial up استفاده میکنند لطفا از قرار دادن عکس هایی با اندازه بالا خودداری کنید.
------------------------------