سال 7036 ميترايى آريايى و 3752 زرتشتى برابر با 1393 خورشيدى را به همه شما شادباش ميگويم.
دوست ندارم آرزوی خاصی داشته باشم. چون باور دارم وقتی یه چیزی وارد مرحله آرزو بشه ، یه جورایی دست نیافتنی هم میشه.
اما دلم می خواد کمتر آدم غمگین و گرفتار ببینم. متاسفانه چهره خیلی ها این روزا غمگینه ( گرفتاری ها و مشکلات بین هموطنامون سال به سال داره بیشتر میشه و بیان دردها فکر نمی کنم در حیطه سایت خوبمون باشه . پس وارد جزئیات نمیشم)
دلم می خواد هر سال که میگذره آگاهی هامون بیشتر بشه. بیشتر درد شناس هم باشیم . همدیگه رو بخندونیم. به حرف های هم بیشتر گوش بدیم.
از لحاظ اجتماعی: دلم می خواد کشوری با این همه ثروت یک دونه کارتون خواب و کودک کار نداشته باشه. کسی شب زیر پل چادر نزنه
از لحاظ هنری: دوست دارم موسیقی کشورمون ( جدا از موسیقی سنتی و اصیل خودمون) توی بقیه شاخه ها مخصوصا این موزیک پاپمون از این انحتاط خارج بشه. واقعا تعداد کارهای خوب ( کارهایی که از لحاظ شعر و آهنگ و تنظیم قوی باشه) به نسب کار های بد تعداد کمی دارند. دوست دارم موسیقی کشورم ولوی تمام مسائل مدیریتی ( و سیستمی) به جاهای خوب برسه.
ترانه سرا ، آهنگساز ، تنظیم کننده، خواننده و هیچ موزیسینی مجبور نباشه به خاطر وضع مالی نا مناسب جدای از علاقه هنریش شغل دوم و یا سوم داشته باشه.
واسه بچه های همین سایت: دوست دارم اونهایی که تجربه زیادی کسب کرده اند تو ی سال جدید کارهایی دلشون می خواد رو منتشر کنند
از همه اساتید و مدیران این سایت خوب سپاسگزاری می کنم. من تقریبا توی این دوسالی که عضو بودم ( مخصوصا این سالی که گذشت) خیلی چیزا در مورد دنیای موسیقی یاد گرفتم. یعنی خودم متوجه شدم ذهنم باز تر شد.
و در نهایت از ایزد مهربان برای همه شما و خانواده های محترمتون سلامتی ، شادی و نشاط رو خواستارم